Onur Çelebi 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Geçmiş olsun masraf büyümez inşallah daha fazla... Benim aracında yedek su kabında sürekli basınç oluyordu, bugün indirdik motoru açıldı kapak, conta yanıklığı kesinleşti. Yarın kapakçı bakacak taşlama ihtiyacı var mı yok mu diye... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Orası yanma odası değil egzos hattı. Kurum olması normal zaten 3 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Geçmiş olsun ama yandığınızı düşünmüyorum. Sivaslılar ve Erzurumlular sıcak su dökülünce "ohh biraz da şurama dök" diyorlar genelde. 4 6 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Geçmiş Olsun Ali Bey. Onur Çelebi yazdı: Geçmiş olsun masraf büyümez inşallah daha fazla... Benim aracında yedek su kabında sürekli basınç oluyordu, bugün indirdik motoru açıldı kapak, conta yanıklığı kesinleşti. Yarın kapakçı bakacak taşlama ihtiyacı var mı yok mu diye... Geçmiş Olsun Onur Bey umarım masraf daha büyümez. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Araba 6 yıldır bizde dostlar. Arabanın 2 büyük bakımında ben görev almıştım. O yüzden sana patladı demek beğenmedi işleri. Servet Aydın yazdı: Orası yanma odası değil egzos hattı. Kurum olması normal zaten Odalarda ışıksızim fon müziği olaydı keşke 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun Ali Bey. Geçmiş Olsun Onur Bey umarım masraf daha büyümez. Çok teşekkürler Aytaç Bey, inşallah büyümez... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Orası yanma odası değil egzos hattı. Kurum olması normal zaten sen bi sussana sanayici işi böyle , ben ustayı çok sevdim mesela derhal sökmüş işe başlamış helal swap motor daha iyi olabilir bu durumda 5 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun. Bundan sonra senin adın Yandım Ali olsun Sen ucuz atlatmışsın, inşallah araba da öyle atlatır. 1 1 3 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 geçmiş olsun,verilen fiyat uygun bence,aracın üst kapağı rektefiye yapılacak,yeni conta takılacak,üst kapağın saplamaları yenisini bulabiliyosanız yenisini taktırın,torklu anahtarla sıkılması gerek,yedek su deposunuda ve hortumlarıda değiştirin,yılların verdiği yorgunlukla çürümüş olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Kardeşim büyük büyük geçmişler olsun. Mal önemli değil, size büyük birşey olmamış önemli olan o. Rabbim birdaha göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun. Eğer 8-9000 bandında bu iş çözülürse hiç dert etmeyin. Olan paraya olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Geçmiş olsun hocam, ama daha devamı olacak gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 Dün ziraat 1.55 faizle 10 bin kredi çektik. Umarım yeterli olur. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Orası yanma odası değil egzos hattı. Kurum olması normal zaten Abi turbo hortumu yırtık dizele motor yaptılar yağ yakıyor diye, sonra yırtık hortumu geri taktılar. Sonuç olarak araba olmadı Sanayiciler hep m böyle yoksa denk mi geliyor bilmiyorum. Çağlar Bayur yazdı: sen bi sussana sanayici işi böyle , İşte bu yüzden insanın sanayiye gidesi gelmiyor Triger kayışı değişimi için giden araçta sente tutturamayıp 60 km uzaktan usta çağıran motor ustası biliyorum ben Hatta daha kötüsü, rektefe için söktükleri 1.3 mtj motoru toplayamayıp, usta çağıran motor ustası da tanıyorum Egzos çıkışında kurum var diye yanma odası diyeni de gördük. Hayırlara vesile olsun Durum çok vahim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts