Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Öndeki arabaların stop ışıkları nasıl görünüyor? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2022 Celal Aydın yazdı: Kuruması zaman alıyor, illa ki hava kabarcıkları kalacaktır, onlar da zamanla kayboluyor çoğu. Fazla detaylı incelemenizi tavsiye etmem, sinir bozuyor çünkü, kendimden biliyorum Güzel görünüyor araç 🧿 Teşekkür ederim, aksine çok fazlaca baktım aslında. 1 tane çok küçük noktada toz kalmış, haricinde kusur yok şimdilik. O hatayı da nazalık olarak aradığımdan gördüm bence 🤣 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öndeki arabaların stop ışıkları nasıl görünüyor? Şuanda iyice karanlıkta kullanmak henüz nasip olmadı fakat akşam şehiriçinde rahatsızlık duymadım. O hareli görüntü ön camda yok, yanlarda da yatay uzunlamasına çizgiler şeklinde şuanda. Camları bile açmadım sayılır, 2 gün açma demişlerdi, 1 kere tek camı aç kapa yapmam gerekti otopark görevlisiyle konuşmak için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 vesile ile cam açma kapama işi biraz turbo gibi abartırlar, kendim makasla kesip yapıştırdığım filmi 30 dak sonra kullanmıştım maliyet bedava bişi denedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Teşekkür ederim, aksine çok fazlaca baktım aslında. 1 tane çok küçük noktada toz kalmış, haricinde kusur yok şimdilik. O hatayı da nazalık olarak aradığımdan gördüm bence 🤣 Şuanda iyice karanlıkta kullanmak henüz nasip olmadı fakat akşam şehiriçinde rahatsızlık duymadım. O hareli görüntü ön camda yok, yanlarda da yatay uzunlamasına çizgiler şeklinde şuanda. Camları bile açmadım sayılır, 2 gün açma demişlerdi, 1 kere tek camı aç kapa yapmam gerekti otopark görevlisiyle konuşmak için. Şehir içinde de stop ışıkları etkiler. Benimkinin kuruması 5-6 ayı buldu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile cam açma kapama işi biraz turbo gibi abartırlar, kendim makasla kesip yapıştırdığım filmi 30 dak sonra kullanmıştım maliyet bedava bişi denedim Fitiller çok basarsa belki iz yapabilir diye öneriyorlar bence. Sıkıntılı bir durum değil, 2 gün zaten yatıyor araba. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şehir içinde de stop ışıkları etkiler. Benimkinin kuruması 5-6 ayı buldu Şehiriçi ışıklar vs olduğu için salt olarak etkisini anlamak mümkün olmayabiliyor. Ben yan camlarda hissediyorum o kurumama hissini. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Fitiller çok basarsa belki iz yapabilir diye öneriyorlar bence. Sıkıntılı bir durum değil, 2 gün zaten yatıyor araba. Şehiriçi ışıklar vs olduğu için salt olarak etkisini anlamak mümkün olmayabiliyor. Ben yan camlarda hissediyorum o kurumama hissini. Valla ben içindekini görmüyorum. Yan camlar dik olduğu için ışığın dağılması daha zor. Ama ön cam eğik olunca görüntü daha bi kötü olabiliyor. neyse memnunsunuz sanırım Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla ben içindekini görmüyorum. Yan camlar dik olduğu için ışığın dağılması daha zor. Ama ön cam eğik olunca görüntü daha bi kötü olabiliyor. neyse memnunsunuz sanırım Şuan için bir problem yok gibi, tam olarak deneyince daha net konuşabilirim 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Akşam kullanma şansım oldu, yine en ters şekilde ışık alarak karanlık noktayı yakalamaya çalıştım. Stop ışıklarında vs dağılma yok, sadece hala tam oturmamış çok dikkatli şekilde aşağı yukarı bakınca ince çizgimsi hatlar görüyorum. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Dün akşam şehiriçinde daha dikkatli ve detaylıca inceleyerek deneme şansım oldu. Araçların farları ve stoplarında dağılma yok. Sadece cama iyice odaklanırsam ve sabit yere bakarsam hafif bir ıslaklık hissi var. Ama kesinlikle kullanırken rahatsız edecek hatta farkedilecek bir durum yok. Akşam karanlıkta sokak lambasının hafif loş yaptığı bir ortamda aracın içi görünüyor, koltuk döşemesinde olan beyaz şeritler açıkça seçilebiliyor. Özetle, bu iş oldu bence 🙂 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 10 Temmuz 2022 Paylaş 10 Temmuz 2022 Ben 2 yıldır kullanıyorum, muayeneden geçiyor, polis kontrolü için bir şey diyemem yasak.Gece görüşü kısıtlıyor. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2022 Serdal Soysal yazdı: Gece görüşü kısıtlıyor. Benim yaptırdığım filmde böyle bir şey olmadı. Gündüz bile varlığının belli olmayacağı tonda yapıldığından olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz 2022 Paylaş 11 Temmuz 2022 Geçen gün tam köprü altında trafik kontrol vardı. Güneşli bir günde gölgede köprü altında filmler içeriyi zindan yapar bilirsiniz. benim önde şeffaf denen llumar var. Dışarıdan bakınca azcık mavi görünüyor. Polis durdurmadı. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçen gün tam köprü altında trafik kontrol vardı. Güneşli bir günde gölgede köprü altında filmler içeriyi zindan yapar bilirsiniz. benim önde şeffaf denen llumar var. Dışarıdan bakınca azcık mavi görünüyor. Polis durdurmadı. Aynı durumu çokça kez yaşadım. Benim camlar fabrikasyon yeşil, filmi de yeşil tonlusunu yaptırmıştım. Belli olmuyor, sadece çok dikkatli bakarsanız damalı bölge geçişlerindeki yükseklik farkından hafif bir belirginlik var. Hiç durdurmadılar hatta selamlaştık Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Temmuz 2022 Paylaş 11 Temmuz 2022 Ön cam filmi inanılmaz bir konfor, arabaya yaptığım en iyi yatırımlardan biri. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Temmuz 2022 Paylaş 11 Temmuz 2022 Selim Bilgin yazdı: Ön cam filmi inanılmaz bir konfor, arabaya yaptığım en iyi yatırımlardan biri. Asliinda elektrokrom birsey olsa, gerekince kararsa... Yeni yolcu ucaklarinin camlari gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz 2022 Paylaş 11 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: Asliinda elektrokrom birsey olsa, gerekince kararsa... Yeni yolcu ucaklarinin camlari gibi. babamın gözlüğünde de var. Colormatik daa Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Temmuz 2022 Paylaş 11 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: Asliinda elektrokrom birsey olsa, gerekince kararsa... Yeni yolcu ucaklarinin camlari gibi. Kararmadan ısıyı kesiyor bence daha iyi. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Benim yaptırdığım filmde böyle bir şey olmadı. Gündüz bile varlığının belli olmayacağı tonda yapıldığından olabilir. Gece benim gibi fotoğraf çekebilirmisiniz farkı gmrmek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Aslında en güzeli , ön cam polarize ve 1 numara olacak. Polarize araç camı üretiliyor mu acaba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Temmuz 2022 Paylaş 17 Temmuz 2022 Erhan Doruk yazdı: Aslında en güzeli , ön cam polarize ve 1 numara olacak. Polarize araç camı üretiliyor mu acaba. evet, atermik cam olarak geçiyor focus ta var 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2022 Serdal Soysal yazdı: Ü.Emre Kartal yazdı: Benim yaptırdığım filmde böyle bir şey olmadı. Gündüz bile varlığının belli olmayacağı tonda yapıldığından olabilir. Gece benim gibi fotoğraf çekebilirmisiniz farkı gmrmek istiyorum, şimdiden teşekkür ederim İlk fırsatta 🙂 Çağlar Bayur yazdı: evet, atermik cam olarak geçiyor focus ta var Fiestanın cam tanımında kızılötesi yansıtmalı yeşil renk cam diye geçiyor. Atermik olabilir mi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Temmuz 2022 Paylaş 17 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Fiestanın cam tanımında kızılötesi yansıtmalı yeşil renk cam diye geçiyor. Atermik olabilir mi sanmam sabit yeşil kalanlar genlede normal araba camıdır ,onlarda da yansıtma özelliği olur düz ev camı gibi değiller zaten . cam üstünde simgesi vardır IR diye Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Temmuz 2022 Paylaş 17 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: evet, atermik cam olarak geçiyor focus ta var Her mk2 focusta yok o kısmı düzeltelim sadece tekno paket olanlarda ön cam ısıtma ile birlikte mevcut olan donanımdır. Nadirdir yani. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 22 Temmuz 2022 Paylaş 22 Temmuz 2022 Adana ya da İskenderunda nerede çektireceğiz bu şeffafa yakın ön cam filmini? Bilen var mı? Bulunmuyor çoğu yerde. Soruyorum; -Şeffafa yakın ön cam filmi varmış, ondan yok mu? -Yok abi, ne gereği var ki onun, içi göründükten sonra... Şeklinde gidiyor muhabbet. Benim derdim ısıyı az da olsa kesmesi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2022 Paylaş 22 Temmuz 2022 Celal Aydın yazdı: Adana ya da İskenderunda nerede çektireceğiz bu şeffafa yakın ön cam filmini? Bilen var mı? Bulunmuyor çoğu yerde. Soruyorum; -Şeffafa yakın ön cam filmi varmış, ondan yok mu? -Yok abi, ne gereği var ki onun, içi göründükten sonra... Şeklinde gidiyor muhabbet. Benim derdim ısıyı az da olsa kesmesi. %99 içi görünmesin derdinde. Ne yapıyorlarsa artık. Llumar air deseniz belki bilirler Yorum bağlantısı
Recommended Posts