Talha Bilgi 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 (düzenlendi) Ramazan ayı sonlarında Mercedes ML aracım talihsiz bir yangın neticesinde yanınca elden çıkarmış, bayram önü elimdeki paraya göre hız sabitleyicisi olan, azcık modelli, km düşük araç arayışına girmiştim hedefim aslında Ford focus II hb idi ama elimdeki paraya göre bulamayınca 156 bin km'de değişensiz bir kaç parça boyalı C4 2006 model 1.6 benzin/lpg otomatik vites bir araç aldım. İlk görüşlerim ; Süspansiyon sesli çalışıyor, şanzıman geçişleri biraz kemikli , hız sabitleyici alışamadım yokuşlarda vites düşürüp vurdurma yapabiliyor, kapı sesleri teneke gibi , koltuk diz uzunluk kısa. Rüzgar ve yol sesi çok almıyor, hızlanması 1.6 motor ve otomatik şanzıman göz önüne alınınca yeterli, yakıt iyi (önceki büyük motorlu araçlarıma kıyas edince ) , içi dışarıdan küçük görünse de ferah bir yapıya sahip, yedek parça ve usta problemi yok şehrim için. Şimdilik bu kadar hafta içi eşim sürüyor hafta sonları uzun yol vs olursa ben sürüyorum. Sigorta işlemleri için değerli @Mehmet Ozyurek ağabeyime teşekkür ederim. Ankara'da alır almaz bakım yaptırdım, Yağ , filtreler değişti. Elf Evolution 5w30 tavsiye üzerine döktüler. Ufak tefek eksikleri var ; içten çocuk güvenlik (cam açma ve kilit) tuşu bozuk el atmam lazım kirlilik ikaz verdi lpg'de benzinde sürünce sorun yok güneş yanığı sadece aynalarda var ve sağ ön çamurluk fotolarda belli olmasa da çok kötü bir boya atması var hoparlörler yüksek ses de bozuk şoför koltuk bel ayar bozuk Alır almaz Bakım 🤑 11 Mayıs 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 26 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Yeni Başlangıç Hayırlısı Olsun Kazasız Belasız 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Citroen forum olarak değişelim forumu bence 1 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 hayırlı olsun. ml den sonra zor olacak şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Talha hayırlı olsun. ML den inip buna binince yukarda yazdığın şikayetler çok normal oluyor Aracın duruşunu çok beğendim, ellenmemiş kurcalanmamış gibi duruyor. Km de düşük. Güle güle binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, alışırsınız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. ml den sonra zor olacak şimdi. ML'ye aile hatta site olarak çok alışmıştık, Karda site otoparkından çıkamayan araçları çekerdik... ... Eşim bir kaç gün vites topuzu yolunun girintili çıkıntılı oluşu ile yere yakınlığı konusunda dert yandı ama alıştı şükür Önder Özcan yazdı: Talha hayırlı olsun. ML den inip buna binince yukarda yazdığın şikayetler çok normal oluyor Aracın duruşunu çok beğendim, ellenmemiş kurcalanmamış gibi duruyor. Km de düşük. Güle güle binin inşallah. Araç çok el değiştirmemiş son sahibi polis abimiz 5 sene eşi binmiş... orjinal haliyle korumayı başarmışlar kullanım kitapçığı geçmiş bakımları, yakıt fişleri bile duruyordu. KM'si beni bir diğer cezbeden durum oldu abi açıkçası teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun rengini beğendim Citroen için çok tutulan renk değil sanırım ilanlara bakarken tek bu vardı lacivert kılıklı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Talha, Çok yakışıklı görünüyor. çok da temizmiş maşallah.. Güle güle kullan. Rampalarda hız sabitleyici kullanma. gazı senin gibi ayarlayamadığı için vuruntu yapıyor. Yada küçük ihtimal motor kulakları aşınmış. Bu kasanın genel karakteri sert olması süspansiyonun sesli çalışmasının sebebi o. Süspansiyonun yumuşak çalıştırmanın yolu gaz pedalından geçiyor Sen ona ne kadar kibar davranırsan o da sana yumuşak davranıyor. Arkada 40 yolcusu olan otobüs şoförü gibi kullanırsan konforlu 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Ben çok seviyorum bu araçları . Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun Talha, Çok yakışıklı görünüyor. çok da temizmiş maşallah.. Güle güle kullan. Rampalarda hız sabitleyici kullanma. gazı senin gibi ayarlayamadığı için vuruntu yapıyor. Yada küçük ihtimal motor kulakları aşınmış. Bu kasanın genel karakteri sert olması süspansiyonun sesli çalışmasının sebebi o. Süspansiyonun yumuşak çalıştırmanın yolu gaz pedalından geçiyor Sen ona ne kadar kibar davranırsan o da sana yumuşak davranıyor. Arkada 40 yolcusu olan otobüs şoförü gibi kullanırsan konforlu Teşekkür ederim ağabey, LPG'de hız sabitleyici kullanınca otomatik vites geçiş arızası verebilir o yüzdendir diye bir yorum okudum ama ben atmosferik düşük hacimli motor olunca normal diye kabullendim. 🙂 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Talha Bilgi yazdı: Teşekkür ederim ağabey, LPG'de hız sabitleyici kullanınca otomatik vites geçiş arızası verebilir Bu da lpg ayarsızlığından olur. Sen alışınca biraz normalleşecek araba 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Talha iyi günlerde kullan Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Araç temiz görünüyor, güle güle binin. Bir gün herkes Fransız'a binecek. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ablamda vardı aynı motor şanzıman. Manueline göre çok hantal kalıyor haliyle. Güzel arabadır severim 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Araç temiz kullanılmış gibi duruyor Hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın güzel duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Arkadaşımda dizeli vardı. Çok memnundu. Zaten her şeyi ile Ford Focus alet. Süspansiyon gayet serttir. Kapılar için fitiller bi kontrol edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts