Çağlar Bayur 27 Nisan 2022 Paylaş 27 Nisan 2022 bugün çok şirin ve iri bir sokak köpeği ile test yapmak zorunda kaldık araba arasından bir fırladı sanırım karşı kaldırımda tanıdık birisini gördü, başarılı şekilde durduk, gözlerinde resmen teşekkür parıltısı vardı pek şirindi yahu Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bugün çok şirin ve iri bir sokak köpeği ile test yapmak zorunda kaldık [emoji4] araba arasından bir fırladı sanırım karşı kaldırımda tanıdık birisini gördü, başarılı şekilde durduk, gözlerinde resmen teşekkür parıltısı vardı pek şirindi yahu Bu durumda turkish only almak daha mı mantıklı hale geliyor sizce? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 (düzenlendi) Ben 2019 yılında Goodyear Efficient Grip Performance 91V (4 kanallı) almıştım. Çok memnunum. Hem ses seviyesi düşük hem tutuş ve frenlemede iyi. Muhtemelen lastikler bittiğinde yine Goodyear tercih edeceğim gibi. (Vay bee, 4 lastiği 1240 tl ye almışım😭 ) 28 Nisan 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Yakup Kocaağa yazdı: Bu durumda turkish only almak daha mı mantıklı hale geliyor sizce? Genişlet bendeki nedir bilmiyorum , benim işime yarıyor, mişlenin yarı parasına almıştım artık fazla seçici olma zamanlarını geçtik Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 29 Nisan 2022 Yazar Paylaş 29 Nisan 2022 Arkadaş 1 mayıs dan itibaren %10 zam geleceğini öğrenince michelin primacy 4 lastiği tanesi 1150₺ aldım fiyata sibop değişimi ve söküm takımı dahildir lastik made in germany bu arada continental prenium 1200₺Good year efficent grib 1200₺Hankook venus 4 1100₺Michlein 3-4 yere sordum en ucuz aldığım yer verdi genelde 1300 ve 1400₺ fiyat verdiler tercihimi michlein den yana kullandım inşallah kazasız belasız kullanmayı nasip olur tecrübelerimi buradan yazacağım ama eski tuzanzalara göre sessiz geldi herkese teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Hankook maşallah Michelin le yarışıyor artık. Önceden yarısı kadardı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Evren Erakçora yazdı: Hankook maşallah Michelin le yarışıyor artık. Önceden yarısı kadardı. Genişlet Hankooka yüksek fiyat verilmiş normalde 900 lira civarı o lastik. 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 29 Nisan 2022 Yazar Paylaş 29 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: Hankooka yüksek fiyat verilmiş normalde 900 lira civarı o lastik.Onu bir yere sorabildim olabilir Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bendeki nedir bilmiyorum , benim işime yarıyor, mişlenin yarı parasına almıştım Genişlet Kumho Europa olan lastiklerin taban kısmında beyaz marker ile lastiğin seri numarası ve modeli yazılı olup Turkish markets only olanlarda bu yazılı ibare bulunmamaktadır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: beyaz marker ile lastiğin seri numarası Genişlet silinmiştir herhalde bişiler denemiştik, evropa markete nasıl bir desen üretemiş koreliler? Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: silinmiştir herhalde bişiler denemiştik, evropa markete nasıl bir desen üretemiş koreliler? Genişlet Pazarlama stratejisi bahanesiyle bu işte bir bit yeniği yoktur umarım. Desen mi hamur mu yanak mı bilemedim artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 yarı fiyatına satmaya devam ettikleri sürece sorun yok seçici değiliz kauçuk olsun yeter Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: yarı fiyatına satmaya devam ettikleri sürece sorun yok seçici değiliz kauçuk olsun yeter Genişlet Markaya ve reklama fazladan para vermeye gerek yok diyorsunuz yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: Markaya ve reklama fazladan para vermeye gerek yok diyorsunuz yani. Genişlet yukarıda yazmıştım da , yazdıklarımın için de bunların çıkarılacağı tek bir kelime yok hayırlı akşamlar dilerim, tsi lı daha güzel konualra da bekleriz çok sessiz kalmayın Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Bu ara laufenciyim, kışlığını kullandım, memnun kaldım. Yazlık için de araştırdım ama alacak bütçem olmadığı için beklemede... Genişlet aha laufen kıslık kullanan biri varmıs 😎 Kime anlattiysam emin olamayan yaa öylemi diyen muhabbtler duydum..kendi adıma En memnun kaldıgım lastikti.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 29 Nisan 2022 Paylaş 29 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: aha laufen kıslık kullanan biri varmıs 😎 Kime anlattiysam emin olamayan yaa öylemi diyen muhabbtler duydum..kendi adıma En memnun kaldıgım lastikti.. Genişlet Lastik alırken hep testlere bakarım. Paramın yettiği en iyi lastiği alırım. Laufen testlerde ortalarda ve birçok tanınmış markadan önde yer alabilen bir lastik, fiyat olarak da petlasa yakın. Daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Nisan 2022 Paylaş 30 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: yukarıda yazmıştım da , yazdıklarımın için de bunların çıkarılacağı tek bir kelime yok hayırlı akşamlar dilerim, tsi lı daha güzel konualra da bekleriz çok sessiz kalmayın Genişlet İşin felsefesi bu olmalı bence elindeki paraya en iyi f/p lastiği bulmak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2022 Paylaş 30 Nisan 2022 Koray Demir yazdı: İşin felsefesi bu olmalı bence elindeki paraya en iyi f/p lastiği bulmak. Genişlet yazdıklarınız biri de birini tutsun, f/p lastiği olmak başka, reklama para vermek gibi anlamsız bir çıkarım başka, otomotiv sektörü hep böyle anlamsız yazılar ile dolu zaten sosyal medyada, forumda 2006 dan beri ve öncesinde yetkili de bu tip tutarsız şehir efsanesi sohbetlerini kendi çapımızda engllemeye çalışıyoruz yardımcı olduklarımıza sevinerek. lastik hayata tutunan bir parçadır. şakaya gelmez 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: yazdıklarınız biri de birini tutsun, f/p lastiği olmak başka, reklama para vermek gibi anlamsız bir çıkarım başka, Genişlet Sizin satın aldığınız lastikte ilk bakışta göze çarpan farklılık arz eden bir durum vardı ona değindim diye neden bu kadar sinirlendiniz acaba? Ben sizin yazdıklarınıza anlamsız çıkarımlar diyor muyum. Reklama ekstradan para vermek veya verdiğini düşünmek neden anlamsız bir çıkarım olsun reklam maliyetleri satış fiyatına yansımıyor mu.? X marka vardır iyi lastik üretir ama reklam ve tanıtım faaliyetlerine fazlaca harcama yapmaz aynı kalitede olan Y markaya göre daha uygun fiyata satar. Bazen de marka büyüktür ama ürettiği o model lastik kötüdür sırf isimden dolayı o lastiğe fazla para vermeye gerek yoktur. Marka ve reklama fazladan para vermemekten kasıt budur ve amaç elindeki paraya en optimum faydayı sağlayacak lastiği elde etmektir. Sizin yarı fiyatına önerdiğiniz lastik de gerçekten kaliteli ve piyasada reklamını bolca göremediğimiz kaliteli bir ürün. Hatırlarsınız kendi kendini sattıran ve reklama ihtiyaç duymadığı belirtilen bir f/p araç markası vardı. Bunda abes bir durum göremedim ve ben öyle olduğunu anladım yanlış anladıysam da neden dolayı öyle anladığımı yukarıda açıkladım kusura bakmayın neyse usta sizsiniz daha iyi bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts