Nihat Palolu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 + Kan tahlili ve ebesinin soy ağacı 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Nihat Palolu yazdı: + Kan tahlili ve ebesinin soy ağacı k belgelerinde ticari evraklar isteniyor. Ticari faliyet yapmayan biri alamaz. Alamazsa nasıl ceza yazılıyor? Arabamda kendi evimin eşyasını taşıyorum. Bunu nasıl kanıtlayabilirimki. Şehirlerarası giderken elbette yanımızda bavul ve farklı eşyalar oluyor. Mesela babamlar yılın birazını memlekette birazını istanbul’da geçiriyor. Memleketten gelirken bazı bahçe ürünlerini de getiriyor. Bunun ticari olmadığını nasıl kanıtlayacak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 benim anladığım; eğer ticari faliyet yapmıyorsan bu tarz arabaları otomobil ruhsatlı al diyor devlet Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: k belgelerinde ticari evraklar isteniyor. Ticari faliyet yapmayan biri alamaz. Alamazsa nasıl ceza yazılıyor? Arabamda kendi evimin eşyasını taşıyorum. Bunu nasıl kanıtlayabilirimki. Şehirlerarası giderken elbette yanımızda bavul ve farklı eşyalar oluyor. Mesela babamlar yılın birazını memlekette birazını istanbul’da geçiriyor. Memleketten gelirken bazı bahçe ürünlerini de getiriyor. Bunun ticari olmadığını nasıl kanıtlayacak Kamyonet alma, yükünü nakliye ile taşıt diyor. Ben connect'i işden çok şahşi işlerimde kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mesela şirkete ait panelvan araç ile, iş amaçlı olmayarak bir noktadan başka bir noktaya sadece ehliyet ile gidilemiyor mu? Araçta şirkete ait malzeme varsa veya yoksa? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Murat Atagenç yazdı: Standart plaka sorgusunda aracın k2* kayıtlı olduğu çıkıyor mu acaba? Şahıs firmasında ruhsatta isim yazıyor, k taşıt kartı gösterilmezse yinede k kayıtlı araç olduğunu görebilir mi yani? Benim araç k2* kayıtlı, ruhsatı hususi ama bende src yok ve şantiyeden arazi ekibine bazen malzeme götürebiliyorum. K sorguları kantarlarda yapılıyor diye biliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: K2 yetki belgesi alan ve tek araç sahibi olan gerçek kişilerin kendi adlarına tescil edilmiş taşıtı bizzat kendilerinin sürücü olarak kullanmaları halinde; bu kişilerden birinci fıkranın (b), (ç) ve (d) bentlerindeki şartlar aranmaz. (aksi halde aşağıda ki şartlar aranır) b) İlgili mevzuatın öngördüğü mesleki yeterlilik belgesine (src) sahip olmaları, hocam arabaya k2 belge alınca src almaya gerek yok mu yani? Src gerekmiyor taşıma işi faaliyetinde değilsen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Nihat Palolu yazdı: Trafik polisi araç bilgisine girdiğinde araç sahibinin vergi kaydı olup olmadığını görebiliyor mu? Sanmıyorum.. Onu ilgilendiren bir durum değil. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: K sorguları kantarlarda yapılıyor diye biliyorum. Ruhsat kabının içindeki k taşıt kartını alayım. Gerçi çevirmelerde ruhsatta istemiyorlar artık plakadan halloluyor. Arkada malzeme varken durdurmadıkları sürece problem yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Trafik k belgesine ceza yazmıyor. Peki karayolları yol kenarı denetimlere kimler giriyor? Doblo kullanırken girmek zorunda mıyız? Kantar vb şeylere 3500kg altı kantara girmiyormuş https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/hafif-ticari-araclar-kantara-girmek-zorunda-mi-karayollari-genel-mudurlugunden-aciklama-42004414 o zaman bu K belgesini trafik polisi de denetlemiyorsa kim nasıl denetliyor? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Trafik polisi bi tanıdığa şunu yazdı geçen hafta afyon Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Trafik polisi bi tanıdığa şunu yazdı geçen hafta afyon Ne taşıyordu? ve hususi miydi ticari mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Hususi Alet çantasıyla güneş paneli sanırsam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Hususi Alet çantasıyla güneş paneli sanırsam Ticari faliyet sanmıştır polis. Ama bu trafik polisinin işi mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Hususi Alet çantasıyla güneş paneli sanırsam Bence dilekçe versin mahkemeye. Ticari olmadığını kanıtlarsa ceza iptal olur Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ticari faliyet sanmıştır polis. Ama bu trafik polisinin işi mi? Gri alanlar var. Aynı şeyi steyşın araçla götürse ne farkedecek? Ben tavan barlarıyla neler taşıyorum? Keza o1 sınıfı karavan ile yakalasa içine bakmaz. Uçakla venezueladan peynir gelir bişey olmaz emekli amcamız arkadaşının bağ evine panel takamaz. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Aynı şeyi steyşın araçla götürse ne farkedecek mevzuat farkıi bizim bakkal tüm dükkanı sw ile taşıyor, ilk sahibinden boyasız Kartal LXie 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Trafik polisi bi tanıdığa şunu yazdı geçen hafta afyon Yazık ya, az da değil ceza. Hususi kavramı ne işe yarıyor o zaman. Çağlar Bayur yazdı: mevzuat farkıi bizim bakkal tüm dükkanı sw ile taşıyor, ilk sahibinden boyasız Kartal LXie Ne şeytanı gör ne salavat getir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: mevzuat farkıi bizim bakkal tüm dükkanı sw ile taşıyor, ilk sahibinden boyasız Kartal LXie otomobil ruhsatlı kartal. Ama ticaret yapıyor diye çekerler kenara bu sefer Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Nisan 2022 Yazar Paylaş 16 Nisan 2022 Otomobilin bagajında istiap haddi çerçevesinde mal taşıyabilirsin sanırım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Otomobilin bagajında istiap haddi çerçevesinde mal taşıyabilirsin sanırım İrsaliye? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Erdem Doğan yazdı: Mesela şirkete ait panelvan araç ile, iş amaçlı olmayarak bir noktadan başka bir noktaya sadece ehliyet ile gidilemiyor mu? Araçta şirkete ait malzeme varsa veya yoksa? Şirkete aitse o şirketin k belgesi, sürücünün SRC belgesi olmak zorunda. Yoksa cezası var. Nihat Palolu yazdı: Hususi kavramı ne işe yarıyor o zaman. Hususi olması, aracın TİCARİ olmadığını gösterir. Ticarette kullanılmadığını değil Emin Önal yazdı: ruhsatta hususi olmasına rağmen Herkesin karıştırdığı nokta bu. Hususi olması farklı bir konu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Sani Gerşon yazdı: Hususi olması, aracın TİCARİ olmadığını gösterir. Ticarette kullanılmadığını değil 2 kuruş aklımız var, onu da alacaksınız iftar öncesi 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2022 Paylaş 16 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: otomobil ruhsatlı kartal. Ama ticaret yapıyor diye çekerler kenara bu sefer 2000 yılından beri çeken olmadı olmaz da Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 kuruş aklımız var, onu da alacaksınız iftar öncesi 😂 taş kuyuda, kuyu da orada, isteyen çıkarsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts