Aytac Sakal 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Buralarda Sağlam araba imajı var , ben seviyorum 🙂 . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 74 teki enerji krizine ford un cevabı olarak çıkmış, esp msp abs srs psp olmadan yol tutuş özelliği ile ön plana çıkmış, ışıklandırışmış düğmeler rahat koltuklar.... subapları direkt hareket eetiren sessiz motor.... 0-100de elastik olduğundan bahsedemiyoruz tabii 1.3 cc ile. şehiriçinde 9-10,5 lt, otobanda 8.7 sloganı: parası için çok araba.... 2025 e giderken de enerji krizi diyoruz işe bak... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Bayılıyorum şu almancaya Bilir misin, nerden öğrendin? 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Bilir misin, nerden öğrendin? Benden 🤓 6 Nisan 2022 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Bayılıyorum şu almancaya https://de.wikipedia.org/wiki/Johann_Wolfgang_von_Goethe Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Bilir misin, nerden öğrendin? Derdimi anlatacak kadar. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Evren Erakçora yazdı: Almanca anlasak güzel Kulağa ihtiyaç yok, gözler görüyorsa yeterli. İlkay Başaran yazdı: Derdimi anlatacak kadar. -Derdin ne? +Almanca bilmiyorum. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Youtuber'lar izlesin de araba nasıl tanıtılır görsün 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 O çukurlarda ön düzene hasar veriyordur değil mi? Yarısında jant vurmuştur kesin. Ben bir çukura girince içim acıyor arabada bu işkence testlerine hastayım. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Kola kravat silalom yapıyor, değişik geldi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: O çukurlarda ön düzene hasar veriyordur değil mi? Yarısında jant vurmuştur kesin. Ben bir çukura girince içim acıyor arabada bu işkence testlerine hastayım. Al benden de o kadar İzlemesi zevkli ama yaşaması işkence benim için 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: O çukurlarda ön düzene hasar veriyordur değil mi? Yarısında jant vurmuştur kesin. Ben bir çukura girince içim acıyor arabada bu işkence testlerine hastayım. hehehe sıfır rangerı kayaya oturtmuştum, diğerinde de lastik yarılmıştı, benzinler otoparklar karvizelrer ne anlatacaklarını otosandan direktif alırken Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Bilir misin, nerden öğrendin? Abi VHS diye birşey vardı bir zamanlar, 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: Ya Doğan Bey zaten ne zamandır bir balta burun toplayasım var inan sonuna kadar soluksuz izledim ve acayip depreşti Taunus isteği. Teşekkür ediyorum. Sarı siteye gideyim ben en iyisi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 bend e diyorum neden artış oldu bir anda diye. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Cem Dilmen yazdı: Ya Doğan Bey zaten ne zamandır bir balta burun toplayasım var inan sonuna kadar soluksuz izledim ve acayip depreşti Taunus isteği. Teşekkür ediyorum. Sarı siteye gideyim ben en iyisi Forumun eski üyelerinden biri Ankara’da toplamıştı balta burun. Fena değildi sattı mı bilmiyorum birara satacağım diyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts