Semih Usluer 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 2005 model cmax Ghia tdci ile tekrar forda geçiş yaptık. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.. 11 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğraf görseydik 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğraf görseydik Fotoğraf nasıl yükleyebileceğimi unutmuşum onu çözer çözmez ekleyeceğim😂 Semih Usluer yazdı: 2005 model cmax Ghia tdci ile tekrar forda geçiş yaptık. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.. İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Celal Maraşlıoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkür ederim Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Mutlu Kanter yazdı: Hayırlı Olsun Teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: Teşekkür ederim Çağlar abi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 tam yaz arabası renk ayrı bir güzel 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Sanırım oldu[emoji41]Maşallah, kazasız belasız... 18 ay kullandım 38 k km yaptım tabii lpg taktırmıştım. Ovaya giderken alttan vurma sıkıntısı yaşadığım için kıyamadığımdan satmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Hayrettin Gücin yazdı: Semih Usluer yazdı: Sanırım oldu Maşallah, kazasız belasız... 18 ay kullandım 38 k km yaptım tabii lpg taktırmıştım. Ovaya giderken alttan vurma sıkıntısı yaşadığım için kıyamadığımdan satmıştım. Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Ceyhan Karacabey yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: tam yaz arabası renk ayrı bir güzel Tonik mavi.. Bence forda en yakısan renklerden.. fiestam böyleydi Yıkanıp paklandıkca daha bi güzellesirdi 🤗 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın insallah... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Güzel arabalar,3 tane kullandım belki 4 yaparım bende ilerde 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Alparslan Coban yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Teşekkür ederim. Coşkun Basan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Yılmaz Gökçe yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın insallah... Teşekkür ederim. Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Bu aralar forumdaki Tokatlılarda canlılık var Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Murat Atagenç yazdı: Bu aralar forumdaki Tokatlılarda canlılık var Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. Sağol kardeş teşekkür ederim. Sanki seni hatırlıyorum Mondeo zamanından 🤔 Yorum bağlantısı
Recommended Posts