Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Enişteye allah rahmet eylesin Andaç hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah Vay be yaşlanıyorum galiba andaç ilk tanıdığımda ilk okula gidiyordu. Şimdi maşallah koca delikanlı olmuş 3 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Kazasız belasız inşallah.Böyle bir araçla başlayıp tecrübe kazanmak, çok şanslısın. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Allah rahmet eylesin, eniştenin mekanı cennet olsun. Andaç'a da hayırlı olsun, efsane bir otomobil sahibi olmuş. R9 ile şoförlüğü geliştirince diğer arabalar vız gelir. 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Andaç gerçekten şanslı. Hem bu yaşta araba sahibi oldu. Hem de manevi değeri çok yüksek bir aracın sorumluluğunu aldı. İnşallah bu sorumluluğu her sorumluluğunda olduğu gibi layıki ike taşır. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Vay arkadaş. Dünün bebeleri büyüdü de araba sahibi oldu demek. Bak moralim bozuldu yaşlı demeyin bana! 2 5 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Vay arkadaş. Dünün bebeleri büyüdü de araba sahibi oldu demek. Bak moralim bozuldu yaşlı demeyin bana! Elinde büyüdü gurur duy bence. İdollerindensin. Çanakkale gezisi, diğeri 2012 otoshow fuarı beraber gittiğimiz. 5 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Andaç Başar Çevik yazdı: Şuanda hız gibi bir derdim hiç yok sakin sakin kenardan gidiyorum abi. ovaller mecbur müzik zevkimden ödün veremediğim için ben taktım o şekilde olması pek içime sinmese de yapacak bir şey yok. halojen farlar yolu mis gibi gösteriyor ledle işim olmaz😂. Tampon içinde ısı tabancasıyla ufak bi el atmayı düşünüyorum. kalan önerileri de dikkate alacağım abi🙂. Andaç selam hayırlı olsun araban sana güzel bir tesisat çekeyim müsait olunca. Müzik her zaman önce gelir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Andaç kardeşimize hayırlı olsun. Ben üniversitedeyken babamın da vardı 94 model Broadway. İzlenimlerim: 1- İçeride trim sesleri vardı, gaza bastıkça artan zırıldamalar. Müzik için onları halletmelisin. 2- Bizimkinde çürükler başlamıştı, fazla yıkama 😅 3- Narindir, sıcaklarda yüksek yerlere çıkarken sakın zorlama dinlendir 4- Edinebileceğin en ekonomik arabalardan biridir, tadını çıkart 😀 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Allah kaza bela göstermesin , ilk araç için güzel bir araba olmuş. 96-97 seneleri üniversite okurken teyzemin kocası kıbrısa gitti 6 aylığına, renault 9 gtl’ sini bana bırakmıştı. Hala tadı damağımdadır. Güzel günlerde kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Kazasız belasız kullansın İnşallah. Urfalı vatandaşın ORCİNAL BRODVAY videosu geldi aklıma. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Rahmetli enişteyi tebrik ederim kalender insanmış. İnsanlar çok değer verdikleri şeyleri çok değer verdikleri kişilere teslim edebilir. Allah rahmet eylesin. Yeni aracınız hayırlı olsun. Çok duygusal ve bir o kadarda kıymetli bir araç, çok sevindim. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Işıklar içinde uyusun enişteniz... Araç güzel günlerde kullanılsın 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Allah rahmet eylesin, ne güzel miras bırakmış... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Güle güle kullan Andaç, yolun hep açık olsun.. Konuyu baban açmış ama artık seninle muhatap oluruz, malum o jenerasyon yaşlandı, söyleneni anlamakta zorluk yaşıyorlar tekrar tekrar anlatmak gerekiyor.. Enişteye de Allahtan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun.. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Aracın orjinalliği ayrı, maneviyatı ayrı güzel. Keyifli günlerde kulanın. 2 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin. Düşününce rahmetli kendini hatırlatacak ne güzel bir hediye bırakmış. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Enişteyi Allah rahmet eylesin. Andaç, hayırlı olsun.🧿 2 Yorum bağlantısı
Andaç Başar Çevik 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Teşekkür ederim herkese elimden geldiği kadar her şeyini korumak planım orijinalliğini bozmaya pek niyetim yok. Yorum bağlantısı
Andaç Başar Çevik 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Serkan Toker yazdı: Güle güle kullan Andaç, yolun hep açık olsun.. Konuyu baban açmış ama artık seninle muhatap oluruz, malum o jenerasyon yaşlandı, söyleneni anlamakta zorluk yaşıyorlar tekrar tekrar anlatmak gerekiyor.. Enişteye de Allahtan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun.. Artık ben de buradayım. Forumda gençlere de ihtiyaç var gibi duruyor🤣. Emre Şimşek yazdı: Andaç kardeşimize hayırlı olsun. Ben üniversitedeyken babamın da vardı 94 model Broadway. İzlenimlerim: 1- İçeride trim sesleri vardı, gaza bastıkça artan zırıldamalar. Müzik için onları halletmelisin. 2- Bizimkinde çürükler başlamıştı, fazla yıkama 😅 3- Narindir, sıcaklarda yüksek yerlere çıkarken sakın zorlama dinlendir 4- Edinebileceğin en ekonomik arabalardan biridir, tadını çıkart 😀 Trim sesi hiç yok denebilir. Ufak tefek paslanmalar var ama yapacak bir şey yok şuanda olabildiğince oraları korumaya çalışıyorum. Edremit civarında genelde Altınoluk-Akçay-Burhaniye gideceğim için çok sıkıntı olmaz sanırım🙂. Bizim Saab’dan sonra bayağı ekonomik😆. Servet Aydın yazdı: Vay arkadaş. Dünün bebeleri büyüdü de araba sahibi oldu demek. Bak moralim bozuldu yaşlı demeyin bana! Zamanında acaba ben de buraya üye olur arabamı o açıklama kısmına yazar mıyım diye düşündüğümü hatırlıyorum abi. Buluşmalara oyuncak arabayla gelmekten kendi arabamı burada paylaşmaya kadar geldik. Zaman hızlı geçiyor🥲. 3 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Güle güle kullanın, Allah rahmet eylesin.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Andaç Başar Çevik yazdı: Artık ben de buradayım. Forumda gençlere de ihtiyaç var gibi duruyor🤣. Bizim Doğukan'da artık akşamları arabayı alıp gitmeye başladı. Bende ona Flash S almayı teklif ediyorum.. Servet amcan renoları iyi bilir, zira kendisinde de manav tipi olan Kanyouu modeli var. Reno 14,5 GTE 2 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Bizim Doğukan'da artık akşamları arabayı alıp gitmeye başladı. Bende ona Flash S almayı teklif ediyorum.. Servet amcan renoları iyi bilir, zira kendisinde de manav tipi olan Kanyouu modeli var. Reno 14,5 GTEŞansını çok zorlama.. Gardaşında alamaz elimden 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Servet Aydın yazdı: Şansını çok zorlama.. Gardaşında alamaz elimden Gardaşım baltayla iki tane kanyo yapar, seninle uğraşmaz bile.. Gel de kebap yiyek.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts