İbrahim Arslan 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Bir ramazana daha kavuştuk çok şükür. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Tutabilenlere ne mutlu, Allah kabul etsin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Allah tekrarına kavuştursun. Hakkıyla tutabilmeyi nasip etsin. Hayırlı ramazanlar 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Oruç tutanın tutmayana , tutmayanın da tutana saygısı olması dileklerimle. Hayırlı ramazanlar cümleten. 8 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Ben akşamdan yazıp yatsan olmaz mı? 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Sahurda kalkıp harıl harıl yemek yiyen çay içen insanların yaşam enerjisine hayranım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2022 Yazar Paylaş 2 Nisan 2022 Hayrettin Bahadir yazdı: Ben akşamdan yazıp yatsan olmaz mı? Olmaz.. sahurda yazmak sünnet. Selçuk Keleş yazdı: Sahurda kalkıp harıl harıl yemek yiyen çay içen insanların yaşam enerjisine hayranım. Ben genelde biraz oyalanıp yiyip yatıyorum.. Biliyorum hiç sağlıklı değil.. ama aksi durumda 9 da yatıp 4 te uyanmak lazım ki.. günümüz şartlarında mümkün değil Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Ben genelde iftardan iftara yiyorum. Birkaç gün bünye alışınca aynı şekilde devam ederim. Sahura kalkınca tekrar uyumam çok zor oluyor ve uykusuzluk kötü etkiliyor beni. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Ersen Tapan yazdı: Ben genelde iftardan iftara yiyorum. Birkaç gün bünye alışınca aynı şekilde devam ederim. Sahura kalkınca tekrar uyumam çok zor oluyor ve uykusuzluk kötü etkiliyor beni. sesli kitabı dene abi bende yastığa 10 cm kala uyuyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Fatih Evcin yazdı: sesli kitabı dene abi bende yastığa 10 cm kala uyuyorum Bana hiçbirşey fayda etmiyor. Sahura uyanırsam çok fazla yiyorum ve çok su içiyorum. Sonrada uyku tutmuyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Olmaz.. sahurda yazmak sünnet. Ben genelde biraz oyalanıp yiyip yatıyorum.. Biliyorum hiç sağlıklı değil.. ama aksi durumda 9 da yatıp 4 te uyanmak lazım ki.. günümüz şartlarında mümkün değil Gece yemek yersem sabah aç uyanıyorum uykum bölünüyor tüm dengem alt üst oluyor. Yıllardır kalkmıyorum oh kafam rahat Ama kalksam beyaz peynirli tost ve salata ve çay güzel gider 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Hayırlı ramazanlar cümleten. Allah tuttuğumuz tutacağımız oruçları kabul etsin. 8 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Bir kalıp tahin helva, acılı sucuklu yumurta, kutu kola ve yanında turşu ilk sahur menümüz. 😅 Hayırlı ramazanlar cümleten. 2 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 1530 TL'lik mazot aldım, orucum bozulmuş mudur? Osman Yücel Çetin yazdı: Bir kalıp tahin helva, acılı sucuklu yumurta, kutu kola ve yanında turşu ilk sahur menümüz. 😅 Hayırlı ramazanlar cümleten. Abi az olmuştur, biraz da tuzlu su içseydin. 2 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Ceviz hurma yumurta ve yeşillik tok tutuyor susuzluga da iyi geliyor. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Sahurda suyu ne kadar abartırsam o kadar susuzluk çekiyorum. Yemek için de öyle. Ayarı iyi bilmek lazım. İlk gün çok şükür çok rahat geçti bizde. Baş ağrısı dahi olmadı ki onlar genellikle iyileşme krizi olarak ortaya çıkıyormuş.. 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Ceviz hurma yumurta ve yeşillik tok tutuyor susuzluga da iyi geliyor. Manda yoğurdu ile Medine hurması deneyin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Manda yoğurdu ile Medine hurması deneyin [emoji6] Senin tavsiyen sana kalsın. Geçen yıl ramazan için ilaç ver dedim 30gün yana yana dolandım [emoji91] 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Bir kalıp tahin helva, acılı sucuklu yumurta, kutu kola ve yanında turşu Valla davulcu manisi sandım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Hayırlı iftarlar rabbim tutuğumuz, tutacağımız oruçları kabul eylesin 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts