Ali Darbaz 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Merhaba Daha önce samandere ve güzeldere gemiştim. Bayramda aynı bölgeyi tekrar gezmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir yer varsa dinlemek isterim. https://goo.gl/maps/wqoBScczyJzgRg928 https://goo.gl/maps/3hTB8R8VYr5FCjWv5 Daha önce Topuk yaylasında çıktım ama , o rampayı çıkmaya değecek birşey göremedim. Topuk yaylasını tavsiye etmiyorum. https://goo.gl/maps/3Dxhn1g1haDHGFrm8 Saygılarımla Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Şelaleler çok güzelmiş. Bayramda gitsem mi ki? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Şelaleler gerçekten güzelmiş. Bana da çok uzak değil, 80 km. Ben de gidebilirim. Güzel bir yere benziyor. Güzeldere'de sanki piknik yapılacak bi alan var gibi gördüm ama emin değilim. Restoran var sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Öner Kurukuz yazdı: Şelaleler gerçekten güzelmiş. Bana da çok uzak değil, 80 km. Ben de gidebilirim. Güzel bir yere benziyor. Güzeldere'de sanki piknik yapılacak bi alan var gibi gördüm ama emin değilim. Restoran var sanırım. Güzelderede restoran ve kalacak yer var. Devasa piknik alanıda var. Bol bol su var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Aslında Bursa Oylat ve Cumalı Kızık geziside yapılabilir. https://goo.gl/maps/Ty148hA6Fif1Z8y8A https://goo.gl/maps/zX663yUbkfDkyB1q6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Ekonomik krizinin içinde gezmeyi mi düşünüyorsun olmadı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Ümit Türk yazdı: Ekonomik krizinin içinde gezmeyi mi düşünüyorsun olmadı Her bayram tatile gideridm. tatile gidemiyoruz işte. Anca günübirlik gezi. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Bayramda 4 gün Akçakocadayım. Düzcenin en güzel yeri bende Akçakoca; 1 günü doldura doldura gezilir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Her bayram tatile gideridm. tatile gidemiyoruz işte. Anca günübirlik gezi. geçen gün daha müstakil villa açılışına kim gitti? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: geçen gün daha müstakil villa açılışına kim gitti? kimmiş o villası olan . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: kimmiş o villası olan . bende yok Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 heryer Suri doldu,düzcenin şelaleleri yaylaları piknik alanları eskisi gibi değil Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Öner Kurukuz yazdı: Güzeldere'de sanki piknik yapılacak bi alan var gibi gördüm ama emin değilim. Restoran var sanırım. Piknik alanı var. Kamelyada var ama sınırlı sayıda. Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Düzce-Gölyaka memleketim olur bolca doğal güzellik bulabilirsiniz, bir çoğu da bizim ilçede yer alır özellikle Efteni Gölü Kuş Cenneti, Toptepe Seyir Terası ve Aydınpınar Şelalesi hem birbirine yakın hem görülmeye değer yerlerdir tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Bayramda 4 gün Akçakocadayım. Düzcenin en güzel yeri bende Akçakoca; 1 günü doldura doldura gezilir..Magarayı unutmayın Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Şelaleye git. Surilerle afganlarla nargile içersin. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Hayrettin Gücin yazdı: Hakan Yavaş yazdı: Bayramda 4 gün Akçakocadayım. Düzcenin en güzel yeri bende Akçakoca; 1 günü doldura doldura gezilir.. Magarayı unutmayın Ben bu bayram hanım köylü sıfatı ile Akçakocaya gidiyorum:) Fındıklığa bakan balkona yayılır bütün gün yatarım... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2022 Beyler salgına yakalandım. 4 gündür yatıyom Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Beyler salgına yakalandım. 4 gündür yatıyom Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: Şelaleler gerçekten güzelmiş. Bana da çok uzak değil, 80 km. Ben de gidebilirim. Güzel bir yere benziyor. Güzeldere'de sanki piknik yapılacak bi alan var gibi gördüm ama emin değilim. Restoran var sanırım. 28 Nisan'da bu mesajı yazmışım ve bugün ailemi de alıp Güzeldere şelalesine gittim. Piknik yapmak için çok güzel bir yer. Oyun oynamak için geniş ve açık bir alan, piknik yapmak, oturup dinlenmek için orman içi gölgelik bir alan, konaklama için çeşitli evler ve kamp kurma alanı ve bunların yanında harika manzarası olan bir şelale. Yolun son 6-7 km si biraz kötü ve çok keskin virajlara sahip rampa bir yol ama sabah gidip, yemeği yiyip akşama kadar kafa dinlemek için harika bir yer. Yemek sonrası çay keyfi (Yemek paylaşmayı sevmediğim için mangal resimlerini koymadım) Şelaleye inen 375 basamaktan bir kaçı Şelalenin büyüklüğü hakkında fikir sahibi olmak için fotoğrafın sol ortasında iskeledeki insanların boyu ile kıyaslayabilirsiniz. Bir adet Hobbit evi 15 Mayıs 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Harf hataları 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs 2022 Paylaş 15 Mayıs 2022 Dün 8 kişi göl kenarında çok güzel kahvaltı yapıp, acelle’den başlayıp karagöl’e gittik. Orada. Kılavuz’a yürüdük ve acelle’ye geri döndük. 16km yürüdük. Çok keyifliydi. Hem toprak yol, hem çimen, hem kar vardı. Hava da sıcaktı. Orman içinde kar sularının aktığı yerden de geçtik. Patikalardan da geçtik. Fotolarda hiç filtre yok bu arada 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts