Doğan Arşiray 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Yarın uzun yola çıkacağım, hypermiling yapmayı düşünüyorum, sonucu yazarım. Bugun ankaradan urla ya geldik. Berbat kalabalik Usak sonrasi. Belki 20 tane kirmizi isik var. Afyona kadar hep 110 120, sonrasi hep 90 100. Mutlaka afyon izmir arasi parali yol yapilmali. Maliyet 1600 tl gibi oldu. Ama araba ne dolu. İki duraklama ile 10 saat surdu... Feci. Tren de lazim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: Mutlaka afyon izmir arasi parali yol yapilmali. pis fakirler. Her yerdeler. Nanet olsun. Ölsünler 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Körfez’e kadar 100. Sonrası belli Önceden öyle oluyordu da 30 TL çok ya, 10-15'te kalsa böyle olmazdı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Önceden öyle oluyordu da 30 TL çok ya, 10-15'te kalsa böyle olmazdı. Tamam adapazarı olsun 😁 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: Mutlaka afyon izmir arasi parali yol yapilmali. Olanı paralı yapsak 😄 Şaka bir yana bence biraz yoğun olsada güzel yol fena değil. Aydın Nazilli tarafını görün bir 🙂 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Olanı paralı yapsak 😄 Şaka bir yana bence biraz yoğun olsada güzel yol fena değil. Aydın Nazilli tarafını görün bir 🙂 Denizli-Germencik arası desek daha doğru olur. Aydın -Denizli otoyolu inşaatının bitmesini dört gözle bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Olanı paralı yapsak 😄 Şaka bir yana bence biraz yoğun olsada güzel yol fena değil. Aydın Nazilli tarafını görün bir 🙂 Ooo bilmezmiyim 25 tane isikta beklemistim. Benim bir teorim var. Bu tip kucuk sehirlerin anayolu kesen giris çıkışlarının isiklarini ayarlayan ekipte cocukluktan travması olan problemli biri var. Kimse bakmiyorken ana yol akis suresini hep 24 sn olarak ayarlayip, ana yolu kesen guzergahi inadina en az 1 dk yapiyor. Olurda trafik kuralina uyup ilk isikta durursaniz ikinciye yesil yanarken gecmek imkansiz. Anayolun birikmesi kadar sacma birsey olurmu ? Ancak genel olarak trafikte hizli giden arac sayisi cok az idi. Kaza ihtimali acisindan sevindirici. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Doğan Arşiray yazdı: Ooo bilmezmiyim 25 tane isikta beklemistim. Benim bir teorim var. Bu tip kucuk sehirlerin anayolu kesen giris çıkışlarının isiklarini ayarlayan ekipte cocukluktan travması olan problemli biri var. Kimse bakmiyorken ana yol akis suresini hep 24 sn olarak ayarlayip, ana yolu kesen guzergahi inadina en az 1 dk yapiyor. Olurda trafik kuralina uyup ilk isikta durursaniz ikinciye yesil yanarken gecmek imkansiz. Anayolun birikmesi kadar sacma birsey olurmu ? Ancak genel olarak trafikte hizli giden arac sayisi cok az idi. Kaza ihtimali acisindan sevindirici. Geçen bayram Eskişehirden Denizliye geldiğim süre neredeyse Denizli Aydına eşitti. Daha da bir şey diyemiyorum ne yazıkki. Işıklar dediğiniz gibi çileden başka bir şey değil. Üstüne birde şerit olmayan yere girip tıkanınca sola atlayanlar olunca daha da katmerleniyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Hız sınırlarının tartışıldığı facebook platformu. Yazık. Bunlar nasıl eğitilecek allam yaa 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hız sınırlarının tartışıldığı facebook platformu. Yazık. Bunlar nasıl eğitilecek allam yaa Facebook kullanan kesim belli zaten. O değil de bunlar oy kullanıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Facebook kullanan kesim belli zaten. O değil de bunlar oy kullanıyor. Oy kullanmasını geçtim. Bunlar aramızda. Nefes kadar yakın 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hız sınırlarının tartışıldığı facebook platformu. Yazık. Bunlar nasıl eğitilecek allam yaa Islak odun? Gerçi hava sıcak çabuk kurur ama... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Yol bilgisayarı da hâlbuki, 5 dakika takip etse anlayacak. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Evren Erakçora yazdı: Yol bilgisayarı da hâlbuki, 5 dakika takip etse anlayacak. Doğanın en basit kanunlarından haberi yok bunların. Sürtünmesiz eğik düzlem sanıyor heryeri 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Doğanın en basit kanunlarından haberi yok bunların. Sürtünmesiz eğik düzlem sanıyor heryeri Şebnem ferah doğru söylüyor “İçine girdiğin küçük kaygan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın İstersen bir aynayla yardım edeyim Ama umursamazsın” Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Memlekete Adana’ya geldim. Verdim parayı Ankara Niğde otoyolundan geldim. Adana’ya 4 saat 20 dk da girdim. Mis gibi. 140 civarı rahat rahat geldim. eski yoldan gelsem 6 saat civarı sürüyordu 1,5 saat erken geldim. Yakıt belki daha az yakmıştır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Mert Yeldan yazdı: Memlekete Adana’ya geldim. Verdim parayı Ankara Niğde otoyolundan geldim. Adana’ya 4 saat 20 dk da girdim. Mis gibi. 140 civarı rahat rahat geldim. eski yoldan gelsem 6 saat civarı sürüyordu 1,5 saat erken geldim. Yakıt belki daha az yakmıştır. Yol mu kısalıyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Köye gideceğim zaman ailemle beraber olduğum için rahat 100 km hız ile yol alabilirim. Ama 140 km benim metabolizmama uygun değil. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hız sınırlarının tartışıldığı facebook platformu. Yazık. Bunlar nasıl eğitilecek allam yaa Okuyunca bi an bildiğimden şüphe ettim. Tekâmül önemli, kâmil insan olmanın peşindeyiz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Fizik ve matematik bilmek farklı bir durum. Ben de mesela otomobilin lastiği küçük olduğu için onun 100 km/s hızıyla otobüsün 100 km/h hızı aynı değil diyenleri ikna edememiştim. Sonra aklıma geldi, bir kilo demir mi ağır, bir kilo pamuk mu? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol mu kısalıyor? mesafe aynı ama şehir ilçe içinden geçmediğin için yavaşlamıyorsun. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Kastamonuya giderken sakaryaya kadar kuzey marmara yolunu kullanacağım. Kimsenin yavaş gitme nazını çekemem. Devlet ne güzel hız sınırlarını artırdı. Sizde artırın. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Ümit Türk yazdı: Kastamonuya giderken sakaryaya kadar kuzey marmara yolunu kullanacağım. Kimsenin yavaş gitme nazını çekemem. Devlet ne güzel hız sınırlarını artırdı. Sizde artırın. Benzin pahalı, fakiriz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Mert Yeldan yazdı: mesafe aynı ama şehir ilçe içinden geçmediğin için yavaşlamıyorsun. Olay 1-2 trafik ışığı ve radar olaylarıysa farkında olmadan sakin kullanıma giriyorsun. Daha az yakardı bence. 140 az değil. 1.2 tsi bile o hızda en az 6-7 yakar bence Ümit Türk yazdı: Kastamonuya giderken sakaryaya kadar kuzey marmara yolunu kullanacağım. Kimsenin yavaş gitme nazını çekemem. Devlet ne güzel hız sınırlarını artırdı. Sizde artırın. keşke kullansam. 100’ü geçmem 😁 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olay 1-2 trafik ışığı ve radar olaylarıysa farkında olmadan sakin kullanıma giriyorsun. Daha az yakardı bence. 140 az değil. 1.2 tsi bile o hızda en az 6-7 yakar bence keşke kullansam. 100’ü geçmem 😁 hız ortalamam evden eve 106 km/H iken yakıt ortalamam 5.5 lt idi. Eski yol 3 ilçe ve 1 tane de il içinden geçiriyor. Radar korkusu da var tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts