Mustafa Yenigün 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Yeni aracinizla kazasiz belasiz günler diliyorum. Futuristik görünümlü araclara bu renkler yakisiyor bence. Icinden de birkac fotograf isteriz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun, bayiler nasıl çakallık yapıyor hala, fiyatlar zaten uçmuş, hangi yüzle yapıyorlar, normalde satmak için dil dökmeleri gerekirken, hep ters bizde işler hep... 1 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmak dileğiyle... Renk çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Bayoncu başı benim Ayağımı sürümüşüm demekki. Devamı gelecek gibi. Çünkü donanımına göre fiyatı mantıklı. Tasarımı da güzel. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayirli olsun.. 🧿 Herkese dedim size de diyeyim 😂 arka plaka kismina Gövde rengi kaplama harika durur.. 👍 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun Bekir. Çok hoş bir araba. Senin C max da gırtlak doluydu, bu da epeyce dolu görünüyor. Konfor ve donanım olarak hangisi ağır basıyor sence? 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 (düzenlendi) Mustafa Yenigün yazdı: Yeni aracinizla kazasiz belasiz günler diliyorum. Futuristik görünümlü araclara bu renkler yakisiyor bence. Icinden de birkac fotograf isteriz Teşekkür ederim Mustafa hocam. En kısa sürede nasipse. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, bayiler nasıl çakallık yapıyor hala, fiyatlar zaten uçmuş, hangi yüzle yapıyorlar, normalde satmak için dil dökmeleri gerekirken, hep ters bizde işler hep... Yok maalesef. Rüzgar onlardan yana esiyor. Gün onların günü. Teşekkür ederim. Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Bayoncu başı benim Ayağımı sürümüşüm demekki. Devamı gelecek gibi. Çünkü donanımına göre fiyatı mantıklı. Tasarımı da güzel. Evet, açılışı siz yaptınız. Teşekkür ederim. Alpay Sumer yazdı: Hayirli olsun.. 🧿 Herkese dedim size de diyeyim 😂 arka plaka kismina Gövde rengi kaplama harika durur.. 👍 Teşekkür ederim. Tam gözümde canlanmadı. Arka tampona mı yani? İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun Bekir. Çok hoş bir araba. Senin C max da gırtlak doluydu, bu da epeyce dolu görünüyor. Konfor ve donanım olarak hangisi ağır basıyor sence? Sağolasın İnan abi, C-Max'i alırken çok yardımın dokunmuştu, unutmadım. Tabi ki kıyas kabul etmez, motor, donanım, konfor ve tork olarak C-Max ile kıyaslanamaz. Ön cam ısıtma, kör nokta uyarı, 6 ileri dizel, cam tavan, Sony müzik sistemi, elektrikli açılır kapanır bagaj, otomatik park vs artı puanlarıydı. Bayon ise kendi sınıfında fiyat/donanım olarak sanırım en öndeki araç. C Max'te yüksek araç hastalığı başladı bende. Bayon bunu da karşılıyor, o yönden de memnunum. Yakıtı da biraz düşürebilirsek, mutlu mesut geçiniriz diye düşünüyorum. 1000 km bakımında bayi ile bir görüşeceğim garanti mevzusunu. * * * Tüm iyi dilek ve temenniler için teşekkür ederim tekraren. Sağolunuz. 30 Mart 2022 tarihinde Bekir Çelik tarafından düzenlendi Düzenleme 1 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Hayırlı uğurlu olsun Bekir Bey güle güle binin inşallah. Bayiler artık araç vermek için baya rüşvet dahi alıyormuş, cam filmi, paspası aksesuar sayıp 20 bin üstüne kadar veriyorlar bunlar duyduklarımız. Elite paket donanımı çok güzel. Ben denemedim ama acaba 1 turbo 7 ilerı dct şanzuman kullanmak isterim performans, yakıt, vergi daha mantıklı kılıyor ama bayilerle de konuştuğum biz Türkiye'de Hyundai 1.4 anlatmadan starken 1 turbo rağbet görmüyor oldu onu da anlamış değilim şahsen ben maddi farkından dolayı alamadım. Tekrar hayırlı olsun bu rengi taşıyabilen çizgilere sahip bence hiç göz yormuyor yakışmış , her araçta güzel durmaz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Bekir hayırlı olsun. Rengi çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Alparslan Coban yazdı: Türkiye'de Hyundai 1.4 anlatmadan starken 1 turbo rağbet görmüyor oldu Hyundai markasi diger uzak dogulu markalar gibi ulkemizde tupe uyumlu diye bilinir. 1.4 mpi motoru da Hyundai bir cok modelde kullandi ve sorun yasanmadi. Bu sebeple 1.0 turbo almak sanki riskliymis gibi bir algi olustu. Arac t-roc olsa dusunmeden 1.0 tsi alirlar mesela. Enteresan milletiz. Ben olsam kesinlikle 1.0 ile alirim Bayonu. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 ioniq 5 gelsede alsak, artık elmi öperiz ayakmı yıkarız almak için bilinmez hayale bak, taş derirne az kaldı neler diyorum ben Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: ioniq 5 gelsede alsak, artık elmi öperiz ayakmı yıkarız almak için bilinmez hayale bak, taş derirne az kaldı neler diyorum ben İçten yanmalı devri kapanmadan bir Kona N Performance fena olmazdı aslında.. Yakışıklı da hani kerata Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Nisan 2022 Paylaş 3 Nisan 2022 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın rengini sevdim 😊 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 3 Nisan 2022 Yazar Paylaş 3 Nisan 2022 Alparslan Coban yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Bekir Bey güle güle binin inşallah. Bayiler artık araç vermek için baya rüşvet dahi alıyormuş, cam filmi, paspası aksesuar sayıp 20 bin üstüne kadar veriyorlar bunlar duyduklarımız. Elite paket donanımı çok güzel. Ben denemedim ama acaba 1 turbo 7 ilerı dct şanzuman kullanmak isterim performans, yakıt, vergi daha mantıklı kılıyor ama bayilerle de konuştuğum biz Türkiye'de Hyundai 1.4 anlatmadan starken 1 turbo rağbet görmüyor oldu onu da anlamış değilim şahsen ben maddi farkından dolayı alamadım. Tekrar hayırlı olsun bu rengi taşıyabilen çizgilere sahip bence hiç göz yormuyor yakışmış , her araçta güzel durmaz Teşekkür ederim hocam. Evet, ben normalde ikinci el piyasasından yılgın biriyimdir ama sıfır araç almak da hiç öyle kolay bir şey değilmiş, öğrenmiş olduk. Ben bulabilseydim 1.0 almak isterdim açıkçası ama beklememek adına bayide hazır bulunan aracı aldım geçtim. Sizin aracınız da bu vesileyle tekrardan hayırlı olsun. * * * Cümleten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim abiler. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 10 Haziran 2022 Yazar Paylaş 10 Haziran 2022 Abiler, LPG taktırdım. Faturayı kestirdim, projeyi istedim birazdan alacağım. Araç vefat eden abimin üzerineydi, veraset ilam sonucunu haftaya alacağım, ruhsat abimin varisleri olan eşi ve çocuklarına geçecek. Sigorta ve Kasko yenilenecek. LPG ruhsata işlenecek. Randevu alacağım TÜVTÜRK'ten. Şimdi burada iki iş olmaması için, en az masrafa girecek şekilde hangi sıralamada işlem yapmalıyım? Veraset işini halletsem, ruhsat çıkarsam, LPG işleteceğimde tekrar ruhsat masrafı falan mı çıkacak? Nasıl yapsak? Ona göre randevu alacağım muayeneye. Cevaplarınızı bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 @Mehmet Ozyurek daha iyisini bilir ama ruhsat çıkasaksa lpg sonrası bildiğim kadarıyla ruhsat değişir, yine de bilenden bilgi almakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Muayeneye gidin. Sonra ruhsat değişecek. O esnada yeni sahiplerine geçsin. Tek seferde noter işlemi olsun. Olabiliyorsa tabi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts