Ali Darbaz 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Merhaba Oyak Renault megan sedan bandını durdurup , aynı banttan Colt üretileceğine dair haberler geliyor. Detaylarını bilen paylaşabilirmi. https://www.log.com.tr/turkiyede-uretilecek-yeni-mitsubishi-colt-icin-takvim-netlesiyor/ Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Bende duydum, Clio platformu üzerine yükselecekmiş yeni colt, 2023 sonbaharına yetiştireceklermiş Avrupa'da satışa sunmaya. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2022 Yazar Paylaş 6 Nisan 2022 Peki en büyük rakibimiz, filoların vazgeçilmezi Megane nerde üretilecek. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 daha önce açıklanmıştı. megane 4 üretimini karsan firması yapacak 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: daha önce açıklanmıştı. megane 4 üretimini karsan firması yapacak doğru hatta işçi naklinden de bahsediyorlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Peki en büyük rakibimiz, filoların vazgeçilmezi Megane nerde üretilecek. üretilmesin, kurtulalım trafik canavarı plasiyerlerden... illet ettim bizim sanayi yollarında. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ben başlıktan Ali Darbaz yazdı: Merhaba Oyak Renault megan sedan bandını durdurup , aynı banttan Colt üretileceğine dair haberler geliyor. Detaylarını bilen paylaşabilirmi. https://www.log.com.tr/turkiyede-uretilecek-yeni-mitsubishi-colt-icin-takvim-netlesiyor/ Ali ben başlıktan Meganını satıp Colt alacaksın anladım. 4 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: üretilmesin, kurtulalım trafik canavarı plasiyerlerden... illet ettim bizim sanayi yollarında. Megane binmeyip başka araba binince çözülmezki. Plasiyerin üretilmesi engellenmeli 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Mitsubishi Colt nedir, kim alır, kim satar, kim beğenir? Bana uydurma bilgi gibi geldi. Renault Mitsubishi ortaklığı mı var? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Oğuzkan merhaba. Dikkatimi çekti. 2600 civarı mesajın var ve terfi etmemişsin, rengin değişmemiş. Cezalı mısın? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ersev Kaya yazdı: Oğuzkan merhaba. Dikkatimi çekti. 2600 civarı mesajın var ve terfi etmemişsin, rengin değişmemiş. Cezalı mısın? Merhaba abi 1 online/yüzyüze toplantıya daha katılırsam olacağım sanırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: üretilmesin, kurtulalım trafik canavarı plasiyerlerden... illet ettim bizim sanayi yollarında. Beyaz egea 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: daha önce açıklanmıştı. megane 4 üretimini karsan firması yapacak perçinli el arabası şaşesi üretir anca? 2 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: üretilmesin, kurtulalım trafik canavarı plasiyerlerden... illet ettim bizim sanayi yollarında. Egea Accent blue ya da clio vb. daha çok yakışıyor bu tabirler, aslında genellemenin hiçbiri iyi değil egeayı efendi efendi süren de çok insan var. Sadece bu genelleme yapılacaksa üsttekiler daha fena. Trafik canavarlığı binilen markayla olmuyor. Şahsiyet meselesi Kurumsallar dışında Megane binen plasiyer de çok yok. Ben Türkiye'de sirketin Megan biniyorum yurtdışı seyahatlerinde Passat Mercedes filan kiralıyorum. Arabayla gidip gelme planım da var yüksek ihtimalle Mondeo ya da passata geçicem. Mesela canavarsam bu markalarda da canavar olurum dimi. Ayrıca Megan binen çok aile var Türkiye'de. Büyük kurumsal şirketlerde Corolla Megane filan veriyorlar plasiyere bu tamam da genelleme yine de her türlü yanlış.. 6 Nisan 2022 tarihinde Ali Tuğberk Avar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Detaylarını bilen paylaşabilirmi. Türkiye üzerinden başta lojistik kolaylık ve Türkiye'deki üretim bandının güncel düzeyi bu karara itiyor. Reno-Nissan-Mitsu ortaklığı iyi ilerliyor. Mitsu markasını da satmak pazardaki rakiplerine karşı çeşitlilik olacak. Fiyatta da tüketici için olumlu bi değişiklik olacaktır bu sayede. Megan üretimi durmaz. Kuzey afrikadan iskandinavyaya kadar her yere satıyorlar Türkiye reno için harika bir üs. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 (düzenlendi) Mehmet Cihat yazdı: Beyaz egea kanayan yaradır. mesela bu saçma sapan egosu büyük kendi küçük emanetci tipleri, toyota hybrid ile göremiyorsun. ben birtane milleti taciz eden hibritçi görmedim. Ali Tuğberk Avar yazdı: Egea Accent blue ya da clio vb. daha çok yakışıyor bu tabirler, aslında genellemenin hiçbiri iyi değil egeayı efendi efendi süren de çok insan var. Sadece bu genelleme yapılacaksa üsttekiler daha fena. Trafik canavarlığı binilen markayla olmuyor. Şahsiyet meselesi Kurumsallar dışında Megane binen plasiyer de çok yok. Ben Türkiye'de sirketin Megan biniyorum yurtdışı seyahatlerinde Passat Mercedes filan kiralıyorum. Arabayla gidip gelme planım da var yüksek ihtimalle Mondeo ya da passata geçicem. Mesela canavarsam bu markalarda da canavar olurum dimi. Ayrıca Megan binen çok aile var Türkiye'de. Büyük kurumsal şirketlerde Corolla Megane filan veriyorlar plasiyere bu tamam da genelleme yine de her türlü yanlış.. Öyle sürmüyorsanız alınacak birşey de yok demektir. Benim, tamamen taraflı gözlemim de bu yönde. Ankara organize sanayilerinin sabah işe giriş ve akşam işten çıkış saatlerinde herkes gözlemleyebilir diye düşünüyorum. 6 Nisan 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 siz yetkili bi abiye benziyosunuz, inanırım perçinli el arabası şaşesi üretir anca? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 (düzenlendi) Meganın devri biiti, bu net, karsan da üretimse zaten tamam, Çağlar beyyy.... bundan sonra kendimizi hazırlayalım, son petrol yakıtlı araçlar bunlar, ben şahsen artık almayacağım, bu benim son aracım, bundan sonra alacağım araç sadece tam elektrikli olacak, artık hangisine gücüm yeterse, zoe bile alırım, geçen fiat 500 videosu izledim oda güzel, ama fiyatlar salakça, ortam düzelirse tabii, yoksa eldekine ölene dek devam... 6 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: geçen fiat 500 videosu izledim oda güzel 850 bin TL diyene kadar iyiyidi sonra bir gülme aldı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: 850 bin TL diyene kadar iyiyidi sonra bir gülme aldı benide Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: perçinli el arabası şaşesi üretir anca? Bunların yaptığı servis minibüsü vardı bir ara, babam kullanıyordu. Bir gün rahatsızlandı, şu arabayı şuraya götür de ver bu gün o çeksin servisi dedi, hakikaten el arabası olsa daha iyiymiş Ersev Kaya yazdı: Oğuzkan merhaba. Dikkatimi çekti. 2600 civarı mesajın var ve terfi etmemişsin, rengin değişmemiş. Cezalı mısın? Toplantılara katılma kuralı var ya abi, benim de hep mesaide olduğum vakitlere denk geliyor bende katılamıyorum. Oğuzkan Erışık yazdı: Merhaba abi 1 online/yüzyüze toplantıya daha katılırsam olacağım sanırım Rengin değişirse ıslatalım diye gelirim Bence o son toplantıya katılma 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Bunların yaptığı servis minibüsü vardı bir ara, bir modeli yaptılar da, ruhsat çıkmıyor, o model için trafik kanunu değişti aks aralığı mıdır ağırlıkm ıdır nedir birşeyi değiştirdiler Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: perçinli el arabası şaşesi üretir anca? Murat Sahın yazdı: Bunların yaptığı servis minibüsü vardı bir ara, babam kullanıyordu. Bir gün rahatsızlandı, şu arabayı şuraya götür de ver bu gün o çeksin servisi dedi, hakikaten el arabası olsa daha iyiymiş İş minibüsümüz vardı j9 dönüş çapı harikaydı 🙂 özellikle şehir içi kullanımda birde hızlanması vardı bayılırdım. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Aytac Sakal yazdı: İş minibüsümüz vardı j9 dönüş çapı harikaydı 🙂 özellikle şehir içi kullanımda birde hızlanması vardı bayılırdım. O pejodur. Bunlar karsan Dönüş çapı J10 için, dönmüyordu. O kadar dönmeyen bir araç daha görmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: O pejodur. Bunlar karsan Dönüş çapı J10 için, dönmüyordu. O kadar dönmeyen bir araç daha görmemiştim Ben J9 Karsan üretiyordu diye biliyorum.Asla dönmez kollar kas yapar 🙂.Bizim araç uzun ve yüksekti iyi yük alırdı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts