Çağlar Bayur 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: İnce uçlu şarj cihazıM yok gelmesin şarjı içimizde içimizdeeeee, sen 10mAH hücreleri hazır et 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 mild yada fişli sayılmaz, tam olacak haa .. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yıldız ama hangi yıldız. E mi s mi. C değildir heralde Yıldız E den başlarmış... 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Konu da yazmıştım 308 satıldı diye teslimatı özellikle Anadolu yakasın da yapmak istedim yeni sahibi o tarafta oturuyordu işine geldi. Niyetim ne zamandır 308 satıp kendime e250 almak hanıma da rav4 ü vermekti ama son sözü bizde hep ben söylerim tamam karıcığım ne zamandır hanım hibrit diyordu dedim sen rav 4 le devam et yap bi büyüklük favorim de olan araca bakmaya gittik bi baktık bizim Cem de orada sağolsun bana gazı da verince sattıktan yarım saat sonra aldık 007 yi tabi en az yakan yarışmasının da etkisi çok oldu.Her şey iyi hoşta promosyoncu ne ara direksiyona oturdu anlamadım 19 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Güle güle kullansın Yengem artık tatlı yemeye elimizde tatlımız ile geliriz 😅 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Fatih Keskin yazdı: Konu da yazmıştım 308 satıldı diye teslimatı özellikle Anadolu yakasın da yapmak istedim yeni sahibi o tarafta oturuyordu işine geldi. Niyetim ne zamandır 308 satıp kendime e250 almak hanıma da rav4 ü vermekti ama son sözü bizde hep ben söylerim tamam karıcığım ne zamandır hanım hibrit diyordu dedim sen rav 4 le devam et yap bi büyüklük favorim de olan araca bakmaya gittik bi baktık bizim Cem de orada sağolsun bana gazı da verince sattıktan yarım saat sonra aldık 007 yi tabi en az yakan yarışmasının da etkisi çok oldu. Her şey iyi hoşta promosyoncu ne ara direksiyona oturdu anlamadım abi yarışma şakaydı yaa, yapardık bi güzellik 😂😂😂 Bu kadar ciddiye almaya gerek yoktu 1 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Abim hayirli olsun, Allah kaza bela vermesin... Silivriye gelsende bi hybrid kullansam ne güzel olur he... 2 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Fatih Keskin yazdı: Konu da yazmıştım 308 satıldı diye teslimatı özellikle Anadolu yakasın da yapmak istedim yeni sahibi o tarafta oturuyordu işine geldi. Niyetim ne zamandır 308 satıp kendime e250 almak hanıma da rav4 ü vermekti ama son sözü bizde hep ben söylerim tamam karıcığım ne zamandır hanım hibrit diyordu dedim sen rav 4 le devam et yap bi büyüklük favorim de olan araca bakmaya gittik bi baktık bizim Cem de orada sağolsun bana gazı da verince sattıktan yarım saat sonra aldık 007 yi tabi en az yakan yarışmasının da etkisi çok oldu. Her şey iyi hoşta promosyoncu ne ara direksiyona oturdu anlamadım Hayırlı Olsun Kazasız Belasız. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Fatih abi bi el verse de bizde hızına yetissek 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Hepinize teşekkürler arkadaşlar CHR aklımızda olan bi araçtı son yakıt zamları ve her gün 60 km lik trafikli güzergah aracı erken almamıza sebep oldu km 79 bin de 2017 son ay I trafiğe çıkışlı arka tampon hariç boyasız içi temiz daha ne olsun dedik aldık.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. 25 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Hayırlı olsun. EN güzel arabalardan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi yarışma şakaydı yaa, yapardık bi güzellik 😂😂😂 Bu kadar ciddiye almaya gerek yoktu başkanı hala tanımamışsın, havuz yarışması var de, gider oteli kapatır Erkut Uysal yazdı: Abim hayirli olsun, Allah kaza bela vermesin... Silivriye gelsende bi hybrid kullansam ne güzel olur he... üffff davetttt 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Başkanım yakışır. Hayırlı olsun Bana yakışmamış mı 🤑 Çağlar Bayur yazdı: başkanı hala tanımamışsın Orta yapmaya gelmiyor, havada çakıyor valla. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Hayırlı olsun. Servet abinin orada kutlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Servet abinin orada kutlayalım. Daha açık olur musun? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Daha açık olur musun? Kıyafet olarak mı? 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts