İçeriğe Yönlendir

Bayon Adana İl Temsilcisi

Bekir Çelik

Recommended Posts

Çağlar Bayur

sırası fark etmeyecek , lakin proje ve fatura kiimin ismine kesildi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

Fatura proje önemli değilki. Ben taktırdığımda fatura da projede benim ismime çizilmişti. Ama ruhsata işletmemiştim. Sonra sattım getz’i. Alan adam o fatura proje ile ruhsata işletti. Yani 3-5 sene önce böyle olabiliyordu

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

Hiç sorma abi. Fatura ve proje abimin üzerine. Benim de aracı teslim alırken dank etti kafama. Tansu hocamın dediği gibi sıkıntı çıkmazsa ne âla. Yetkili bayan bir şey çıkacağını sanmam dedi ama, eğer sıkıntı çıkarırlarsa faturayı iptal edip yeni ruhsat sahibine (abimin eşi) kesecek ve proje yeniden çizilecekmiş.

Bu hâliyle muayeneye girip denemek lazım sanırım.

tarihinde Bekir Çelik tarafından düzenlendi
Yazım yanlışı.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bekir Çelik yazdı:

Bu hâliyle muayeneye girip denemek lazım sanırım.

bu şekilde tüve girip muayene sonrası ruhsat alıp sonra veraset ve yeniden ruhsat, her şekilde sıra değişse de noter ziyareti hep 2 defa olacak zaten.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
Çağlar Bayur yazdı:

bu şekilde tüve girip muayene sonrası ruhsat alıp sonra veraset ve yeniden ruhsat, her şekilde sıra değişse de noter ziyareti hep 2 defa olacak zaten.

Abi bir çıkmaza giriyoruz burada işte. Muayeneye girdik bugün, abimin adına her şey. Ruhsatı almak için notere ya araç sahibi gidecek ya da bende vekaleti olacak. Abimin kendisi vefat. Hak sahibi eşi ise henüz aracı üzerine almadı. Bu sebeple LPG'yi işletmeden önce sanırım intikal yoluyla önce aracı eşine geçirmek gerekecek.

Sonrası daha kötü. LPG proje ve faturası, muyanene belgeleri abimin adına. Bakalım yeni ruhsat sahibi eşi olunca bize sıkıntı çıkaracaklar mı göreceğiz.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bekir Çelik yazdı:

Ruhsatı almak için notere ya araç sahibi gidecek ya da bende vekaleti olacak.

doğru bunu atladık.... o zaman iş döndü, önce verast intikal noter yeni sahip ruhsat sonrası lpg ci de de çözülür çıkamaz girerse

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Bekir Çelik

1671872980069.jpg

Hayırlı günler.

Abiler şöyle ufak bir nazarlık oldu.

Haftaiçi ilk 15.000 bakımı var. Randevu alacaktım bakım için. Aracın kasko var. Nasıl yapalım nasıl bir yol izleyelim?

Gördüğüm kadarıyla far muhafaza plastiği kırık, uzun kısa hepsi çalışıyor sıkıntı yok gibi ama tırnaklar vs kırılmış sanırım.

Not: Tali yoldan ana yola çıkarken önümdeki ihtiyar amca (gereksiz) fren yaptı, benim de kafa doluydu, sağ ön köşe onun sağ arkaya geldi. Helalleştik ayrıldık.

@Mehmet Ozyurek

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bekir Çelik yazdı:

Not: Tali yoldan ana yola çıkarken önümdeki ihtiyar amca (gereksiz) fren yaptı, benim de kafa doluydu, sağ ön köşe onun sağ arkaya geldi. Helalleştik ayrıldık.

@Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun Bekir.. Tutanak tuttun mu ?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geçmiş olsun Bekir.. Tutanak tuttun mu ?

Yok abi, olay anında bir şey göremedim, amca bindi gitti. Az ilerleyip başka bir iş için durdum, orda gördüm farı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun gagıl 5650 TL diyor, beyanla alınırsa poliçedeki indirimi ne kadar etkiler hesap etmeli

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun gagıl 5650 TL diyor, beyanla alınırsa poliçedeki indirimi ne kadar etkiler hesap etmeli

İndirimi zaten yoktu ama bulduk bir yok.. Hilesiz, yalansız. :)

Bekir Çelik yazdı:

Yok abi, olay anında bir şey göremedim, amca bindi gitti. Az ilerleyip başka bir iş için durdum, orda gördüm farı.

Sen telefonda anlattığım gibi güzel bir beyan yazıp, olayı olduğu gibi anlatıyorsun. 

Servise gidiyorsun.. 

Sorun yaşarsan haberim olsun. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Bekir Çelik yazdı:

1671872980069.jpg

Hayırlı günler.

Abiler şöyle ufak bir nazarlık oldu.

Haftaiçi ilk 15.000 bakımı var. Randevu alacaktım bakım için. Aracın kasko var. Nasıl yapalım nasıl bir yol izleyelim?

Gördüğüm kadarıyla far muhafaza plastiği kırık, uzun kısa hepsi çalışıyor sıkıntı yok gibi ama tırnaklar vs kırılmış sanırım.

@Mehmet Ozyurek

Geçmiş Olsun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
Çağlar Bayur yazdı:

Abi o komple tek farın fiyatı heralde? Dış plastik mi mika mıdır nedir, o muhafaza değişmez mi? Far sağlam aslında, ampuller, mercek vs.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bekir Çelik yazdı:

Abi o komple tek farın fiyatı heralde? Dış plastik mi mika mıdır nedir, o muhafaza değişmez mi? Far sağlam aslında, ampuller, mercek vs.

Değişmez Bekir. komple far değişecek. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...