Sühan Bozdağ 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 (düzenlendi) Muayeneden koltuk sayısı ve emniyet kemeri nedeniyle geçemeyince döşemeciye gidip, arka koltuğa belden bağlamalı, 2 noktalı dedikleri kemerden taktırdım. Döşemeci abi konuya hakim gibi ve oldukça kesin konuşarak; “sıkıntı yok” dedi. Ama obsesif olmamdan mütevellit bir de sizlere sorayım dedim. Bu kemer muayeneden geçer mi? Teşekkürler. 24 Nisan 2022 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 arka kemer kemerdir geçer, gerçi tank projesi geçmemeli idi ama o da geçti , 2. muayenelerde nokta sayısından kalacağını hiç sanmam, genelde geçmesi için extra gayret gözlemledim 2 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: arka kemer kemerdir geçer, gerçi tank projesi geçmemeli idi ama o da geçti , 2. muayenelerde nokta sayısından kalacağını hiç sanmam, genelde geçmesi için extra gayret gözlemledim Tank konusunu esnetmişler gibi geldi bana. Montajı yaptırdığım çevre otogazı aradım bana güncel proje verin diye. Eskisini ver problem olmaz dediler. Öyle yaptım bende. Tarihine falan bakmadılar sadece tüpün seri numarasına bakıp projedekiyle karşılaştırdılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Tank konusunu esnetmişler gibi geldi bana. Montajı yaptırdığım çevre otogazı aradım bana güncel proje verin diye. Eskisini ver problem olmaz dediler. Öyle yaptım bende. Tarihine falan bakmadılar sadece tüpün seri numarasına bakıp projedekiyle karşılaştırdılar. 2 sene sonraki muayeneci istermiş sonra müşteri neden cinnet geçirdi de istasyonu indirdi 2 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2 sene sonraki muayeneci istermiş sonra müşteri neden cinnet geçirdi de istasyonu indirdi Zerre şaşırmam. 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: arka kemer kemerdir geçer, gerçi tank projesi geçmemeli idi ama o da geçti , 2. muayenelerde nokta sayısından kalacağını hiç sanmam, genelde geçmesi için extra gayret gözlemledim Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: uuuuww oneydi öyle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Ümit Türk yazdı: uuuuww oneydi öyle Passat boom. Denilene göre proje dışı uygunsuz tank takmış. Ama video altında doğalgaz diyor. Lpg demiyor. Orası çelişkili. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Passat boom. Denilene göre proje dışı uygunsuz tank takmış. Ama video altında doğalgaz diyor. Lpg demiyor. Orası çelişkili. Yanındakilerin yara almadan kurtulmaları büyük mucize. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Doğalgaz çok yüksek basınçta (200 bar olması lazım) depolanıyor. Bu basıçta patlayan depo bassatın arkayı çiçek gibi açtı. Adamlar yaşadıklarına sevinsin. Kaçak depoyla bu kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Passat boom. Denilene göre proje dışı uygunsuz tank takmış. Ama video altında doğalgaz diyor. Lpg demiyor. Orası çelişkili. jetatdır o, passat olsa duramazdık burda, motorun içine dolum ağznı kim koymuş yahu bişi denemişlerdir sanayide, gebzede tanıdıklar var 1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 sene sonraki muayeneci istermiş sonra müşteri neden cinnet geçirdi de istasyonu indirdi Benim orjinal fabrika çıkışlı renkli camlara filmli cam yazdı. Camın uzerinde kocaman "V" ibaresini göstermeme ragmen "ben camları siyah gördüm yazarım" diye ukalaca bi cevap verdi. Üzerimde kesici, delici herhangi birsey olsa o an sapladıydım adama. Sildiremedim de, içeride konustum ama "yazdıysa yapacak birşey yok" dediler. Orjinal cama filmli dedi geri zekali. Neyi kontrol ettiklerini bilmiyorlar ki. 25 Nisan 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Öner Kurukuz yazdı: Benim orjinal fabrika çıkışlı renkli camlara filmli cam yazdı. Camın uzerinde kocaman "V" ibaresini göstermeme ragmen "ben camları siyah gördüm yazarım" diye ukalaca bi cevap verdi. Üzerimde kesici, delici herhangi birsey olsa o an sapladıydım adama. Sildiremedim de, içeride konustum ama "yazdıysa yapacak birşey yok" dediler. Orjinal cama filmli dedi geri zekali. Neyi kontrol ettiklerini bilmiyorlar ki. tüv merkeze arabayı götürür kapısına bırakırdım, prensip , çok gıcık bir durum bu 2 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 25 Nisan 2022 Yazar Paylaş 25 Nisan 2022 Öner Kurukuz yazdı: Benim orjinal fabrika çıkışlı renkli camlara filmli cam yazdı. Camın uzerinde kocaman "V" ibaresini göstermeme ragmen "ben camları siyah gördüm yazarım" diye ukalaca bi cevap verdi. Üzerimde kesici, delici herhangi birsey olsa o an sapladıydım adama. Sildiremedim de, içeride konustum ama "yazdıysa yapacak birşey yok" dediler. Orjinal cama filmli dedi geri zekali. Neyi kontrol ettiklerini bilmiyorlar ki. En çok o "yazdıysa yapacak bir şey yok" kısmında delici, kesici alet aranıyor insan 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts