Furkan Bakırel 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Yazılımı yazmak çok zor oldu çünkü elektromekanik pompa, mekanik enjektör, mekanik vnt… Bunları bilgisayardan ayarlamak çok zor. Bu yazılım için bayağı uğraştım ve bu aracın beynini okuyup yazabilecek bilgisayar Sivas’ta sadece bir kişi de var 🥹. Hiçbir bayi yazamadı ve dışardan destek aldık. Şuan araç eskiye nazaran yürür hale geldi tabi bu durumda araç biraz dumanlı oldu ama öyle kara tren corsalar gibi değil. Dyno verisi yok elimde ama kadrandan anlaşılıyor gücü. Sanılanın aksine alt devirler de zayıflama olmadı buradaki önemli nokta hibrit yapılırken arkalı, önlü yaptırmak yoksa yoğun bir turbo gecikmesi ortaya çıkıyor. 4 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 9 Kasım Yazar Paylaş 9 Kasım (düzenlendi) Ufak bi akşam mesaisi ile gaza basınca ufaktan titremeyi çözdüm. Kafayı değişmekle felan uğraşmak istemedim komple sıfır aks aldım. 2300 TL aks. Hep yapmak istediğim bir uygulama vardı ama çalışıp çalışmayacağı şüpheli. Bu hafta içinde yapacağım. 9 Kasım tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Zamanın da yaptığım amatör çalışmanın bugünlerde ekmeğini yedim neyse ki havalar çok soğumadan orjinaline yakın bir malzeme ile onarımı tamamlandım. Bantlar iki sene de bu hale geldi. Bu malzeme kendinden ipli yapışkanlı fena bir malzeme bence ömürlük oldu. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Karanlık ve soğukta çalışmak zor oluyor günlere yayarak yavaş yavaş yaptım. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Furkan Bakırel yazdı: Karanlık ve soğukta çalışmak zor oluyor günlere yayarak yavaş yavaş yaptım. multifonksiyonlu ne bu? direksiyon kumandası mı_ 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: multifonksiyonlu ne bu? direksiyon kumandası mı_ B5.5 passatın multifonksiyon direksiyonu. Sağ taraf teyp, sol taraf hız sabitleyici. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım kontrol ünitesinin temini ve bağlantısını yapabilmek harika 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: kontrol ünitesinin temini ve bağlantısını yapabilmek harika Kontrol ünitesini camiadan bir abimizden aldım.(1000 TL) Ünitenin soketi vag grubu araçların silecek role soketi .(800 TL) Direksiyonu Sivas’ta buldum.(1500 TL) Bağlantıları kendim yaptım. (0 TL) Airbag sıfır denk geldi. (3000 TL) Yıllar önce vw Bora’ya yapacaktım ama imkanlar el vermemişti. 5 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Furkan Bakırel yazdı: Kontrol ünitesini camiadan bir abimizden aldım.(1000 TL) Ünitenin soketi vag grubu araçların silecek role soketi .(800 TL) Direksiyonu Sivas’ta buldum.(1500 TL) Bağlantıları kendim yaptım. (0 TL) Airbag sıfır denk geldi. (3000 TL) Yıllar önce vw Bora’ya yapacaktım ama imkanlar el vermemişti. Masallah ciddi isler buyuk emekler tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım Direksiyona kılıf diktim tabi orijinal gibi olmadı ama güzel oldu. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Sol üstte biraz pot yapmış ama gerisi gayet iyi, orayı da az gerdirebilirsen çokta güzel olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts