Aziz Aktaş 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Merhaba. İzmir'deki dar sokaklardan dolayı aracı bazen evlerin duvarının dibine park etmek zorunda kalıyoruz. Gece karanlıkta park ederken aracı sürtüp çizebiliyoruz. Bu yüzden aracın altına düğmeyle açıp kapatabileceğim bir aydınlatma eklemeyi düşünüyorum. Bunun cezası var mıdır? Yoksa bile muayeneye girdiğinde görürlerse geçer mi muayeneden? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 en çok hafif kusur yazar, onu park ampülüneled takınca da yazıyorlar Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Aziz Aktaş yazdı: Merhaba. İzmir'deki dar sokaklardan dolayı aracı bazen evlerin duvarının dibine park etmek zorunda kalıyoruz. Gece karanlıkta park ederken aracı sürtüp çizebiliyoruz. Bu yüzden aracın altına düğmeyle açıp kapatabileceğim bir aydınlatma eklemeyi düşünüyorum. Bunun cezası var mıdır? Yoksa bile muayeneye girdiğinde görürlerse geçer mi muayeneden? Aracın altına renkli LED döşeyip gezen bir gence geçen sene yazmıştı polisler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 sadece park ederken kaldırımı görmek için yakılacak benim anladığım? o da zaten ayna altına led takılarak olur? öyle değil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 NFS Underground bi ara çok modaydı neonlar. sonra jilet gibi kesilmişti, herkes sökmüştü. geçen a101'de gördüm. alttan alttan fişekliyorlar. bence yasak olmalı. trafikte karmaşaya sebep oluyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: NFS Underground bi ara çok modaydı neonlar. sonra jilet gibi kesilmişti, herkes sökmüştü. geçen a101'de gördüm. alttan alttan fişekliyorlar. bence yasak olmalı. trafikte karmaşaya sebep oluyor Otobüslere floresan takarlardı. Vay be 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Yılbaşında büyük ikramiye bana çıksa fakirlere dağitırım kadar masum yazdığınız ama bana inandirici gelmedi... NFS2 de görmüştük öyle şeyler hey gidi zaman... dediginiz aydınlatma arabalara bencede çok yakışıyor ama gaza gelip yolda giderken açarim o ışıkları ben olsam... Durduk yere ceza yemeyin vaz geçin bu sevdadan... 1 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Erkut Uysal yazdı: Yılbaşında büyük ikramiye bana çıksa fakirlere dağitırım Ey 4 büyük melek 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 yıllardan beri üşenmesem tavan aydınlatmasına bağlayıp yapacağım şey de yazarken bile üşeniy 3 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Şerit ledleri artık tuvalet taşına bile koyar olduk. Hadi bi nesil ceza yedi ama şu anki nesil şerit ledi arabanın altına koyma fikrini nasıl bulamadı hala kafamda soru işareti. Ya da koyanı polis çok hızlı buluyor Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şerit ledleri artık tuvalet taşına bile koyar olduk. Hadi bi nesil ceza yedi ama şu anki nesil şerit ledi arabanın altına koyma fikrini nasıl bulamadı hala kafamda soru işareti. Ya da koyanı polis çok hızlı buluyor bişeymi dedin abi 7 Nisan 2022 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Aydın Akdeniz yazdı: bişeymi dedin abi Yok, estağfirullah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Standart dışı tüm aydınlatmalar cezaya tabidir. Tabi bu maddede direk araç altı diye yazmadığı için istenilen her şeye yorulabilir. Ayna altınada yazabilir 🤣 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: NFS Underground bi ara çok modaydı neonlar. sonra jilet gibi kesilmişti, herkes sökmüştü. geçen a101'de gördüm. alttan alttan fişekliyorlar. bence yasak olmalı. trafikte karmaşaya sebep oluyor artık yeni versiyonları var NFS Payback NFS Heat gibi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Aydın Akdeniz yazdı: bişeymi dedin abi shooting brake. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Umut Taşlı yazdı: yıllardan beri üşenmesem tavan aydınlatmasına bağlayıp yapacağım şey de yazarken bile üşeniy 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Navara da kapı altlarında turuncu aydınlatmalarım vardı parklar ile sürekli aktifti muayeneden sorunsuz geçtim. Çevirmede sorun yaşamadım. İlla ki bir cezaya tabi oluyordur ama 1 Yorum bağlantısı
Aziz Aktaş 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Trafikte kesinlikle kullanılmayacak zaten park yaparken zorlandığım için yaptırmayı düşünüyorum. Bunun cezası olmamalı bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Şunlara ceza yok mu acaba? Yürüyen stadyum ışığı gibiler 3 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şunlara ceza yok mu acaba? Yürüyen stadyum ışığı gibiler Bunların renk kartelası gibi olanları var asıl. Onlara bir şey denmiyorsa bunlara teşekkür edilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şunlara ceza yok mu acaba? Yürüyen stadyum ışığı gibiler Tam bunu düşünmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şunlara ceza yok mu acaba? Yürüyen stadyum ışığı gibiler Ciddi ciddi göz almayı geçtim kör ediyorlar resmen. Nasıl ceza yemiyorlar hayret ediyorum. Aslında buna ceza yazmayan ekibi de bölge müdürlüğüne şikayet edeceksin, belki o zaman ceza yazmaya zorunlu kalırlar. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Öner Kurukuz yazdı: Ciddi ciddi göz almayı geçtim kör ediyorlar resmen. Nasıl ceza yemiyorlar hayret ediyorum. Aslında buna ceza yazmayan ekibi de bölge müdürlüğüne şikayet edeceksin, belki o zaman ceza yazmaya zorunlu kalırlar. Sadece Türkiye'de açabilir bu ışıkları 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: Sadece Türkiye'de açabilir bu ışıkları bulgar polisi peşpeşe sollama yapan 4 tırdan sadede tr plakalı olanı durduruyor. Şöför onları niye durdurmadın diyor. Polis tamam at çorba parası diyor. Şöför vermiyor. Polis basıyor tokatı. Bu ülkeler ab’de. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts