Umut Kızılcı 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Sürekli bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir? Fiesta 2005 1.4 tdci asm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 bu kodu hangi cihaz ve hangi program ile okudunuz Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 Obd 2 cihazı ile çaglar abi. OBD II fault code is a manufacturer specific code that is defined by car maker Ford as U1262 – “SCP (J1850) Communication Bus Fault”, or sometimes as “SCP (J1850) Communication Bus Fault – Instrument Cluster” and is set when the PCM (Powertrain Control Module) detects a communication failure between itself Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 universal obd okuyucularda bu tip kodlar çıkabilir, %99 u hiç birşey ifade etmez, bu kod genel hata bir kodudur yani bir parçayı işaret etmez, mesela depoda benzin var ama göstergede yarım gösteriyordur arıza araken ona yardımcı olmak için fikir verir orjinal cihazda okunur ise. Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 Anladım abi aslı sıkıntım p0193 işin aslı gecenlerdede konu açmıstım ilk calıstırmada mavi duman silkeleme devir oynaması ve stop etme soguk havalarda genelde yapıyor. Rail müşürü olabilirmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 olabilir mi olabilir ama olmayabilir de, tdci aynı belirtiyi 5 farklı sebep gösterebilir Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 Abi enjektorler yeni revize kızdırma bujileri yeni triger set yeni krank sensörü yeni yakıt boruları yeni yani anlayacagın girdik yine bi cıkmazs araba 80 dereceden sonra hiç bir sıkıntı kalmıyor ama sabah ilk calısmada mavi duman yavaslarken stop etme 1500 devirde silkeleme rolantide dalgalanma baska biyerde gelmiyor aklıma egr iptal edicem yarın bakalım sırayla bakıcam artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Umut Kızılcı yazdı: 80 dereceden sonra hiç bir sıkıntı kalmıyor ama sabah ilk calısmada mavi duman karter havalandırmadan veya turbo mlinden fazla yağ sızıyor olamsın? Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 Yok abi yag kacagı hiç yok enjektorler yapılırken butun contalar ve oringler degiştirildi sürekli kontrol ediyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Umut Kızılcı yazdı: Yok abi yag kacagı hiç yok enjektorler yapılırken butun contalar ve oringler degiştirildi sürekli kontrol ediyorum dıştan gözükmez, emiş hortumu içine kaçar, orada birikir, yoğuşur sabah ısınana kadar dumanı atar Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 Abi dün oglene kadar marş basmadım arabaya hava 13 dereceydi oglen bastım marşa ne duman var ne silkeleme ne stop etme biliypsun asm arac ne vitesgecişlerinde devir düşmesi hiçbirşey yok anlamadım soguk ile alakalı bir parça sanki İlk çalısmada sadece 10 saniye atıyor o öavi dumanı bu arada Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Çözüm Paylaş 29 Mart 2022 (düzenlendi) damlatan bir enjektör de olabilir havalar ısındıkça biter duman veya çok azalır ilk marş sonrası , mevsime bağlı olarak bazı arızaların sonlandığı aylara geldik, şimdi nem buhar çiğ kaynaklılar başlayacak 29 Mart 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Kızılcı 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 Abi muhtemelen dediğin gibi enjektorler 3 ay once revize oldu memeler ve 2 bobin değişti ama soguk motorda sakırtı oluyor yine büyük ihrimal damlatma var rolantideki ilk çalısmadaki dengesizlikte ondan bence tekrar sokturucem enjektorleri Yorum bağlantısı
Recommended Posts