Mehmet Can Aydın 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Öncelikle merhabalar forumda yeniyim, az önce 1000 TL'ye 4 adet yazlık olarak Giti Synergy lastik aldım 2021 üretim. İkinci el aldım alan kişi hiç kullanmamış gerçekten, araçlı kurye işi yapıyorum Fiat Fiorinom var. Almadan önce sormak daha mantıklı olurdu belkide ama maalesef foruma şimdi üye oldum şimdi sormak zorunda kaldım. Daha önce kullanan veya duyan oldu mu? Şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Bazı araçlarda fabrika çıkışı gelmeye başladı. Bir testte fena değildi. Yeterlidir bence. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ne kadar kötü olsa bile 2 sene idare eder. Şirketteki 195/55 R16 ebatlı fiorino aracımıza starmaxx aldım geçen hafta 2800 liraya ve bulabildiğim en hesaplı lastikti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 giti ilginç bir lastik bazı testlerde garip şekilde yukarılarda çıkabiliyor Doğan Arşiray yazdı: Giti mi? hiç duymadım bunu. alış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Hiç duymadım.. 1000 liraya bulsam ben de alırdım. güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 conti eco contact tan iyi https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/reifen/sommerreifen/185-65-r15-88h/alle-testergebnisse/ bizde duyulmayan çok güzel markalar var, 1000 tl ye herhangi bir ebat bedava olmuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Şehir içinde sakin kullanılıyorsa her türlü yeterli. Kışın soğukta kullanmayın ama. Zaten kauçuk kalitesi meçhul, bir de kışın kullanıp lastiği 1 senede sertleştirmemem lazım Yorum bağlantısı
Murat Öngür 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Fena değil , işinizi görecektir çok yüksek sürat ile zorlamazsanız fren mesefesine dikkat ederseniz işinişi görür, abs nin çabuk devreye girip girmeme konusu var ama onu lastiği kullananlar daha iyi bilirler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: giti ilginç bir lastik bazı testlerde garip şekilde yukarılarda çıkabiliyor alış alışmak sorun değil. windforce markalı kış lastiği aldım 3 farklı arabada çok iyi hizmet etti. sadece markayı duymamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: alışmak sorun değil. windforce markalı kış lastiği aldım 3 farklı arabada çok iyi hizmet etti. sadece markayı duymamıştım. jant yere değmiyor ise lastik iyi demektir artık, 205/55/16 standart sayılanlar 3000 + TL Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 yinede referansı olsa iyi olur. petlas yerli diye aldım zamanında pişman etmişti. panelvanın çamurluğunu söküyordu parçalandığı için. çin malı diyorsun ama canavar gibi iş yapıyor mesela. materyalin kompozisyonu en önemli. gürültü emisyon vs hikaye. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Taigo da geldi Giti 205 60 16 lastik. Opel de kullandığım 225 45 17 Nokian dan gectigim için mi bilmiyorum ama yağmurda stabilize asfaltta biraz tedirgin etti. 4 senelik Nokian yağmur performansı daha iyiydi sanki. Sıfır fiyatlarına baktım benzer fiyatlara daha iyi lastikler var mı emin olamadım. Üstünde geldiği için kullanıyorum kuruda iyi gibi. Yakıt etiket C yağmur etiket C 70 db. Sanırım Alman fabrika ama üretim yeri de orası mı bilmiyorum. Lastik bilgileri: https://giti.com.tr/urunbilgisi/472724.pdf Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Metin Akbal yazdı: Taigo da geldi Giti 205 60 16 lastik. Opel de kullandığım 225 45 17 Nokian dan gectigim için mi bilmiyorum ama yağmurda stabilize asfaltta biraz tedirgin etti. 4 senelik Nokian yağmur performansı daha iyiydi sanki. Sıfır fiyatlarına baktım benzer fiyatlara daha iyi lastikler var mı emin olamadım. Üstünde geldiği için kullanıyorum kuruda iyi gibi. Yakıt etiket C yağmur etiket C 70 db. Sanırım Alman fabrika ama üretim yeri de orası mı bilmiyorum. Lastik bilgileri: https://giti.com.tr/urunbilgisi/472724.pdf C ıslak zemin puanı zaten olmaması gereken bir değer. Vw pintilik etmiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts