Murat Atagenç 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: fabrika montaj ürünü alabilsek, bulacak birsi olsa.... silecek ve balata 2 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Murat Atagenç yazdı: https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-c-max-2004-2018-on-fren-balata-takim-ford-orjinal Bu site sağlam site. Ben direkt bunu alırım Motorcraft bobin görseli göstererek hella marka bobin gönderen site. Sonrasında açıklamayı okumadınız mı? Diyerek kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar. TRW olabilir bence 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 yerli olarak Kale ve Zegen tavsiye ederim,yumuşak ve toz yapmıyor ithal TRW tercih edilebilir Bosch çok sert ve çok ötüyor,çoğu satılan Bosch malzemerinde %50 si sahte zaten,yabancı markaların çoğu sahte 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Focus 3 için sadece ön balata aldım. Motocraft marka. 560 tl. Henüz değiştirmedim. Muhtemelen bu ayı da çıkarırım uzerindekiler ile. Sonra değişeceğim. Kullandıkça yorum yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Murat Atagenç yazdı: https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-c-max-2004-2018-on-fren-balata-takim-ford-orjinal Bu site sağlam site. Ben direkt bunu alırım düşünmeden. Bana da disk lazım, indirimli hali 1600 TL önlerin, 500-600 Ken almadık 😳 https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-focus-2004-2014-on-fren-disk-2-adet-ford-orjinal Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Adamlar kendi memleketlerinde güzel çalışıyorlar aslında, terliklerle balata imal ediyorlar.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Malzemelerimin hepsi geldi. Yağ zaten Mobil-Oil (Cleanpex) yetkili satıcısından. Balataları da bizzat almıştım. Filtre grubunu filtremarketim.com dan aldım. Yağ ve yakıt MANN, hava ve polen FİLTRON. Filtronları beğendim. Üzerindeki karekoddan doğrulama yapılabiliyor. MANN olanlarda karekod yok. Yağda da sorun göremedim fakat yakıt filtresi içime çok sinmedi gibi. Üzerinde etiket yapışık sadece, Diğer filtreler gibi üzerine işlenmiş bir yazı göremedim. Ayrıca bağlantı ayaklarının puntoları kötü gözüküyor. Fotoğrafları ekliyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Cumartesi günü bakımı yaptırdım. Araca bi rahatlama geldi, ciğerleri açıldı sanki. Mazot filtresi uyum sağlamadı. Üst kapak yerine tam oturmadı. Mann ların orjinal olduğunu düşünmüyorum. Zaten üzerinde sadece etiket vardı. Mesaj yazdım görmediler, aradım ulaşamadım. Bakalım iade edebilecek miyim? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Dün dönüş yaptılar. İade kodu verdiler, geri gönderdim. Varış birimine ulaşmış. Bugün teslim edilir. 1 Yorum bağlantısı
Tamer ÖZEN 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 2009 model Ford Focus titanium x aracım için ön ve arka fren balata markası için yardım istiyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Aydın Sert yazdı: Cumartesi günü bakımı yaptırdım. Araca bi rahatlama geldi, ciğerleri açıldı sanki. Mazot filtresi uyum sağlamadı. Üst kapak yerine tam oturmadı. Mann ların orjinal olduğunu düşünmüyorum. Zaten üzerinde sadece etiket vardı. Mesaj yazdım görmediler, aradım ulaşamadım. Bakalım iade edebilecek miyim? Mazotta orjinal parça alın zaten. Mann için de bölge distribütöründen almak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 17 Kasım 2022 Paylaş 17 Kasım 2022 Tamer ÖZEN yazdı: 2009 model Ford Focus titanium x aracım için ön ve arka fren balata markası için yardım istiyorum. Bütçe el veriyorsa ate tavsiye ederim. Otosüpermarket'ten alabilirsiniz; https://www.otosupermarket.com/ 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 dizel araçta, herşey normal ise, yakıt filtresi kadar performansı geri kazandıran birşey deneyimlemedim ben. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: dizel araçta, herşey normal ise, yakıt filtresi kadar performansı geri kazandıran birşey deneyimlemedim ben. 30 binde bir değişime gayret ediyorum, yeterli mi? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Berke Kaya yazdı: 30 binde bir değişime gayret ediyorum, yeterli mi? bende öyle. doluyor bile. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Bosch Disk - Otosan Balata güzel ikili oldu benim Fiestada. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts