Birhan uysal 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Maşallah yakışıklıymış Teşekkür ederim 🙏🏻 1 Yorum bağlantısı
Birhan uysal 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Selçuk Bakış yazdı: Güle güle yanla.. aman kullanın Teşekkür ederim 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 vitesteki manuel mod viraj içinde arkadan kopartmaya kafi geliyor mu, herşeyi sürücüye bırakıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Şimdiki hayalim. Ruhu olan bir makina. Tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Nisan 2022 Paylaş 17 Nisan 2022 maşaallah güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 17 Nisan 2022 Paylaş 17 Nisan 2022 Maşallah Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 17 Nisan 2022 Paylaş 17 Nisan 2022 Renk kasa uyumu hakikaten efsane 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Renk kombinasyonu çok güzelmiş. Motor da güzel, seviyorum bu aracı ama temizini bulmak zor Kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Kazasız günlerde kullanın Birhan Bey. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Maşallah çok şık. Renk muhteşem. Kazasız cezasız günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Maşallah çok güzel. Arkadan kopmak istediğinizde kopabilen bir araç. Yeterince güçlü. Sürdüğümde çok beğenmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Birhan uysal 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Fedai Özoğlu yazdı: Şimdiki hayalim. Ruhu olan bir makina. Tekerine taş değmesin. Hayallerinizi tez zamanda yaşamanız dileğimle teşekkür ederim🙏🏻 Alaattin Çakıroğlu yazdı: maşaallah güle güle kullanın Teşekkür ederim 🙏🏻 Bahadır Taşpolat yazdı: Maşallah Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, güle güle kullanın Teşekkür ederim 🙏🏻 Alparslan Coban yazdı: Renk kasa uyumu hakikaten efsane Teşekkür ederim 🙏🏻 Alptuğ Özcan yazdı: Renk kombinasyonu çok güzelmiş. Motor da güzel, seviyorum bu aracı ama temizini bulmak zor Kazasız belasız Teşekkür ederim🙏🏻 10 liralık aracı 6 liraya alırsanız masraf kaçınılmaz sondur. Bmw de iyi araştırmak gerekiyor. Km sine değil aracın kondisyonu eski kullanıcıları daha önemlidir Cem Dilmen yazdı: Kazasız günlerde kullanın Birhan Bey. Teşekkür ederim 🙏🏻 Aydın Sert yazdı: Maşallah çok şık. Renk muhteşem. Kazasız cezasız günlerde kullanın. Teşekkür ederim 🙏🏻 Emre Şimşek yazdı: Maşallah çok güzel. Arkadan kopmak istediğinizde kopabilen bir araç. Yeterince güçlü. Sürdüğümde çok beğenmiştim. Evet güçlü bi araç teşekkür ederim 🙏🏻 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts