Deniz Kom 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Eğer ustanıza gözü kapalı güveniyorsanız sorun yok ancak egzoz hattını yanma odası diye gösterince benim güvenim biraz sarsıldı. İstanbul'da ben de zamanında ustalardan (!) çektim. Triger değiştirdiğim araba daha sonra 2 defa daha servise gitti. Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 Koray iyidir, biraz devrik cümle kuruyor. Ona mesaj attım bana subabları ve yanma odasını göster içini mera kettiğimi söyledim. Sonuçta araba LPGli. Oda taleplerim doğrultusunda istediğim alanların resimlerini video olarak gönderdi. Birazda yorum katmış. Sıkıntı yoktur, zaten daha ucuza yapacak ustada yoktur. Bunun öncesinde benim istediğim her işi yapacağını teyit etti. Bu nedenle fiyat biraz arttı. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun. Bir hocamızın Hyundai Tucson 2.0 dizel motoru don gördü, toplaması 40 bini bulmuş, verilen fiyat çok uygun geldi gözüme. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz şekilde toplanır. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. İmkanlar dahilinde en iyi şekilde toplanıp binilse iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Dostlar video eksik çıkmış. Düzelttim. İlk video 2 gün öncesine ait. Yeni video bugün geldi. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Geçmiş olsun Ali. ALLAH başka dert keder vermesin. buda geçer inşallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Demek ki sorun açmayan fan değil, kilitleyen devirdaimmiş. Bu arada bu devirdaim triger'le değişmemiş mi? Subapların değişmesi, egzantrik kontrolü iyi olmuş. Blok kontrolü de yaparsa (bir rektefiyeci mikrometre ile yapabilir) gayet yerinde olacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Ben pek anlamam ama videoda gördüğüm subaplar eski gibi duruyor. Yeni olsa ışıl ışıl olması lazım. Uludağ otomotiv videolarından görüyorum kapakçıdan gelen parçalar çelik tencere gibi parlıyor. Burada yapılan işlem farklıysa bilemem tabi. Ali Darbaz yazdı: Dostlar video eksik çıkmış. Düzelttim. İlk video 2 gün öncesine ait. Yeni video bugün geldi. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Ersen Tapan yazdı: Ben pek anlamam ama videoda gördüğüm subaplar eski gibi duruyor. Yeni olsa ışıl ışıl olması lazım. Uludağ otomotiv videolarından görüyorum kapakçıdan gelen parçalar çelik tencere gibi parlıyor. Burada yapılan işlem farklıysa bilemem tabi. Şimdi usta değişmiş diyor. Nasıl güvenmeyelim? Ali bey'in üstüne mi kalsın durum? Olmaz öyle şey. Usta değişmiş diyorsa, değişmiştir. Ali bey gibi biri yoksa onun başının etini yiyeceğinden bu hataya düşmez. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Şimdi usta değişmiş diyor. Nasıl güvenmeyelim? Ali bey'in üstüne mi kalsın durum? Olmaz öyle şey. Usta değişmiş diyorsa, değişmiştir. Ali bey gibi biri yoksa onun başının etini yiyeceğinden bu hataya düşmez. Değişmiştir tabiki ben anlamadığımı belittim zaten. Çıkma falan takılmış olabilir sonuçta o da değişmiş oluyor. İzlediğim diğer videolarda belkide başka işlemler yapılıyordur. Herkes işini yapmalı anladığımız şeyler değil. Bu arada Usta çok hasta. Bir test yaptırsa iyi olur. Çevresindekilere bulaştırmaz en azından ( Burası anladığım kısım) 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Sübap değişimi demek yeni demek. Pek yeni değiller ki paslı iki tanesi. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Ali abi büyük geçmiş olsun. Hayırlısıyla hallolur inş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Araba yarın bitiyor. araba bitsin bakalım sonuç ne olacak. Bu arabanın 1 çelik contası 600 TL. Acayip şaşırdım. Fiyata 600 eklendi... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Bu arabanın satılık konusu mu açılmıştı sanki? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Arabanın yanma odasında çatlak çıktı. Gömlek çakılacak. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Kompresyon testinde çıkardı zaten honlama sonrası? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kompresyon testinde çıkardı zaten honlama sonrası? Abi bloku sökmedik, sadece üst kapak rektifiye edilmişti. Şimdi motor bloğuda iniyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kompresyon testinde çıkardı zaten honlama sonrası? bloğa hiç girilmemişti Ali Darbaz yazdı: Arabanın yanma odasında çatlak çıktı. Gömlek çakılacak. Hayırlısı olsun. yanma odasının fotosu var mı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: bloğa hiç girilmemişti yanma odasının fotosu var mı 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts