Tansu Kalafatoğlu 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Dolandırıcılar sizin kimlik bilgilerinizle adınıza şirket açabilir veya ortak yapabilir. Bunlardan dolayı mahkemelerde çok fazla dava görüldü görülüyor. Bunu artık engellemek mümkün. E-devlet’e girip arama yerine “kısıtlama” yazıyoruz. Açılan “ Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS) “ imgesine tıklayıp “ yeni başvuru “ diyoruz. Hem ortak hem yetkili seçenekleri seçip onayla diyoruz. İşlem tamam. Adınıza şirket açılamaz. Ortak yapılamaz 25 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Çok güzel bilgi, çok kişi dolandırıldı bu şekilde. Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. Böyle bir uygulamanın olması güzel önlem almış oluyoruz. Ancak sanki herkes için öncelikle kapalı olsa ve ortak olmak veya şirket kurmak isteyenler açık hale getirse daha mı iyi olurdu acaba?🤔 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Bilgilendirme için teşekkür ederim bende yaptım şimdi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Süper bilgi, teşekkürler. Ben de yaptım hem kendime hem eşime. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Bende uyguladım bilgilendirme için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Güzel bilgi, hemen uyguladım. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Mevcut şirket üstümüzden düşmez değil mi bunu yapınca 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 kendi ruhsatımız ile kendi arabamızı satarken noterde tek harf hatası yüzünden süründürülürken, şirket açması bu kadar kolay mı yahu, gerçi kişisel bilgilerimiz herkesin elinde geziyor o da ayrı konu 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 kendi ruhsatımız ile kendi arabamızı satarken noterde tek harf hatası yüzünden süründürülürken, şirket açması bu kadar kolay mı yahu, gerçi kişisel bilgilerimiz herkesin elinde geziyor o da ayrı konuAraba al sat devlet kasasına pek bişey girmez. Şirketi aç %37'si onun 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Mevcut şirket üstümüzden düşmez değil mi bunu yapınca nereye 😂😂 bi dener misin, boşa düşerse belki blockchain’den kaparız senin şirketi 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Araba al sat devlet kasasına pek bişey girmez. Şirketi aç %37'si onun istife ortak olayım neydi şifren Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 istife ortak olayım neydi şifren Sonra devlet peşimize düşsün, ne güzel kazanıyoduk bunlardan diye 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok teşekkür ederim güzel faydalı bir bilgi oldu. Hemen uyguladım ailece. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Ben de yaptım. Peki bunu nasıl geri alabiliriz? Merak ettim şimdi…Diyelim ki Teknokentte şirket ortağı olacağım. Aynı yerden mi yapıyoruz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de yaptım. Peki bunu nasıl geri alabiliriz? Merak ettim şimdi…Diyelim ki Teknokentte şirket ortağı olacağım. Aynı yerden mi yapıyoruz? Aynı yerden kısıtlama kaldırılabiliyor hocam. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Biri aradı şimdi. Sana sürpriz şirket kuracaktık tc no hata veriyor diyor. Kısıtlamayı kaldırayım dene tekrar dedim. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Biri aradı şimdi. Sana sürpriz şirket kuracaktık tc no hata veriyor diyor. Kısıtlamayı kaldırayım dene tekrar dedim. kurye ile gönderilen kremayı boca edip fotosunu göndermen lazım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mayıs 2022 Paylaş 4 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kurye ile gönderilen kremayı boca edip fotosunu göndermen lazım Ekonomi uçmasan çoktan görmüştün. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Ekonomi uçmasan çoktan görmüştün. yeni konu açayım mı, hatta anket? 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Bilgilendirme için teşekkür ederim. 24/04/2022 de cüzdanımı ile birlikte ehliyet ve kimliğimi de kaybettim. Yenileme başvurusunu yaptım ,birde bunu yapayım kafam rahat etsin. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Nasıl açılabiliyor o kısmı da anlamıyorum. Biz de 1 yıl evvel kurduk, ITO inciğini cinciğini, özel sorusunu, birebir şahsın kendisini vesaire her şeyi istedi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Biri aradı şimdi. Sana sürpriz şirket kuracaktık tc no hata veriyor diyor. Kısıtlamayı kaldırayım dene tekrar dedim. Olmamış ya, hata veriyo hala 😡 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 bir bakıyormuşsun adamlar çok başarılı olmuşlar holdinge dönüşmüş istemeden. saçlarını başlarını yolarlar herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Haberin birinde tapu telefon no kayıt vs gibi birşey okudum. BU aralar meşhurmuş senden habersiz evini satıyorlarmış falan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts