İçeriğe Yönlendir

TC Bilgilerimiz Çalındı

Ali Darbaz

Recommended Posts

Hasan Yıldız
Sıralı liste ile TC yayinliyorlar yalanmi hepsi
Yapmayın etmeyin.infial amaçlı eylemler bunlar . Gündemi biraz takip eden az biraz, bilinçli olan bireylerin olağan karsilayabilecegi durumlardan felaket çıkartmayın.Secim zamani tüm siyasi partilerle paylaşılan verileri afişe edilmesini hatirlamiyormusunuz, resmi kurumlarda görevli art niyetli personelin veya en basit kargo firmalarının elde edebileceği bilgileri fotoshopla düzenleyip , hacledik diye, servis edilmesine endiselenmek... Bilemedim ...Bu ülkede bu paranolarla yaşamak zor. Allah kolaylık versin..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hasan Yıldız yazdı:

infial amaçlı eylemler bunlar

şimdiye kadar çalınan bir şey adına infial olduğunu ben görmedim, amacı eğlence olabilir ona bir sözüm olmaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Hasan Yıldız yazdı:
Ali Gök yazdı:

Yapmayın etmeyin.infial amaçlı eylemler bunlar . Gündemi biraz takip eden az biraz, bilinçli olan bireylerin olağan karsilayabilecegi durumlardan felaket çıkartmayın.Secim zamani tüm siyasi partilerle paylaşılan verileri afişe edilmesini hatirlamiyormusunuz, resmi kurumlarda görevli art niyetli personelin veya en basit kargo firmalarının elde edebileceği bilgileri fotoshopla düzenleyip , hacledik diye, servis edilmesine endiselenmek... Bilemedim ...Bu ülkede bu paranolarla yaşamak zor. Allah kolaylık versin..

ne eglemi ben mi eglem yaptım anlamadım tam 

internette yayın yapyıorlar doğrumu yanlışmı sorum buydu benimkini kim napsın umrumda değil bi paranoyalık durumum yok

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

adıma şirket açmak isteyen varsa derhal hallederiz, ibanımı da feda olsun isteyen kulanabailir

şirket kurmayı sen daha e devletten kapatmadınmı, ohoooo :)

verilerim çalındımı haaa :D telefon pc internet var dimi, bilinmeyen verim varmı diye düşünün siz....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

Önceki sızıntılarından olabilir. Yıllardır biliniyor zaten hepsi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Uğraşmasalardı isteseler verirdik. Zaten kimlik bilgilerinin olmadığı yer kaldı mı? 4 metrekare dükkanda adam hat satıyor, internet satıyor çatır çatır alıyor fotokopileri kimliklerin. Burada telefoncu kapanmıştı dibindeki çöp kimlik fotokopisi doluydu... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

en uç noktası para cezai durumlar. Mesela kimlik bilgileriyle turkcell’e gidip sim kartım kırıldı yenisini almak istiyorum diyerek yeni kart alıp banka bilgilerinize ulaşabilir. 

suç unsuru şeyler de var tabi

Ulaşamaz. 6-7 sene önce benim sayemde düzeldi.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Ulaşamaz. 6-7 sene önce benim sayemde düzeldi.

Vodafone?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Başlığı okuyunca aklıma "2010 KPSS kopya iddiaları" geliyor.

İddialar sonrası jet hızı ile yapılan yalanlamalar, inkar açıklamaları...

Cansiparane savunuşlar; akabinde sağa sola saydırışlar falan.

ve bugün gelinen noktada; "Ben yapmadım; Miki yaptı!" tadında,

daha kaç sınavda bu tür usulsüzlükler yapıldığı üzerine açık oturumlar;

ve kapanış...

Hafıza/internet güzel şey; insanı "ayık" tutuyor...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Ben olaya teknik açıdan yaklaşıyorum. Konunun siyasi bir tarafı yok. Her olayda olduğu gibi konunun aslını merak eden de yok. Onun için...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Barış Göktürk yazdı:

Hafıza/internet güzel şey; insanı "ayık" tutuyor...

Bir şalteri indirmeye bakar.  Neleri kapatmadık 😅

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Dondurma çubuğundan araba çıkacak diye ana adi, baba adı, TC, açık adresimizi 8080 e mesaj atan insanlarız biz... 

Bence çalmak için çokta uğraşmamışlardir diye düşünüyorum...

• Beğen 3
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar

Çalınmamıştır o da satılmış olabilir. Tabiki normalde çalsalar ne olacak kestiremiyorum tam anlamıyla halihazırda günümüzde hakkımızda bir şey öğrenmek isteyen har halükarda bulur öğrenir. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

en uç noktası para cezai durumlar. Mesela kimlik bilgileriyle turkcell’e gidip sim kartım kırıldı yenisini almak istiyorum diyerek yeni kart alıp banka bilgilerinize ulaşabilir. 

suç unsuru şeyler de var tabi

Kimlik aslı?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ümit Türk yazdı:

Kimlik aslı?

kimlik basmak kolay. Geçen matbaacılar sitesine gittik. Çok güzel makineler var :) 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kimlik basmak kolay. Geçen matbaacılar sitesine gittik. Çok güzel makineler var :) 

Abimin çocukluğu babamın 30 senesi oralarda geçti / geçiyor. Neler neler basmış o makineler. İçki etiketleri, otobüs biletleri, indirimli kartlar vs... 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Abimin çocukluğu babamın 30 senesi oralarda geçti / geçiyor. Neler neler basmış o makineler. İçki etiketleri, otobüs biletleri, indirimli kartlar vs... 

Bi dakka..... Abin hawaide ada almıştı size. Arayıp seni tebrik ettiğimde piyango çıktı diyordun ama sesin çok gürültülü bi yerden geliyordu. Sanki matbaa makinası sesi gibiydi. Şimdi taşlar yerine oturdu
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Bi dakka..... Abin hawaide ada almıştı size. Arayıp seni tebrik ettiğimde piyango çıktı diyordun ama sesin çok gürültülü bi yerden geliyordu. Sanki matbaa makinası sesi gibiydi. Şimdi taşlar yerine oturdu

Ekonomiyi canlandırıyoruz abi...

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Selim Gül
Selim Bilgin yazdı:

Ben biraz baktım, böyle bir sızıntıya dair kanıt yok henüz.

Ayrıca olsa bile yapılacak ekstra bir şey yok, her zaman dikkat etmemiz gereken şeylere dikkat etmemiz yeterli. Bir çok veri önceden sızmıştı zaten.

Twitter'da dolaşan kimlik fotoları fotoşop

👍

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...