İçeriğe Yönlendir

Telefonunuz Kaç Yaşında Anketi

Mehmet Göktürk

Telefonunuz kaç yaşında?  

160 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Metin Akbal

2016 Agustosta da aldığım telefon ekran akması sebebi ile 18 ay garantili 2. El Xiaomi 10T Pro ile Ekim ayında değiştirdim. Şimdi sıfır fiyatı 12 bin lira idi. Şimdiye kadar hemen hemen 5 yıl kullandım tüm aldıklarımı. Bozulunca yenisini aldım. Bu telefonda inşallah planlı eskitme olmaz 😊

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
(düzenlendi)

1996 yılında 1.000 dolar vermiştim Gh337 alırken, bir o kadar da hat için vermiştim. Ayfon ayarında telefonmuş meğerse.. :D

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Serkan Toker yazdı:

1996 yılında 1.000 dolar vermiştim Gh337 alırken, bir o kadar da hat için vermiştim. Ayfon ayarında telefonmuş meğerse.. :D

ne paralar kazandın o telefonla...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

7  yıla yakın kullandığım tel artık hiçbirşeyi desteklemeyince geçen yıl yeniledim. Bunu da 7 8 yıl kullanırım gittiği kadar kullanırım yani.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Çift telefon kullanıyorum.Mi6 6 yıllık , IP11 1,5 yıllık.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

1996 yılında 1.000 dolar vermiştim Gh337 alırken

o gün otosan hisse senedi alsaydın telefon yerine, bugün telefon fabrikası açabilirdin mesela... beypazarı maden suyu ısmarlasam?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
Mehmet Göktürk yazdı:

temiz ch337 olsa kullanırım. R520m vardı kullanmaya kalktım son dönemde anten devresi okside olmuş yoksa çok retro klasik harikalar var zaten diğer şeyler laptopta mevcut

image.jpeg.bfa4645de5af3375c9bee5bf29ed2a2d.jpeg

Benim iki favorim var biri  Nokia 6310i 2G olayı karışık diğer de Nokia  n90 communicator, , hücresel kesilecek denilmişti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2017 ocakta almışım iphone 7 

Not: Hala format atmadım.. Hiç kapatmadım :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hala format atmadım.. Hiç kapatmadım

güncelleme deniyor ona iosça da, zam gibi düşün...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Mehmet Göktürk yazdı:

ne paralar kazandın o telefonla...

Valla doğru, ilk telefonu patronum vermişti. Gh197 modeli anteni yanda dururdu konuşurken havaya çevirirdim.. 

Çağlar Bayur yazdı:

o gün otosan hisse senedi alsaydın telefon yerine, bugün telefon fabrikası açabilirdin mesela... beypazarı maden suyu ısmarlasam?

Senin hisseler nerede abi, maden suyu iki olsun biri limonlu.. 😂

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Senin hisseler nerede abi,

netaş almıştım, 1000 doları telefona verir miyim hiç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

2019'da düğünden hemen sonra yandı telefon, o kadar halaya dayanamadı sanırsam :D

O zaman almıştım, uzunca süre de değiştirmeyi düşünmüyorum. 

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

2015'de samsung galaxy a7 almıştım 2021'e kadar kullandım. Sonra galaxy a71 aldım onu da uzun süre kullanırım. A7nin hafızasının yetersiz kalması dışında bir problemi yoktu   daha da kullanırdım da çok yavaşlamıştı boşalttım içini şimdi annem kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

iphone 11 pro 2020 kullandıkça değerleniyor :))

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ben eğitim ve gelir seviyesi düştükçe tel kalitesinin arttığını yaşın düştüğünü gözlemledim. Hatlar da faturasız wifi hep açık. Telin kapasitesinin yüzde 1 i kullanılıyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Forumdan Ersel abiden almıştım.2016 yılı olması lazım. İphone6s

Hala kullanııyorum, 2 kere batarya bir kere elran değişti. Şu an sıkıntısız.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben yeni aldım ama önceki 5 yıllıktı, bunu da arıza olmazsa 5-6 yıl kullanırım

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

2016’da almıştım. Çiziksiz sıfır gibi hala. Görenler ya dalga geçiyor veya daha büyük ekranlı birşey al diye baskı yapıyor. Türkiye’de ekonomi bozuk diye karşıma geçip konuşmayın diyorum. Tabi anlamıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

uzun yillar ayfonlardan sonra 2019 sonu huavey p30 pro ya gectim 2.5 yildan sonra sorunlar bas gostermeye basladi cin mali dayaniksiz oluyormus birde sirkettin verdigi a21s var oda bes para etmez cok yavas

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

1 ay önce eşimden devraldım, ona da 2020 Eylül de almıştık, iPhone 11. Önceki ise 2017 Eylül de aldığım xiaomi mi 6 idi. 5 seneden önce telefon değiştiremiyorum.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

iPhone 6S ve sonrası eğer düzgün kullanılmışsa standart kullanıcının işini görür her şekilde.

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

2015te aldigim lg g4 kullaniyorum. Kullanimimda pek problem yok, oyun vs beklentim yok pek.. 1 haftadir twitter acmiyor ama sanirim o problemde telefondan olmayabilir, yanlız degilim.
Telefonun iyi yani ekran ve batarya degisimi asiri basit, yedek bayaryam ve yedek icin sarj kutusu var, acil durumda tak yedegi yola devam.

Onceki telefonumu da 6 yil kullanmistim iphone 3gs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Telefon ölene kadar kullanırım. Telefon işlevini kaybedince O yılın en iyi iPhone modelini alırım 5-6 yıl kullanırım.
2020 yılında sıfır 11 pro max aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

2018 Ocak ayında aldığım Xiaomi mi6 128 GB telefonu kullanıyorum. O beni bırakana kadar da kullanmaya devam edeceğim. Herhangi bir sorunu yok orijinal batarya ile devam ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

2017 Mayıs ayında Almanya'dan Samsung S7 Edge aldım. 450 Euro'ya gelmişti 150 lira da pasaport kayıt bedeli verdim. 5 yıl oldu hala kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...