Mehmet Ozyurek 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Öğretmenlere sunu sorayim, bu olaylari duzeltmek icin kimi bekliyorsunuz ? Ailelerin düzelmesini mi Siyasilerin düzelmesini mi Eğitim yöneticilerinin düzelmesini mi ? Öğretmen olarak bir siyasi yakını olan çocuğa baskı uygulasana komutanım.. Bak bakalım neler oluyor. 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 (düzenlendi) Mehmet abi, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Sırf babası anası birkaç mevki sahibi diyerek görmezden gelinen ile, sırf yeterli geliri olmadığı için hakir gorulenleride gördü gözler. Kimse masum değil. Herkes aynaya bir baksın önce. 31 Mart 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Komutanım bu ülkede fetö koca orduyu ele geçirdi, siz ne yapabildiniz? Bizim tek silahımız kalemimiz. Sizleri bilgilendirmekten ve desteğinizi istemekten başka çaremiz yok. Toplumun üst kesiminden oluşan forumumuzda bile bunu yapmakta zorlanıyoruz. Eminim içinizde hala yok canım o kadar da artık, peh diyenler var... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Muhittin Kaplan yazdı: sırf yeterli geliri olmadığı için hakir gorulenleride gördü gözler. Ah ah besle kargayı oysun gözünü. Artık görmüyor gözler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Ahmet Gül yazdı: Komutanım bu ülkede fetö koca orduyu ele geçirdi, siz ne yapabildiniz? Girmeyelim bu konuya hocam. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 F tipi konusuna girersek çıkamayız. Zira girmeyelim. Sorun oldugu muhakkak, çözüm ise sorunları dile getirmek kadar adım da atmak. Şöyle hızlıca baktım tüm konuya, çözüm önerisi yok. Esas garip olan bu değil mi ? Dayak yiyenlerin, hayır Ellemeyin çocukları beni hocada şöyle dövdüydü ile Olmuyor böyle birşeyler yapmalı ama bu dayaksiz olmalı arasinda bir kavgaya donustu Işte buyuzden şunu yazmistim https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/310180-okullarda-disiplin-olayları-artıyor/?do=findComment&comment=3747003 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Girmeyelim bu konuya hocam. Haklısınız sıkıntı var ise silebilirsiniz. Ama devlet memurluğu böyle bir şey. Bireylere neden bir şey yapmadın denirse işten uzaklaşırız. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 (düzenlendi) Düzeltme Gereksiz bir yazı olmuş. 31 Mart 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Yine galiba biz suçlu olduk 😊 Sağlık olsun, umalım da bu konuşmalar yakın bir gelecekte nahoş bir anı olarak kalsın. Biz emin olunuz elimizden geleni yapacağız. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Kendi nazarımda ki mesleğinin büyük bölümünü öğretmen olarak yapan biri olarak günümüz öğretmenlerini suçlu görmüyorum. Geçmişteki öğretmenlerimizden yeteri kadar bahsedildi zaten. Ama çözüm makamı olarak yine fikri vicdani hur, ruhen genc ogretmenleri görüyorum. Cunki onlara güvenmekten başka çare de yok. Ya yumurta içerden kırılacak ve bir doğum olacak, yada dışardan kırılacak yine ölüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts