Mustafa Arıkan 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Kamera kaydı olmasaydı size hata oranı verirlerdi ama kamera kaydı sizi kurtarır bence. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Motorcu araca odaklanıp kalmış kaçabileceği yere baksa kurtarırdı. Bununla geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Olacağa çare yok derler lakin gerçekten motorcunun hiç oynamaması refleks göstermemesi ilginç. Acaba evliyse hanımıyla veya sevgilisiyle bir sorunumu var ki kafasında bu kadar dert bıraktı hiç dikkat etmemiş 😄. Azıcık kayabilse kurtaracak. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Allah bir daha yaşatmasın. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Kusur motorcuda çıkar muhtemelen, olmaması gereken şeritte. Bütün motorcular Zafer Akçay i izlemeli ve ders almalı. 3. olay. 8 Mayıs 2022 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Geçmiş olsun, Allah başka kaza bela vermesin cümlemize. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Karşı şeritten, ters yönden ilerliyor. %100 kusurlu zaten. Kasko var ise işlem başlatılır, sonrasında karşı tarafa rücu edilir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun Aydın, şaka gibi bir kaza gerçektende İnince bi sert bakmışsın motorcuya ama sonuna kadar haklısın Kafası baya bi dalgındı kesin 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hocam sizin hiç bir kusurunuz yok. Motorcu sollamaması gereken yerde sollamış, bir de üstüne hiç bir tepki vermemiş ve çarpmış. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 geçmiş olsun. kimseye birşey olmamış olması önemli. motorcunun neden 4lüleri yanıyor? Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Cana bir şey gelmemiş, gerisi bir şekilde çözülür. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Geçmiş olsun. Zaten kaza yeri ve görsellere de bakıldığında motorcu öndeki aracı geçmek için ters yöne de giriyor. Size kusur çıkacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Videoyu izleyince aklıma bir fıkra geldi. Temel yolda giderken ileride muz kabuğu görmüş, tüh yine düşeceğiz demiş. Motorcu da sizi görünce vuracağız diye bir şey yapmak aklına gelmemiş. Zaten motorcunun doğru yaptığı tek şey yavaş gitmek olmuş, hızlı olsaymış sonucu başka olabilirdi. Hepinize geçmiş olsun. Kimseye bir şey olmaması çok sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. Bugün serviste kaskomdan dosyayı açtırdım. Exper bekliyoruz. Servisteki hasar danışmanının kanaatine göre; tampon boyanacak, tırnakları tamir edilecek. Fardaki çizik giderilecek ve kaput pasta cila yapılacak. Nikelaj ve panjur değişecek. Far ayakları sağlam. Far yıkama çalışıyor. Sensörler sağlam ve çalışıyor. Görünenin dışında başka bir şey yok. Bakalım exper ne diyecek. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: geçmiş olsun. kimseye birşey olmamış olması önemli. motorcunun neden 4lüleri yanıyor? Dörtlüyle ilgili bir şey söylemedi. Yaklaşık 6-7 kişilik grup halindeydiler zaten. Arkadaşları hemen arkadan geldiler. Acemi, ehliyeti yeni aldı, bakım yaptıracak frenleri tutmadı vs vs gibi şeyler söylediler. Ben o arada motorcuya odaklandım zaten bir şeyi var mı diye. Üstelemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts