Aydın Sert 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Aydın, şaka gibi bir kaza gerçektende İnince bi sert bakmışsın motorcuya ama sonuna kadar haklısın Kafası baya bi dalgındı kesin Abi sinirlendim ilk etapta ama inan ağzımdan tek bir laf çıkmadı. Kızdığım nokta taksiyi sollayarak geçmesi oldu. Kaldı ki taksinin arkasında da birkaç araç olması. Hanım kazadan çok sana şaşırdım diyor Normalde sürüş esnasında laf ederim devamlı hatalı olanlara karşı. Gayet sakindin hiç bir şey söylemedin diyor. Sinirle indim çarptığı noktaya baktım, sonra hemen yanına gittim zaten çocuğun var mı bir şeyin dedim, yok dedi. Bir kaç kere sordum, istersen hastaneye gidelim kontrole diye ama bir şeyim yok dedi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: geçmiş olsun. kimseye birşey olmamış olması önemli. motorcunun neden 4lüleri yanıyor? Motorcu kayarak geliyor, sanırım ani fren ikazı. Ayrıca motorcu çarpdıktan sonra, bir süre mavi ekran veriyor "Ayy arabaya çarptım, ben şok" Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Motorcu kayarak geliyor, sanırım ani fren ikazı. Ayrıca motorcu çarpdıktan sonra, bir süre mavi ekran veriyor "Ayy arabaya çarptım, ben şok" Aynen abi, kayarak geldi. Olay saniyeler içinde gerçekleşti ama motorun geldiğini, fren yaptığını, kaydığını ağır çekim gibi gördüm. Vuracak belli, vurmasını bekliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Bunla geçmiş olsun Aslında çıtır bir kaza, yola 2-3 metre daha girmiş olsaydın, motorcu bu sefer kapıların birine dikine girecekti. Hem insanda hemde araçda hasar çoğalacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bunla geçmiş olsun Aslında çıtır bir kaza, yola 2-3 metre daha girmiş olsaydın, motorcu bu sefer kapıların birine dikine girecekti. Hem insanda hemde araçda hasar çoğalacaktı. Kesinlikle abi. Ona şükrediyorum. Az daha ilerlemiş olsaydım motorcunun araç altına girmesinden ya da takla atmasından korktum. Zaten görür görmez durdum, hızım da yok gibi bir şeydi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Acemiymiş direksiyona kilitlenmiş. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun Aydın bey. Şükür ki fena bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Hadi gel kaza yapalım desek böylesini yapamayız Bence de sizde kusur yok. Zaten kaza da, olmayacak şeylerin bir araya gelmesiyle olmuyor mu, Allah can sağlığı versin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts