İçeriğe Yönlendir

Decathlon Sandalye Kampanyası

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Geçen hafta gittim 1 tane almıştım. 250 lira verdim. İyiki kullanmamışım. Bugün 195’e indi fiyatı. Aldığımı geri vereceğim. Bundan da 2 tane sipariş verdim. 

Ne olduğu belli olmayan sandalyelere 125 lira verene kadar buna 195 verilir bence

https://www.decathlon.com.tr/p/katlanabi̇li̇r-kamp-sandalyesi̇/_/R-p-13372?mc=8573880&c=MAVİ_TURKUAZ

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Emre Durna

Kesinlikle güzel taş gibi sandalye . Geçen sene 130 TL ye almıştım. Dağ bayır kullandım.  Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Zamanında bi heves bende aldım, 2 veya 3 kere kullandım attım kenara duruyor... 

Kumsala gidiyorum elimde sandaliye, bahçeye gidiyorum elimde sandaliye bana saçma gelmeye başladi... Çayır çimene bi örtü atıp oturmak daha zevkli, yada hiç örtü koymadan oturmak daha zevkli, kumsalda kumun uzerine oturmak daha zevkli...

Otun kokusunu bile daha net aliyorum çimene oturunca... Bu zevkler varken sandaliyede oturmak bana saçma geldi... 

Alana hayırlı olsun tabi... :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Her daim bagajda durcak. Molalarda bile arabanın yanına açıp kahvemi alıp oturuyorum :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Sağlam üründür. Yalnız şöyle bir handikapı var deneme imkanı oldu mu hiç linkteki bu ürün biraz küçük bacak boyu uzun ve baldırlar kalınsa diz bölgesi bacak temas kısmı dar ve oturma pozisyonundan dolayı biraz sıkıştırıyor aynı ürünün XL olanı çok daha rahat ve ergonomik. Malum bir de erkekler genellikle biraz bacak açarak oturmayı sever.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bana yetiyor. Boy uzun değilim zaten.

Mekanlar artık pahalı. Çocuklar için açık alanlar daha iyi. Biz her hafta sonu masa sandalye kullanıyoruz. 

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Bundan 3 tane ve tanesi 85 tl.den 2020 Mayıs ayında almıştım sonra herşey gibi bununda fiyatı uçtu gitti. İyiki almışım dedim. Çok sık olmasada kullanıyorum güzel kaliteli sandalye.Arka tarafının iki kumaşın arasının açık olmasını biraz sevemedim. Birde kılıf-çantası yok ama lastikli kısımla sıkı tutuluyor. Bir tanesinin sadece kol altındaki vidası düştü başka sorun çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Her daim bagajda durcak. Molalarda bile arabanın yanına açıp kahvemi alıp oturuyorum :D 

bizim arabalarda da var. oturduğumuz yok ama. geçen yaşlı bir teyzeye verdim beklerken otursun diye.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Attım bagaja 3 tane, kafama estiği yerde oturuyorum.

Masa sandalye olan açık alan bir yere gittiğimizde masa kalmadı derdi yok, hatta bazıları gıpta ile bakıyor:D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Geçen ucuzcu bir dükkan kapıya sermiş, yaklaşık 2,5x2,5 m boylarında, arkası plastik olan halımsılardan tanesi 50 liraya iki tane aldım. Piknik vs gidince ser otur diye. Yer ıslak vs olur, sandalye gerekir ama yere oturmak ve hatta camış gibi yatmak daha cazip geliyor bana. Bu arada pikniği:mangal: yapıp yarım saat olsa bile kestirmek :lazy:gibisi yok. 

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Mert Yeldan yazdı:

Bana küçük geliyor bu sandalye

Kilo ver.

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

HB de geçen gece anlık indirim oldu. 29 liraya aldım :D 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tayfun Aydın yazdı:

Hangi marka

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Güzel oldu,teşekkürler.

Aldım 2 tane de ben

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçen hafta gittim 1 tane almıştım. 250 lira verdim. İyiki kullanmamışım. Bugün 195’e indi fiyatı. Aldığımı geri vereceğim. Bundan da 2 tane sipariş verdim. 

Ne olduğu belli olmayan sandalyelere 125 lira verene kadar buna 195 verilir bence

https://www.decathlon.com.tr/p/katlanabi̇li̇r-kamp-sandalyesi̇/_/R-p-13372?mc=8573880&c=MAVİ_TURKUAZ

geçmiş siparişlerime baktım :

Kasım 2020'de 95TL'den 2 adet almışım. 1,5 yılda gelen zam...

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

182 ve 90 kilo olunca bana da küçük gelmişti. 195 TL ye xl olanı almıştım, şimdi 360 TL diyor...

https://www.decathlon.com.tr/p/katlanir-kamp-sandalyesi-basic-xl/_/R-p-136825?mc=8575772

bunu da Kasım 2020'de 150 TL'ye almışım...

Yorum bağlantısı
Ali Osman SEVİM
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bir numara küçük modeli var bende çok memnunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Gül yazdı:

Bu sandalyelerin oturumu nasıl. Rahat mı

Boy 175 altı ise rahat

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Tayfun Aydın yazdı:

29 tl mi gerçekten? bu tür indirimlerden nasıl haberdar oluyorsunuz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...