Ali Darbaz 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Türkiye üzerinden başta lojistik kolaylık ve Türkiye'deki üretim bandının güncel düzeyi bu karara itiyor. Reno-Nissan-Mitsu ortaklığı iyi ilerliyor. Mitsu markasını da satmak pazardaki rakiplerine karşı çeşitlilik olacak. Fiyatta da tüketici için olumlu bi değişiklik olacaktır bu sayede. Megan üretimi durmaz. Kuzey afrikadan iskandinavyaya kadar her yere satıyorlar Türkiye reno için harika bir üs. Çek cumhuriyetinde bir araba satışı patlaması var. hangi firmalar satmaya başladı. Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: Öyle sürmüyorsanız alınacak birşey de yok demektir. Benim, tamamen taraflı gözlemim de bu yönde. Bak işte... 7 Nisan 2022 tarihinde Ali Tuğberk Avar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: üretilmesin, kurtulalım trafik canavarı plasiyerlerden... illet ettim bizim sanayi yollarında. Hem markaya hem markayı kullananlara hakaret ediyorsunuz.. Bu kurallarımıza aykırı. Tekrar etmeyin lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: Öyle sürmüyorsanız alınacak birşey de yok demektir. Benim, tamamen taraflı gözlemim de bu yönde. Benim taraflı gözlemim de jeep özellikle wk 3.0 sürenlerin kendilerinden başka marka araç kullananları küçük, trafik canavarı gören egoistler olduğu yönünde. Diğer yorumlarınıza da baktım da insanları tamamen araçlarına göre yargılayan biri olduğunuz apaçık belli. Bi Accent eradan inip mercedese bmwye binenleri saygı duruşuna geçiren babalar tanıyorum. Trafikte küçümseyip çatma diye söylüyorum. boş zamanın olursa bendeki şahsi araç Mercedes garajda bekliyo haftasonları dışında bi haftasonu kapışalım beyefendi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Benim taraflı gözlemim de jeep özellikle wk 3.0 sürenlerin kendilerinden başka marka araç kullananları küçük, trafik canavarı gören egoistler olduğu yönünde. Görüşlerinizi kendinize saklasanız iyi edersiniz.. Zira bu da uygun bir yorum değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: kanayan yaradır. mesela bu saçma sapan egosu büyük kendi küçük emanetci tipleri Doğan.. yanlış bu mesajlar. Egeası olanlara sarmışsın burada da.. Forumdan olsun yada olmasın. markalar yada meslekleri küçümser yorumlar yazmak suçtur ve yanlıştır. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 sadece hergün karşılaştığım trafik ihlalleri beni çok yoruyor artık. markadan bağımsız birşey benim düşüncem aslında da üslup doğru olmamış. emanete hıyanet olmamalı. birinin sahip olduğu mallar sonuçta o arabalar. genelleme yanlış oldu sanırım. amacım, herhangi bir kuralı esnetmek de değil. yinede iki yorumum gereksiz olmuş. Alınan varsa kusuruma bakmasın. arabasını düzgün süren, kuralları esnetmeyenlere, ışıktda duran, makas atmayan, taciz etmeyenlere birşey diyecek değilidim. Mehmet Ozyurek yazdı: Doğan.. yanlış bu mesajlar. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Benim taraflı gözlemim de jeep özellikle wk 3.0 sürenlerin kendilerinden başka marka araç kullananları küçük, trafik canavarı gören egoistler olduğu yönünde. Diğer yorumlarınıza da baktım da insanları tamamen araçlarına göre yargılayan biri olduğunuz apaçık belli. Bi Accent eradan inip mercedese bmwye binenleri saygı duruşuna geçiren babalar tanıyorum. Trafikte küçümseyip çatma diye söylüyorum. boş zamanın olursa bendeki şahsi araç Mercedes garajda bekliyo haftasonları dışında bi haftasonu kapışalım beyefendi. büyük ve güçlü araçlar konusundaki gözlem ve genelleme bence de doğru. ama sonuçta genelleme. egoist olduğumu düşünmeniz de sizin fikriniz, ama bu da bir yanılsama. tamamen yanlış. nasıl benim genellemem doğru değilse bunlar da hatalı genellemeler. ne kapışmasından bahsediyorsun? :D:D , asıl olan trafik kurallarına uymaktır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 dövüşmeyin yahu yarışacak olan varsa navara ile geleyim arkada 200 kilo kum var arabanın dünyası değişti viraja iyi girsin diye attık araba yoldada iyi gider oldu fakirlik ne garip şey Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 dövüşen kimse yok. özürümü dilerim yoluma devam ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts