Önder Özcan 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 5664 e karşı değil vodafone'a karşı diyelim biz ona. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Helal olsun,keşke herkes işini düzgün yapsa. İnsanlar çoluğuna coçuğuna ayırmakta zorlandığı vaktini bu gibi süreçlere ayırmak zorunda kalmasa. Bende bir ayakkabı firmasından hediye almıştım ,yanlış ürün gönderdiklerinden iade etmek zorunda kaldım.Hediye yetişmediği gibi birde üstüne kargo ücretini kesip ücret iadesini eksik yapmışlardı.Sonuçta o ücreti onlara bırakmadım aldım tabi ama kaybedilen zamanın telafisi olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: 5664 e karşı değil vodafone'a karşı diyelim biz ona. Arabaya karşı değil, alman’a karşı diyelim bence Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 hay allah. Bende 2 gün evvel eski araba ile yeni arabanın plakalarını bir birine karıştırıp tanımadığım bir arabanın plakasını sorgulamıştım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2022 Vodafone Mahkeme kararını uygulamakta gecikti. Tam ptt’ye gidip fax çekecetimki bu ayki faturamdan 11 lira düşülmüş. Dosya da 1 sene sonra kapanmış oldu. 11 liramı 1 senede geri aldım. Harca harca bitiremem artık neyse, sizler de gelmeyen cevaplar için bunu yapabilirsiniz. Bu arada büyük firmaların fax ve kep hariç yazışma adresi sunmaması çok ilginç. Fax ne yaa. Ya da adreslerine posta mı göndermem lazım bilmiyorum ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts