Servet Aydın 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Gardaşım baltayla iki tane kanyo yapar, seninle uğraşmaz bile.. Gel de kebap yiyek..Çabi gelmezse gelmem 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Çabi gelmezse gelmem Çabi sıkıntı değil, ona latteyi ver köşe bucak gezer durur. Öteki var ya çeyirmen diyorsunuz, ufak bebe gibi sürekli bir şeyler istiyor garsondan.. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Allah rahmet eylesin. Kardeşimize de hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansın... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Çabi gelmezse gelmem rota alaçatı 3 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 allah rahmet eylesin. çok sağlam duruyor makine. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Nisan 2022 Yazar Paylaş 5 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Güle güle kullan Andaç, yolun hep açık olsun.. Konuyu baban açmış ama artık seninle muhatap oluruz, malum o jenerasyon yaşlandı, söyleneni anlamakta zorluk yaşıyorlar tekrar tekrar anlatmak gerekiyor.. Enişteye de Allahtan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun.. Dinime küfreden bari müslüman olsa. 🤣🤣 Küçülde cebime gir. 🤣🤣 Serkan Toker yazdı: Gardaşım baltayla iki tane kanyo yapar, seninle uğraşmaz bile.. Gel de kebap yiyek.. Olay yine ocakbaşına bağlandı ya la. 1 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Allah rahmet eylesin, ne güzel hatıra. Gaza basınca vitesin şöyle bir oynaması da başkadır. 🙂 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2022 Yazar Paylaş 9 Nisan 2022 Andaç ile birllikte bakım faaliyetlerine başladık. Önce kararmış ön arka farlarımızı değiltirdik. Sonra kapı çıtalarını yeniledik. Ön disk ve balatalarımız ile V kayışımızı yeniledik. Cam filmi taktık ne de olsa önümüz yaz. Elimde atıl duran müzik sistemini taktık. Pioneer teyp, Pioneer oval hoparlörler Pioneer Subwoofer , midrange ve Twitter ekledik. Ama hiç bir yerini delmeden orjinalliğini bozmadan yaptık hepsini. Pasta ve cilası yapıldı ufak tefek rütuşlarını yaptık. Koltuk kılıflarını söküp koltuklarını yıkadık. Motor temizliği yaptık. Plakaları yeniledik. Sonuç bu. 12 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Paspas takıntım var abi.. paspaslara da bi el atılmalı bence.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2022 Yazar Paylaş 9 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Paspas takıntım var abi.. paspaslara da bi el atılmalı bence.. Orjinalleri deforme olmasın diye Taktık 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Murat Ersel Çevik yazdı: Orjinalleri deforme olmasın diye Taktık Altta onlar kalsin.. uzerine su kalip sekildeki olanlardan yapın bence.. Nasıl olsa manevi degeri buyuk bir arac.. ve uzun yillar sizinle olacak insallah.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2022 Yazar Paylaş 9 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Altta onlar kalsin.. uzerine su kalip sekildeki olanlardan yapın bence.. Nasıl olsa manevi degeri buyuk bir arac.. ve uzun yillar sizinle olacak insallah.. Araba hediyesi olarak şahsından kabul ederiz ayıp ediyorsun. Zahmet etmeseydin diyecektim ama vaz geçtim. 🤣🤣🤣 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Murat Ersel Çevik yazdı: Araba hediyesi olarak şahsından kabul ederiz ayıp ediyorsun. Zahmet etmeseydin diyecektim ama vaz geçtim. 🤣🤣🤣 kendi arabana turbolari acık hava filtrelerini al, garibim canım cigerim andaç ın aracına gelinc.. Upsss... Cırak neler neler yazıyormuş yetistim 😨 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan 2022 Yazar Paylaş 9 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: kendi arabana turbolari acık hava filtrelerini al, garibim canım cigerim andaç ın aracına gelinc.. Upsss... Cırak neler neler yazıyormuş yetistim 😨 Pardon ne didin anlamadım. 😳 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Murat Ersel Çevik yazdı: Pardon ne didin anlamadım. 😳 Unuttum abi.. Tövbeler olsun 😨 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Nisan 2022 Paylaş 9 Nisan 2022 Enisteye Allahtan rahmet dilerim. Andaç ı ilk gördüğüm zaman kaç yaşındaydı zaman ne çabuk geçiyor Güle güle kullansın 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Fikri Keleş yazdı: Enisteye Allahtan rahmet dilerim. Andaç ı ilk gördüğüm zaman kaç yaşındaydı zaman ne çabuk geçiyor Güle güle kullansın Yaşlanıyoruz Fikri. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2022 Yukarıdan da güzel görünüyor beeee 3 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 3 Mayıs 2022 Paylaş 3 Mayıs 2022 Allah rahmet eylesin Eniştenize Yadigâr hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin tadı başkadır Renault'un hele lpg yoksa 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2022 Bahadır Taşpolat yazdı: Allah rahmet eylesin Eniştenize Yadigâr hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin tadı başkadır Renault'un hele lpg yoksa Çok teşekkürler. Hakikaten temiz arabaya binmek bir başka güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts