Servet Aydın 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Kendimi çok enerji kw falan yüklü hissediyorum servet abiGel gel şarj ederiz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Gel gel şarj ederiz Ben doluyum. Kimi şarj edecem onu anlamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben doluyum. Kimi şarj edecem onu anlamadım gebzedeki şarj ünitesi 1.5 ton Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan 2022 Paylaş 25 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Quick şarjı gösterecem aklı gidecek Erken biten şarj tarzım değil. Ömrünü kısaltıyormuş Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Tek şarjlık ömrün var gibime geliyor en fazla Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Kardeşim hayırlı olsun. zaman kaybetmeden yenisi alman iyi olmuş. tercihin geleceğe dönük olması avantajlı. bakalım senin araç mı Tansu'nun aracımı daha az yakacak😉 Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsun Fatih abi. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bursa'ya da yolun düşsün Bu yakıt tüketimi ile yolu her yer düşer. hazırlıklı olsun millet. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Serhat Işık yazdı: Kardeşim hayırlı olsun. zaman kaybetmeden yenisi alman iyi olmuş. tercihin geleceğe dönük olması avantajlı. bakalım senin araç mı Tansu'nun aracımı daha az yakacak😉 Bu yakıt tüketimi ile yolu her yer düşer. hazırlıklı olsun millet aynı dili konuşmak güzel o bile yeter 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Serhat Işık yazdı: bakalım senin araç mı T 88 yıldır, başkanın depoyu doldurduğunda ne kadar tuttuğuna baktığını gördün mü? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 88 yıldır, başkanın depoyu doldurduğunda ne kadar tuttuğuna baktığını gördün mü? Makine teknolojik. Kendi gösteriyor zaten sürüş sonrası 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 88 yıldır, başkanın depoyu doldurduğunda ne kadar tuttuğuna baktığını gördün mü? Başkanın öyle bir derdi yok abi. 3 arabayı da tam dolduruyor, hayırlı işler deyip geçip gidiyor.🙂 2 Yorum bağlantısı
Harun Özden 27 Nisan 2022 Paylaş 27 Nisan 2022 Hayırlı olsun, bu zamanda güzel tercih 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 (düzenlendi) Yetkili serviste bakımı yapıldı akü yenilendi lastikler değişti masrafı çok oldu bu arabanın. Hanım hafta sonu arkadaşına gitti dönüşte arabayı sattım deyince kaynar sular döküldü başımdan aşağıya arkadaşı tutturmuş sat diye hatta haber bekliyor bizden bugün bayileri aradım sıfır km si için kapora verin sıraya yazalım diyorlar araç ne zaman gelir sorusuna ekim den önce olmaz cevabını aldık ben kullanmaktan yanayım hanım sıfır olsa iyi olur diyor bakalım son sözü kim söyleyecek. 31 Mayıs 2022 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: bakalım son sözü kim söyleyecek. Sen tabii ki... "Peki karıcım" 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: Yetkili serviste bakımı yapıldı akü yenilendi lastikler değişti masrafı çok oldu bu arabanın. Hanım hafta sonu arkadaşına gitti dönüşte arabayı sattım deyince kaynar sular döküldü başımdan aşağıya arkadaşı tutturmuş sat diye hatta haber bekliyor bizden bugün bayileri aradım sıfır km si için kapora verin sıraya yazalım diyorlar araç ne zaman gelir sorusuna ekim den önce olmaz cevabını aldık ben kullanmaktan yanayım hanım sıfır olsa iyi olur diyor bakalım son sözü kim söyleyecek. Abi ben seni tutuyorum son karar tabi karıcım ise 2 kere tutuyorum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Sani Gerşon yazdı: Sen tabii ki... "Peki karıcım" Kesinlikle tartışmasız... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kesinlikle tartışmasız... tamam deyip akşamına mercedes alırım sonra ver elini newshare yaşama orada devam Çağlar Bayur yazdı: hazır e-bmxx3drive-Ex plus var deme tam benlik desene 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: Yetkili serviste bakımı yapıldı akü yenilendi lastikler değişti masrafı çok oldu bu arabanın. Hanım hafta sonu arkadaşına gitti dönüşte arabayı sattım deyince kaynar sular döküldü başımdan aşağıya arkadaşı tutturmuş sat diye hatta haber bekliyor bizden bugün bayileri aradım sıfır km si için kapora verin sıraya yazalım diyorlar araç ne zaman gelir sorusuna ekim den önce olmaz cevabını aldık ben kullanmaktan yanayım hanım sıfır olsa iyi olur diyor bakalım son sözü kim söyleyecek. o arkadaş forumdan mı? Mavi şapkalı falan 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: tamam deyip akşamına mercedes alırım sonra ver elini newshare yaşama orada devam İstanbul zaten kalabalık şehir dimi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts