Bekir Çelik 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Sevdiğini alamazsan aldığını seveceksin, demişler. Focus Sedan'dan yola çıktık, Corolla, Egea, T-Cross derken semtimde bulunan bayiye girip ciklet alır gibi Bayon alıp çıktık. Piyasa çok kötü, detaylara boğmak istemiyorum sizi. Çakal ovası resmen bayiler. 1.4 Otomatik Elite 2022 Mangrov Yeşili. Araç donanım olarak epey dolu. Keşke olsaydı dediğim özellik kör nokta uyarı sistemi ve tam otomatik 4 cam. Şerit takip olmasa da olurdu mesela benim için. Biraz fazla yakıyor, şehir içi çok kısa mesafelerde kullanıyorum. 8.8 - 10 arası gösteriyor şimdilik. Benden birkaç ay önce alan arkadaşım 8'in altına düştüğünü görmüş. Rodaj olmadığını biliyorum ama bakalım birkaç bin km sonra düşecek mi göreceğiz. 2 hafta sonra Karaman - Adana yapacağım, ilk uzun yol deneyimim olacak. 18 yaşında bir arabadan inip buna bindim. Bana yetti açıkçası. C-Max de kullandım Broadway de. Yeni yenidir. İlk sıfır aracım oldu. Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Emmi Sigorta'ya de teşekkür ederiz. 38 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun ,kazasız belasız binersiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın ağız tadıyla. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 hayırlı uğurlu olsun, sıfır araba heyecanı farklı olmalı güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Bayon sayısı artacak gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Rengi güzelmiş değişik. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın Renk seçimi size mi ait, yoksa denk geldi de mi alındı? 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Aracın değişik bir havası var uzaydan gelmiş gibi. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bayide görmüş, bir kurcalamıştım. Evet donanım olarak dolu bir araba. Eşim farlarını beğenmedi diye alamadık Dediğiniz gibi, yeni yenidir. Orada burada sıkıntı aramadan binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Handey donanım konusunda enteresandır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun Bekir Mantıklı bir iş yaptın. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Bu, forumdaki kacinci bayon🙂... Maşallah, iyi gunlerde kullanin insallah🧿 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Karaman dönüşü detaylı bir inceleme bekliyoruz. Bir de bunlar LPG'ye uyumlu mu acaba? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 güzel günlerde binmek nasip olsun inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Rengi çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun, sıfır araba heyecanı farklı olmalı güle güle kullanın. Normalde pek umursamazdım ama evet çocukça bir heyecan olmadı değil dürüst olmak gerekirse. Teşekkür ederim. İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın Renk seçimi size mi ait, yoksa denk geldi de mi alındı? Üstad, güvercin şu üç yeri çok severmiş: Kaya gölgesi, nehir kenarı, başak tarlası. Ama bu üçünü aynı anda bulabildiği henüz vâki olmamış. Kum bejine niyetlendim, yoktu. Beyaz istedim, 1 dk ile kaçırdım satıldı. Beklemek istemediğim için ellerinde olan son Elite paketi aldım geçtim, o da buydu. Dediğim gibi aldığımızı seviyoruz. Ama evet 8 rengin içinde daha çok sevdiklerim vardı aslında. Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Aracın değişik bir havası var uzaydan gelmiş gibi. Fotoğraflar çok yanıltıyor, yakından görünce daha cezbedici geliyor. Ben seviyorum dizaynını. Teşekkür ederim. 👍 Tevfik Işık yazdı: Bu, forumdaki kacinci bayon🙂... Maşallah, iyi gunlerde kullanin insallah🧿 Benim bildiğim üçüncü. Teşekkür ederim. 👍 * * * Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Var olun. 3 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Emrah Altun yazdı: Hayırlı olsun. Karaman dönüşü detaylı bir inceleme bekliyoruz. Bir de bunlar LPG'ye uyumlu mu acaba? LPG'ye tam uyumlu. Ancak bazı bayiler "Garantiden çıkar." diyor. Kimi şehirlerde bir LPG bayisi ile Hyundai bayisi anlaşmalı paslaşıyor, motor garantisini LPG firması üstleniyor vs durumlar varmış. Kimi bayi de dışarıya göre daha yüksek ücrete kendisi montaj yapıyormuş. Standart uygulama yok yani. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1,4 motorda tüketim biraz fazla olabilir, gerisi güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun,Allah kazsız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Güle güle kullanın. bayonclubtr ye doğru gidiyor forum 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts