Özgür YILMAZ 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Merhaba sevgili dostlar. Sizlere bir sorum olacak. Birisi ile kavgalısınız ve aradan uzun zaman geçmiş ve bu kişi size olan sinirini alamayıp gece güvenlik kamerası olmayan yerde aracınızın camına penceresine ve kaportasına zarar vermiş. Sabah olup bunu fark ettiğiniz de ne yaparsınız ? Ayrıca bu hasarı ve zararı sigorta karşılar mı ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Özgür YILMAZ yazdı: Merhaba sevgili dostlar. Sizlere bir sorum olacak. Birisi ile kavgalısınız ve aradan uzun zaman geçmiş ve bu kişi size olan sinirini alamayıp gece güvenlik kamerası olmayan yerde aracınızın camına penceresine ve kaportasına zarar vermiş. Sabah olup bunu fark ettiğiniz de ne yaparsınız ? Ayrıca bu hasarı ve zararı sigorta karşılar mı ? Yapanın o kişi olduğundan emin isek, savcılığa şikayet etmek en mantıklı çözümdür. Karakoldan da zabıt tutulmasını istemek gerekir sigorta işlemleri için. Kasko karşılayabilir ama @Mehmet Ozyurek net bilgi verir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Gerekli bilgiyi sevgili Cem vermiş. Evet önce zabıt tutulmalı, olay yerinde fotoğraflar çekilmeli. Kötü niyetli hareketler teminatı dahilindedir. Hasarınız ödenir. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: ama tabi pirim yalan olur. Hasarsızlık indirimlerinizi gözünüz gibi koruyun. İmza : Sigortacı 4 1 5 5 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Kavgalı olduğunuz kişinin aracınıza zarar verdiğini nasıl ispatlayacaksınız peki ? Siz böyle bir iddiayı ortaya attınız gittiniz şikayetçi oldunuz savcılığa, adam başka yerde olduğunu, zarar vermediğini ispatladı bir şekilde... Bu seferde aradaki husumetiniz, dahada büyümez mi ? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Kavgalı olduğunuz kişinin aracınıza zarar verdiğini nasıl ispatlayacaksınız peki ? Siz böyle bir iddiayı ortaya attınız gittiniz şikayetçi oldunuz savcılığa, adam başka yerde olduğunu, zarar vermediğini ispatladı bir şekilde... Bu seferde aradaki husumetiniz, dahada büyümez mi ? zaten, husumet varsa, azmettirmiştir büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Kaskodan hasar almak için birini işaret etmek yada suçlamak gerekmez. Görgü tespit tutanağı tutulması yeterli. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hasarsızlık indirimlerinizi gözünüz gibi koruyun. İmza : Sigortacı sabahın köründe poliçe kesilmesin İmza: sigortalanan 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 kanıt olsa her şekilde her şey yapılır da , önemli olan kanıtlamak . Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Özgür YILMAZ yazdı: gece güvenlik kamerası olmayan yerde İlla ki yan binaların birinde güvenlik kamerasına takılmıştır bu işi yapan. Yorum bağlantısı
Özgür YILMAZ 20 Nisan 2022 Yazar Paylaş 20 Nisan 2022 Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Artık aracı güvenli bölgelere kameranın olduğu yerlere bırakıyorum. Ve olası durumda söylediklerimizi uygulayacağım. Teşekkür ederim tekrardan iyiki varsınız 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskodan hasar almak için birini işaret etmek yada suçlamak gerekmez. Görgü tespit tutanağı tutulması yeterli. bir tarihte aracımı komple çizmişlerdi. 2 senedir kaskoluydu. jandarma rapor tuttu. komple boyattım. indirim oranı zaten düşüktü boyatmak mantıklı gelmişti. şimdi olsa cepten mi yaptırmak mantıklı olurdu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: komple boyattım. 30 bini bulur Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: bir tarihte aracımı komple çizmişlerdi. 2 senedir kaskoluydu. jandarma rapor tuttu. komple boyattım. indirim oranı zaten düşüktü boyatmak mantıklı gelmişti. şimdi olsa cepten mi yaptırmak mantıklı olurdu? Hasarim olursa ve 2 bin lira uzeri ise kaskodan yaptiririm. Cunku senesi dolmadan bir hasar daha almayacagimin garantisi yok. Ayrica senede 1 hasar oldugunda indirim düşmüyor. Kaskodan yaptirmak daha mantikli. Sen bakma bazi sigortacilarin hasarsizligi bozmayin demesine. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: bir tarihte aracımı komple çizmişlerdi. 2 senedir kaskoluydu. jandarma rapor tuttu. komple boyattım. indirim oranı zaten düşüktü boyatmak mantıklı gelmişti. şimdi olsa cepten mi yaptırmak mantıklı olurdu? Şartlara göre değişir tabi.. Hangi oranda bir indirimin var. Hasarın ne kadar tutuyor. İndirimi bozarsan seneye sana etkisi ne kadar olacak. Tüm bunlara bakılmalı. Kişiye ve zamana göre değişir bunlar. Hasarsızlık koruma paketi almışındır, 1000 lira da olsa kaskodan al derim mesela. Yada kaskon 2. yılındadır. % 40 olacakken sıfıra düşeceksindir. vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Hasarim olursa ve 2 bin lira uzeri ise kaskodan yaptiririm. Cunku senesi dolmadan bir hasar daha almayacagimin garantisi yok. Ayrica senede 1 hasar oldugunda indirim düşmüyor. Kaskodan yaptirmak daha mantikli. Sen bakma bazi sigortacilarin hasarsizligi bozmayin demesine. Yazıları okuyup, herşeyin yazılanlardan ibaret olduğunu sanan masum sigortalı 1 1 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Neymiş yazılandan ibaret gibi olmayan? 2 binlik hasarı kaskodan alsam ertesi yıl kademe düşmezsin yazıyor işte. Hadi düştüm, bir kademe aşağıdan ödediğim kasko kaç lira yüksek çıkacak? Bu sene 2500 e yaptırdığım kasko (en üst kademe yüzde 60 mı) bir kademe düşse %50 indirime düşer. Kaç para oynar arada? %40 a düşsün? Kaç para oynar 60 ile 40 arasında? Fazla bilen müşteriyi kimse sevmez, kıl müşteri derler bir de üzerine. İşte o benim. 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Neymiş yazılandan ibaret gibi olmayan? 2 binlik hasarı kaskodan alsam ertesi yıl kademe düşmezsin yazıyor işte. Hadi düştüm, bir kademe aşağıdan ödediğim kasko kaç lira yüksek çıkacak? Bu sene 2500 e yaptırdığım kasko (en üst kademe yüzde 60 mı) bir kademe düşse %50 indirime düşer. Kaç para oynar arada? %40 a düşsün? Kaç para oynar 60 ile 40 arasında? Fazla bilen müşteriyi kimse sevmez, kıl müşteri derler bir de üzerine. İşte o benim. 20bine cam değiştir kaskon bozulmasın ben öndekine tıklatayım farım değişsin 600 liraya, benim kaskom bozulsun. İşe bak 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Neymiş yazılandan ibaret gibi olmayan? 2 binlik hasarı kaskodan alsam ertesi yıl kademe düşmezsin yazıyor işte. Hadi düştüm, bir kademe aşağıdan ödediğim kasko kaç lira yüksek çıkacak? Bu sene 2500 e yaptırdığım kasko (en üst kademe yüzde 60 mı) bir kademe düşse %50 indirime düşer. Kaç para oynar arada? %40 a düşsün? Kaç para oynar 60 ile 40 arasında? Fazla bilen müşteriyi kimse sevmez, kıl müşteri derler bir de üzerine. İşte o benim. seneye konunun başlığını görürüz artık vay efendim kaskom neden yüksek çıkıyor 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: ÇEkirdek alıp geliyorum. İlkay kardeş, biz bugün sana yanlış yaptık, affet. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: İlkay kardeş, biz bugün sana yanlış yaptık, affet. uzaydayız, herkesin kafası karışık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 2022 de henüz hiç poliçe kesilmediğinden midir nedir bir ferahlık hissediyorum üyemizde Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2022 de henüz hiç poliçe kesilmediğinden midir nedir bir ferahlık hissediyorum üyemizde Kesildi canım kesildi. Hem de ilk arabasını alan eşi için kesildi. En üst tarifelerden kesildi (zts+kasko) Kendisine de zamlı trafik kesildi. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts