Onur Çelebi 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız. Benim de yaz sonunda geçmeyi düşündüğm araç, bebek geliyor hem geniş araç lazım hem de Fiesta da isofix bağlantısı yok güvenlik için değiştirmem lazım. Ne kadara mal oldu? 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Semih Usluer yazdı: Sağol kardeş teşekkür ederim. Sanki seni hatırlıyorum Mondeo zamanından 🤔 2005-06lardan beri üyeyim aslında 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Cmax güzel seçimdir. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aracınızın maşallahı var. C maxta bizim aracın konusu var. Aklınıza takılan bir şey olursa oraya bakabilirsiniz. Fikir olması açısından. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Bir C Max’tan daha iyi bir mpv daha yeni model bir C max’tır. 2 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 7 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2022 Onur Çelebi yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Benim de yaz sonunda geçmeyi düşündüğm araç, bebek geliyor hem geniş araç lazım hem de Fiesta da isofix bağlantısı yok güvenlik için değiştirmem lazım. Ne kadara mal oldu? Teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Cmax güzel seçimdir. Güle güle kullanın Teşekkür ederim Mehmet abi . Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aracınızın maşallahı var. C maxta bizim aracın konusu var. Aklınıza takılan bir şey olursa oraya bakabilirsiniz. Fikir olması açısından. Teşekkür ederim. Okudum baştan sona😎 Koray Demir yazdı: Bir C Max’tan daha iyi bir mpv daha yeni model bir C max’tır. Semih Usluer yazdı: Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Mehmet abi . Teşekkür ederim. Okudum baştan sona😎 Koray Demir yazdı: Bir C Max’tan daha iyi bir mpv daha yeni model bir C max’tır. 👍👍 Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 7 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2022 Aracım hakkında çok bilgi vermedim ... Gruba attığım fotosu bile ilk fotosu😂 başkada yok zaten. Aracım 142 bin km de . 2005 model . 2014 de kadar tek elden kullanılmış . 2017 ye kadar (100 bin km )komple servis bakımlı. Sonrasında servise girmemiş . İçi hiç kullanılmamış gibi bugün arka koltukları yatırıp taban döşemelerine baktım en ufak kir leke toz kir envaresi yok. Arka çamurluklarda boyası var . Başkada bir boya değişen kaza belası yok. Çalışmayan bir aksamı yada sorunu mevcut değil . Ford yetkili serviste komple ekspertiz yaptırıp öyle aldım. Nasip olursa önümüzdeki hafta servise bakıma girecek baştan ayağa ne gerekiyorsa bakımları yapılacak . Bakımdan sonra temizleyip detaylı foto atarım. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu arada şunada kesin baktır yada yaptır dediğiniz bir durum varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Kızdırma bujileri, sunroof giderleri, akü, şarj dinamosu. Bir de kaputu açarken birinci turda kaputun üstüne biraz basıp öyle açın eğer yapıyorsanız sroun yok ancak yapılmıyorsa kaput açılırken birinci turda fazla zorlandığı için kaput şifresindeki plastik dişler kırılabiliyor. Bana iki şifreye mal oldu. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 7 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2022 Mehmet Yeter yazdı: Kızdırma bujileri, sunroof giderleri, akü, şarj dinamosu. Bir de kaputu açarken birinci turda kaputun üstüne biraz basıp öyle açın eğer yapıyorsanız sroun yok ancak yapılmıyorsa kaput açılırken birinci turda fazla zorlandığı için kaput şifresindeki plastik dişler kırılabiliyor. Bana iki şifreye mal oldu. Aldığım arkadaş Ford parçacısı aküyü değiştirmek için kapudu açamayınca kilit şifre komple değiştirdi. Bujiler ilk sırada👍 aldığımdan beri yağmur yağıyor sunroof giderlerinde sorun yok. Teşekkür ederim . 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Rengi çok yakışıyor bu araca. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun, kazasız günlerde binin inşallah... Teşekkür ederim.. Mahmut Yıldız yazdı: Rengi çok yakışıyor bu araca. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim.. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 Mayıs 2022 Paylaş 10 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 10 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2022 Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Kutay Çelikk 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Semih Usluer yazdı: Sanırım oldu😎 Hayırlı uğurlu olsun bende 1 sene aradan sonra geçen hafta tekrar Ford aldım. Tekerinize taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Kutay Çelikk yazdı: Hayırlı uğurlu olsun bende 1 sene aradan sonra geçen hafta tekrar Ford aldım. Tekerinize taş değmesin. Teşekkür ederim sizinde inşallah Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Bu arabanın hızlanırken 3. vitesi ayrı bir güzeldi. Focusta yok o duygu mesela.. Maşallah rengi de gayet güzel. 2 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Serkan Toker yazdı: Bu arabanın hızlanırken 3. vitesi ayrı bir güzeldi. Focusta yok o duygu mesela.. Maşallah rengi de gayet güzel. Çok teşekkür ederim 🙏🙏 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Semih Usluer yazdı: Sanırım oldu😎 Dün şantiyeden tam önüne çıkmışım, aynada sunrooflu cmax görünce aha bu o dur dedim 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Murat Atagenç yazdı: Dün şantiyeden tam önüne çıkmışım, aynada sunrooflu cmax görünce aha bu o dur dedim Kesin benimdir hemşo😂😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts