Çağlar Bayur 27 Nisan 2022 Paylaş 27 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Emekli olursam gelir part-time çay kahve işlerine bakarım, ücretsiz hem de.. latte makinesi var orada susamlı smitim 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Ne kadar güzel, başarılı üreticilerimiz var, bu işe gönül vermiş insanlar var... Neden desteklemiyoruz, ön plana çıkarmıyoruz bu insanları, bir türlü anlamıyorum... Yerli üreticilerin çoğu geçmişte para odaklı çalışıp işine yatırım yapmamış. Halkın güveni hep sarsılmış güvenmiyor, almıyor. Geçen birşey aldım kargoyu yanlış adrese göndermişler. Salı günü teslim olacak dendi gelmedi. Kargo şu an nerede diye sordum. Kaç defa yazdık neyi sorguluyorsunuz diye fırça yedim. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: latte makinesi var orada susamlı smitim Çay ücretsiz dedim, ben ücretliyim hurmalı revanim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Ne kadar güzel, başarılı üreticilerimiz var, bu işe gönül vermiş insanlar var... Neden desteklemiyoruz, ön plana çıkarmıyoruz bu insanları, bir türlü anlamıyorum... zamanında 3 babayiğit parayı yatırdı, pilli bisiklet/motosiklet arası bir araç tasarladı imal etti, hedef kitle marina ve yattaki yabancılar, ithal rakiplerin üstünden geçecekler, tam seri üretime geçilecek iken tepeden her tür engel geldi ve iflas edildi ..... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 (düzenlendi) 2012 de kurulan şirketin 2020 de başladığı Amperino hakkında kurucusundan bilgiler 19 Kasım 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts