İçeriğe Yönlendir

Okullarda Disiplin Olayları Artıyor

Metin Akbal

Recommended Posts

Murat Sürmeli
Fatih Sarıkaya yazdı:

Keşke çoban olsaydım. Hayvancılık yapıp çift sürseydim. Buğday ekip patosa sap verseydim. Yorulurdum ama, elaleme muhtaç olmadanda yaşardım enazından.

👍

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Ali Gök yazdı:

biz öğrenciyken sebepsiz dayak yer dururduk. askeri sistem vardı bildiğin çok normal o kadar baskıyı yeni neslin kaldıramaması o kadar çok anlamsız baskı hakaret dayak 

Zaten problemlerin temelinde de önceki kuşağın aşırı baskı altında eğitim öğretim görmesi var. Saygı abartılmış eti senin kemiği benim derken çocukların ruhları hiçe sayılmış. O sebepsiz dayak yiyen, yaşından büyük sorumluluk verilen, fikri hiçbir zaman sorulmayan, dinlenmeyen bir eğitim hayatı boyunca manipüle edilen, bir yay gibi basılan neslin bırakınca fırlayan çocuklarını görüyoruz şu an. Sanal dünya, hızla gelişen teknoloji,  hızla değişen hayat anlayışı ve değerler anlayışı da çok etkili.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Okulu bitirip biran önce bilgisayarına koşmak istiyor. 

Bizim evde bırak bilgisayarı televizyon açamazlar. Televizyon beyni öldürüyormuş. Kızım makyajın nasıl yapıldığını bilmez. Oğlanın saçı uzadığında hemen banyoya 3 numaraya. Geçen saçlarım uzasın dedi. Evlendiğinde uzatırsın dedim. Küçük oğlanın saçları uzadığında kendi gelir keselim der. Ben çocukları kötü yetiştiriyorum sanıyordum ama benimkiler melekmiş. Ne öğretmenlerden şikayet gelir neden biz öğretmenlere şikayete gideriz. Adamların işi zor. Kızımın okulunu değiştirmeyi düşündüm ama kızı ikna edemedik. Çocuklarıma mümkün mertebe kanka edinmeyin diyorum. Bugün kanka yarın kaka olur. Ben arkadaşın çok zararını gördüm. Yetişkin olduklarında herkes kendi yolunu çizer. Gerçek arkadaş vakti geldiğinde kendini belli eder. 44 yaşındayım 3 tane ahbabım var. Gerikalanı ise selamun aleyküm, aleyküm selam.

• Beğen 1
  • Beğenme 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Sebepleri çeşitli olmakla birlikte sonuçları çok kötü olacak.

Üniversiteye kadar olan eğitimin askeri olmasa da çok ciddi disiplin içinde olması gerektiğini düşünüyorum.

Ödül ve ceza dengesi olmadan disiplin olmaz, şu an eğitim sisteminde ceza olmadığına göre disiplinsizlik şaşırtmamalı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Zaten problemlerin temelinde de önceki kuşağın aşırı baskı altında eğitim öğretim görmesi var. Saygı abartılmış eti senin kemiği benim derken çocukların ruhları hiçe sayılmış. O sebepsiz dayak yiyen, yaşından büyük sorumluluk verilen, fikri hiçbir zaman sorulmayan, dinlenmeyen bir eğitim hayatı boyunca manipüle edilen, bir yay gibi basılan neslin bırakınca fırlayan çocuklarını görüyoruz şu an. Sanal dünya, hızla gelişen teknoloji,  hızla değişen hayat anlayışı ve değerler anlayışı da çok etkili.

hocam çok doğru tespit. %100 doğru benim ruh halim tam olarak da bu

defalarca sıra dayağı yedik elimizi açardık cetvelle şaak diye indirirdi hoca  . 2 kişi konuşurdu 2 kişi kavga ederdi 60 kişi dayak yer dururduk 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

hergün istisnasız sıra dayağı yerdik  evde  derdim böyle böyle oldu annem babam derdi öğretmenin vurduğu yerde gül biter :D  1 kere hocam niye hergün sıra dayağı var demedilr muhtemelen onlar çocukken okulda ne yaşadıysa bizim okulda yediğimiz dayak rutin olması gereken bişe gibi gelirdi heralde :D  

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Öğretmenler 3 ay tatil yapıyor, bütün resmi, dini bayramlar tatil, öğretmenler yattıkları yerden maaş alıyorlar... 

Karşıdan bakınca öyle gözüküyor herkese dimi... 

O öğretmen senin bile tahammül edemediğin çocuğunla günde kaç saat geçiriyor da sesi bile çıkmıyor... Senin adam edemediğin, veremediğin terbiyeyi kısıtlı zamanda öğretmen verirken gık bile demiyor...

Her meslekte olduğu gibi art niyetli, işini düzgün yapmayan insan elbet vardır olacaktır da...

Toplum olarak çok büyük bir çöküntüye uğradık, değerlerimizi yitirdik, ahlakımız çöktü... 

Zamanında öğretmen şikayet hattı diye bir şey vardı yahu, saçmalığın daniskası...

Özgür bireyler yetiştiricez derken, ahlaksız, saygısız bireyler yetiştirdiklerini aileler hiç anlamadı... Şimdi de şikayet ediyorlar...

Şikayet hakkı yok o velilerin bence, nedeni ise ne idüğü belirsiz, ne işle uğraştığı belli olmayan ama popüler olan, tv tv dolaşan şarlatanları dinlediği için... 

Koca koca bilim insanları, bas bas bağırırken, dinlemeyen topluma müstahak bu yaşananlar... 

Çok konuşur, çok yazar, çok söylerim ama ben artık bu düzensiz, ahlaksız toplumdan çok sıkıldım... 

Allah sizler gibi mesleğine özen gösteren, saygı duyan, çabalayan insanlara sabır versin Metin hocam ve tüm saygı değer öğretmenlerim... 

• Beğen 5
  • Beğenme 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Sistemin yozlaşması 2005 yıllarından sonra başladı. Çok şikayet ettik maalesef insanlar tarafından kendi rahatımızı düşünüyormuşuz gibi algılandı. Otoritesi kaybolan öğretmenin serzenişleri olarak görüldü. 

Disiplin vurmak, kırmak, sıra dayağı çekmek değildir. Tutarlı ve kararlı olmak yeterlidir. Yetki yaptırım gerektirir. Çocuk ödevini yapmadı, yaptırmımız ne? Öğretmenler vaz geçmesin denmiş ama mevcut sistemde öğretmenin nasihat vermek ve onlara örnek olmak dışında yapabileceği hiç bir şey yok. Hatalar bilinçsiz yapıldığında ya da kontrol kaybı ile yapıldığında düzeltilebilir. Hata tercihen yapılıyorsa bunu düzeltmek güçtür. Konuşulacak çok şey var da incinmişiz bir kere 😊 Siyasi düşüncesinden bağımsız olarak, Ali Babacan'ın bir sözünü çok seviyorum. Hani diyor ya elini şıklatarak, bu işlerin çözümü bu kadar diye. İnanın aynen öyle. Ülkeyi yöneten idare yarın istesin milli eğitimdeki sorunların yarısının çözümü bir parmak hareketi kadar. Kısacık öğretmenlik hayatımda kaç bakan gördüm hatırlamıyorum. Her bakan geldiğinde, çok büyük bir beklenti ile ilk ayı gözlemliyorum. O parmak şıklamadığı anda anlıyorum ki, eski tas eski hamam. Her şey aynen devam... Allah hepimize sabır versin. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Her şey 'Andımız'ın kaldırılması ile başladı.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sosyal medya. 

Tiktok instagram vs. 

Tiktok uğruna neler yapıyor o çocuklar. 

Ayrıca aşırı özgürlük. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çok güzel bu sunum. Arada izlerim.

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Yazilacak cok sey var...

Bu daha buz daginin gorunen kismi malesef. Bir ogretmen olarak cok daha kotu gunlerin bizleri bekledigini rahatlikla soyleyebilirim. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mehmet Ozyurek yazdı:

orada bazı videolara üzülüyordum , kendini ne hale getirmiş diye.  Bir bakıyorum babası yuvarlanarak videoya dahil oluyor :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sosyal medya. 

Tiktok instagram vs. 

Ayrıca aşırı özgürlük. 

Biri yazmıştı.

Ben gençlerden çok umutluydum. Sonra ne mi oldu, tik tok çıktı, bütün umudum yıkıldı. 

Hepsi bir bütün ama bence eğitim evde başlar. Hani Mahmut Hoca okuldan atılan çocukların karnesini vermek için velileri çağırıyordu ya, karneyi asıl hak eden ailedir. (İstisnası vardır tabi, çok fazla çaba harcadığı halde çocuğu hep yanlış yapan veli de var. )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sosyal medya. 

Tiktok instagram vs. 

Ayrıca aşırı özgürlük. 

Yorum bağlantısı
Harun Topal

Arkadaşlar çok devrin gerisinde konuşuyorsunuz umarım biran önce düşünceleriniz gelişir, ilerler, açık fikirli olursunuz. bu zamana kadar sizin dediğiniz yöntemlerle gelindi buralara şuan nasıl iyi mi? tüm suçu birilerine atmak en kolayı tabi. gençler suçlu. internet suçlu. yok şu suçlu o suçlu. asla kendiniz suçlu değilsiniz. insanın kendini en kolay kandırma taktiği budur zaten. dayakla,suçlamayla,nefretle,zorlamayla olcak iş değil bu. hangi gelişmiş avrupa ülkesinde ebeveynler çocuklarını okula bırakırken" hocam eti sizin kemiği benim" diyor? 

insanın tipine, kılığına karışamazsınız. herkes 3 numara asker gibi giyinip gelsin robot gibi ses etmeden dayak yiyerek evlerine geri dönsünler, çocuklarınız için böyle saçma bir gelecek istiyor olmanız çok üzücü. çocuklarınıza acıyorum açıkcası.  öğretmenler melek, öğrenciler şeytan algısını artık devam ettirmeyin lütfen gülünç oluyorsunuz. ben ne insanlar tanıdım, okuldaki gereksiz disiplin, şiddet,psikolojik baskı. ilkokulda öğretmeninden sürekli dayak yediği için psikolojisi bozuk olup hayatına devam edemeyen. anne baba olarak sizler dünyaya getirdiniz çocuğunuzu elinizden geleni yapıp ona en iyi hayatı vermek sizin sorumluluğunuz. devir çok hızlı değişiyor, demekki buna ihtiyaç var. her yeniliğe nefretle yaklaşmayın lütfen.
tabikide kötü öğrenci kötü öğretmen var. internetin öğrencilere ve öğretmenlere kötü etkileri var. ama bunun çözümü  "kahrolsun yeni nesil, gençler ne hale geldi! , ülkece ne hale geldik! kahrolsun internet!" değildir. dünyada sadece bizde yok internet gelişmiş ülkelerdede var. orda saçı uzun geldi diye tokat, dayak, azar  yiyip evine dönüp evdede azarlanıp odasına çekilen gençler yok. bunun çocuklarınızı düzelteceğine inanmanızda ağır üzücü. çocuklarınızı salona alıp teker teker tokatlayarak yapmaması gerekenleri söyleyin o zaman 1 günde çözülür sorun.

bilinçli anne baba olarak onlara doğruyu, merağı, bilgiye ulaşmayı, mutluluğu,üzüncü, çoğu şeyi siz öğreteceksiniz. bunuda beceremiyorsanız çocuk yapmamanız gerekiyordu maalesef.

• Beğen 1
  • Beğenme 15
  • Teşekkür 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bizim sorunumuz Atatürkten sonra bitirilen eğitim sanayi kültürel devrimlerin sonunda her alanda hızla yayılan, yayılması körüklenen her alanda yozlaşmadır bence, tam yozlaşmaya doğru gidiyoruz, bu ülkede bence %10 diyim hadi, bir kesimin yüzü suyu hürtmetine geldik bu günlere, düzelecekmi peki, bence hayır, düzelmesi için çok sağlam bir etki lazım, o etkide bizim millete baktığımda ancak 2. kurtuluş savaşı gibi birşeyle olur.

reset sonrası, önce pişman olacağız, sonra gaza geleceğiz düzelme hızla sürecek, işte bu anda kritik an gelecek, bu ivme kesilmemeli, kesildiği an nasılmı olur, tarihe bakınız, Atatürk sonrasına...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Harun Topal
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bizim evde bırak bilgisayarı televizyon açamazlar. Televizyon beyni öldürüyormuş. Kızım makyajın nasıl yapıldığını bilmez. Oğlanın saçı uzadığında hemen banyoya 3 numaraya. Geçen saçlarım uzasın dedi. Evlendiğinde uzatırsın dedim. Küçük oğlanın saçları uzadığında kendi gelir keselim der. Ben çocukları kötü yetiştiriyorum sanıyordum ama benimkiler melekmiş. Ne öğretmenlerden şikayet gelir neden biz öğretmenlere şikayete gideriz. Adamların işi zor. Kızımın okulunu değiştirmeyi düşündüm ama kızı ikna edemedik. Çocuklarıma mümkün mertebe kanka edinmeyin diyorum. Bugün kanka yarın kaka olur. Ben arkadaşın çok zararını gördüm. Yetişkin olduklarında herkes kendi yolunu çizer. Gerçek arkadaş vakti geldiğinde kendini belli eder. 44 yaşındayım 3 tane ahbabım var. Gerikalanı ise selamun aleyküm, aleyküm selam.

asker yetiştiriyosunuz sanırım insan değilde :D çok üzücü

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Harun Topal yazdı:

senin dediğinin olması için belli bir kültür bilgi düşünce seviyesine gelmiş toplum gerekir, biz böyle bir toplum değiliz henüz, gelmek üzereyken yarı yolda kaldık, o gelişte zorlaydı, zorla çalışarak zorla gelişerek tek tip eğitimle asker gibi, biz önce bu aşamayı geçmeliyiz, toplum rayına oturunca senin kastettiğin şeyler olur...

bizim en büyük handikapımız bence önce ülkenin konumu ve komşularımız, onların etkisi her açıdan, zaten oturmamış millet bilincine vurulan darbe bu bence ve halada darbe almaya devam ediyoruz, gerisini tahmin et artık...

bir aşamaya gelmek için önce temel gerekir, bizim gibi toplumlarda önce zorla olur bu iş, yani tek tip asker gibi eğitimle, bu arada bu ülkedeki en iyi okullar hangileriydi diye sorarsan tereddütsüz Harp Okullarıydı derim sana, askeri okulları tek geçer-dim.

Önce zorla durum değişecek sonra ekonomin düzelecek sonra kültür demokrasi çeşitlilik vs gelecek, yoksa şuanki halimizde bekle 100 sene değişen birşey olmaz bence, önce toplumun uyanması lazım, zorla olacak bu, sorunsa bu zorlamayı yapacaklarında yozlaşmış olma ihtimali, şimdi bize 2. bir Atatürk mü lazım,  bu durumda işimiz Allaha kaldımı diyelim, hayır kalmadı, sınavda kural değişmez yardımda edilmez ne yapacaksan toplum olarak yapmalıyız, adam gibi düşünmeye kendimizi zorlayıp dikkat edecek herkes, aileden başlayacağız zorlamaya, önce kendimizi zorlayacağız, sonra çocuklarımızı, sonra herşeyi, yoksa zor işimiz...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Harun Topal yazdı:

Benim çocuklarım küfür etmesini  dahi bilmez. Var sen biç ne yetiştirdiğimi. Hepsinin kafa zehir gibi. Maşallah. Hiçbirine bir fiske dahi vurmadım. Bizde herşey gözde biter. Baktığında anlar o ne yanlış ne dağru. Hiçbirşeyleri eksik değil. Servise dahi binmiyorlar. Ben getirip götürüyorum.  Budurumdaki çocuğamı üzülüyorsun? Öğretmeninin kafasına poşet geçirip dalga geçen bir evlat istemiyorum. Disiplin şart. Bizdede yeterince var.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Harun Topal yazdı:

bilinçli anne baba olarak onlara doğruyu, merağı, bilgiye ulaşmayı, mutluluğu,üzüncü, çoğu şeyi siz öğreteceksiniz. bunuda beceremiyorsanız çocuk yapmamanız gerekiyordu maalesef.

Eğitim evde başlar. Burada biz iyiydik diyen bizleri, ailemiz iyi yetiştirdi. Okul, çevre vs de buna katkı verdi. Babam beni dövmedi, annem terlik kullandı ama, okulda da dayak yemedim. Dayağın yeri geldiğinde faydalı olduğuna da inanırım ama gençlerdeki problemin temeli ailedir. Çocuğunda sorun kendine baksın. Kızım 4 yaşında, yaptığı her yanlışın sebebi önce benim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir daha dünyaya gelsem, yine öğretmen olurum. Mesleğimi severek yapıyorum. Hem de uzun süre kenar mahallede yapan biri olarak söylüyorum.

Meslekte 20. yılım. ya 3 ya da 4 defa öğrenci dövdüm... 2 si beni tehdit ettiği içindi. Diğerleri de yalan söyledikleri için yedi. 

1. Kuralım yalan söylemek

2. Kuralım Kızlara şakayla dahi vurma. 

İkisinde affetmem . Sene başında kuralım nettir. Budur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)
Harun Topal yazdı:

Arkadaşlar çok devrin gerisinde konuşuyorsunuz umarım biran önce düşünceleriniz gelişir, ilerler, açık fikirli olursunuz. bu zamana kadar sizin dediğiniz yöntemlerle gelindi buralara şuan nasıl iyi mi? tüm suçu birilerine atmak en kolayı tabi. gençler suçlu. internet suçlu. yok şu suçlu o suçlu. asla kendiniz suçlu değilsiniz. insanın kendini en kolay kandırma taktiği budur zaten. dayakla,suçlamayla,nefretle,zorlamayla olcak iş değil bu. hangi gelişmiş avrupa ülkesinde ebeveynler çocuklarını okula bırakırken" hocam eti sizin kemiği benim" diyor? 

insanın tipine, kılığına karışamazsınız. herkes 3 numara asker gibi giyinip gelsin robot gibi ses etmeden dayak yiyerek evlerine geri dönsünler, çocuklarınız için böyle saçma bir gelecek istiyor olmanız çok üzücü. çocuklarınıza acıyorum açıkcası.  öğretmenler melek, öğrenciler şeytan algısını artık devam ettirmeyin lütfen gülünç oluyorsunuz. ben ne insanlar tanıdım, okuldaki gereksiz disiplin, şiddet,psikolojik baskı. ilkokulda öğretmeninden sürekli dayak yediği için psikolojisi bozuk olup hayatına devam edemeyen. anne baba olarak sizler dünyaya getirdiniz çocuğunuzu elinizden geleni yapıp ona en iyi hayatı vermek sizin sorumluluğunuz. devir çok hızlı değişiyor, demekki buna ihtiyaç var. her yeniliğe nefretle yaklaşmayın lütfen.
tabikide kötü öğrenci kötü öğretmen var. internetin öğrencilere ve öğretmenlere kötü etkileri var. ama bunun çözümü  "kahrolsun yeni nesil, gençler ne hale geldi! , ülkece ne hale geldik! kahrolsun internet!" değildir. dünyada sadece bizde yok internet gelişmiş ülkelerdede var. orda saçı uzun geldi diye tokat, dayak, azar  yiyip evine dönüp evdede azarlanıp odasına çekilen gençler yok. bunun çocuklarınızı düzelteceğine inanmanızda ağır üzücü. çocuklarınızı salona alıp teker teker tokatlayarak yapmaması gerekenleri söyleyin o zaman 1 günde çözülür sorun.

Yazdıklarını gülümseyerek okudum, bir zamanlar bende senin kurduğun bu cümleler gibi düşünürdüm... Taki bir oğlum olana kadar... :) 

Benim oğlum öğretmenine veya her hangi bir büyüğüne saygısızlık yapacak bende bunu hoş görücem ve ''çocuktur o yapar'' diyeceğim o zaman ben ileri görüşlü, açık fikirli bir insan mı olmuş olucam ? 

Gençler suçlu değil, gençleri saygısız yetiştiren ebeveynler suçlu...

İnternet suçlu değil, çocuğu'nun internet kullanımını takip etmeyen anne baba suçlu...

Şiddet sadece insana değil hangi canlı varlığa uygulanırsa uygulansın yanlıştır ve bana göre günahtır...

Eğitim öğretim alanlarında tek tip kıyafet ve bir saç şekil düzeni olmalı bence... Neden ? Herkes benim oğlum kadar şanslı olmayabilir, iyi kıyafetler giyemeyebilir her ailenin maddi durumu benim ki kadar iyi olamayabilir... Belkide ben oğluma iyi bir imkan sunamayacak duruma gelebilirim bir anda, bir hastalığa bakar...

Çocukken okul önlüğü giyildiğinde veya okul üniforması giyildiğinde, ben hangi arkadaşımın babasının zengin hangi arkadaşımın ailesinin fakir olduğunu bilmezdim... Herkes eşitti ve hepimiz sadece çocuktuk... 

3 yaşındaki oğlumun kendine ait bir tableti var ama benim belirlediğim zaman aralıklarında ve benim onay verdiğim içerikleri kullanabilir...

Özgürlük adı altında benim oğlum başka birinin özgürlüğünü kısıtlıyor veya saygısızlık yapıyorsa veyahut insani değerlere ters düşecek bir tavır sergiliyorsa cezasını da çekmek zorunda... Çünkü ben onu öyle yetiştirmedim...  

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Erkut Uysal yazdı:

Yazdıklarını gülümseyerek okudum, bir zamanlar bende senin kurduğun bu cümleler gibi düşünürdüm... Taki bir oğlum olana kadar... :) 

Benim oğlum öğretmenine veya her hangi bir büyüğüne saygısızlık yapacak bende bunu hoş görücem ve ''çocuktur o yapar'' diyeceğim o zaman ben ileri görüşlü, açık fikirli bir insan mı olmuş olucam ? 

Gençler suçlu değil, gençleri saygısız yetiştiren ebeveynler suçlu...

İnternet suçlu değil, çocuğu'nun internet kullanımını takip etmeyen anne baba suçlu...

Şiddet sadece insana değil hangi canlı varlığa uygulanırsa uygulansın yanlıştır ve bana göre günahtır...

Eğitim öğretim alanlarında tek tip kıyafet ve bir saç şekil düzeni olmalı bence... Neden ? Herkes benim oğlum kadar şanslı olmayabilir, iyi kıyafetler giyemeyebilir her ailenin maddi durumu benim ki kadar iyi olamayabilir... Belkide ben oğluma iyi bir imkan sunamayacak duruma gelebilirim bir anda bir hastalığa bakar...

Çocukken okul önlüğü giyildiğinde veya okul üniforması giyildiğinde, ben hangi arkadaşımın babasının zengin hangi arkadaşımın ailesinin fakir olduğunu bilmezdim... Herkes eşitti ve hepimiz sadece çocuktuk... 

3 yaşındaki oğlumun kendine ait bir tableti var ama benim belirlediğim zaman aralıklarında ve benim onay verdiğim içerikleri kullanabilir...

Özgürlük adı altında benim oğlum başka birinin özgürlüğünü kısıtlıyor veya saygısızlık yapıyorsa veyahut insani değerlere ters düşecek bir tavır sergiliyorsa cezasını da çekmek zorunda... Çünkü ben onu öyle yetiştirmedim...  

Felsefe eğitimi ilk okuldan başlamalı. Yoksa otomatik olarak bu kardeşin dediği gibi direk algısı 'internete düşman' olmak gibi olur. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Hüseyin Sönmez yazdı:

Felsefe eğitimi ilk okuldan başlamalı. Yoksa otomatik olarak bu kardeşin dediği gibi direk algısı 'internete düşman' olmak gibi olur. 

eskiden olduğu gibi yani.... ah ahhh ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...