İçeriğe Yönlendir

Telefonunuz Kaç Yaşında Anketi

Mehmet Göktürk

Telefonunuz kaç yaşında?  

160 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Erkut Uysal yazdı:

ne

Mehmet Göktürk yazdı:

temiz ch337 olsa kullanırım. R520m vardı kullanmaya kalktım son dönemde anten devresi okside olmuş yoksa çok retro klasik harikalar var zaten diğer şeyler laptopta mevcut

image.jpeg.bfa4645de5af3375c9bee5bf29ed2a2d.jpeg

Bu telefonun epeyce bi aksesuarı vardı. En sevdiğim bele takma aparatı vardı şak diye geçiyordu telefon.

https://www.tokopedia.com/drakulaku/beltclip-original-ericsson-r380s-r320s-r520-t28s-t29-t39

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Annem, 2004 yılında aldığım sony-ericson telefon kullanıyor. Pili, ses kalitesi, çekim gücü süper. Her şeyi orijinal. 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Aslında şuanki durumu gösterse de ortalama kaç yılda bir telefon değiştiriyorsunuz diye sorulsa farklı olabilir bence. Her yıl telefon değiştiren vardır illa ki ama azdır diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fatih Evcin yazdı:

10 yılı aşkındır sıfır telefon almadım :( 

Bende hayatımda hiç ikinci el almadım. Ucuz alırım, sıfır alırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Ben arkadaştan 2.el aldım , üretim tarihini de bulamadım. 2014 model diyeyim.

Galaxy Note 4, 3 Eylül 2014 tarihinde Samsung Galaxy Note Edge ile beraber Berlin'de düzenlenen IFA Berlin konferansındaki bir etkinlikte tanıtılmıştır.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

temiz ch337 olsa kullanırım. R520m vardı kullanmaya kalktım son dönemde anten devresi okside olmuş yoksa çok retro klasik harikalar var zaten diğer şeyler laptopta mevcut

Kardeşimde var ve aktif :)

bende bu var ve sağlam, aradabir kullanırım ve oturduğum yerde milletin şaşkın bakışlarını izlerim :D

Babasonic GD55

710b0b2a3e80eefca6830bd8ad2857d6.jpg

Not: bu tip cihazları sadece sıfır alırım, uzun yıllar kullanırım.

şunlarda var, evde biryerlerde

Ericsson-T65-4.jpgbu zaten elzemdir hazırda dururnokia-3310-mobile-phone-picture-id517335

866272d2be5a8b1828892aede91e78f4.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Mehmet Göktürk yazdı:

image.jpeg.bfa4645de5af3375c9bee5bf29ed2a2d.jpeg

ch337 mesaj alır ama göndermez. 688 daha iyi hocam, sms bazen lazım oluyor..

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Ben telefon alırken en uzun süre kullanabileceğim telefonu alırım. Bozulana kadar kullanırım. Tamir edilebiliyorsa tamir ettiririm. Tamir edilemeyecek durumda ise ya da randıman vermeyecekse ancak o zaman sıfır telefon alırım. 

İki ay önce telefonumun bataryası şişmişti. Konu açtım herkes yardımcı oldu, yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Toplamda 400 TL harcadım deneme yanılma. 140 TL'ye çıkma orijinal batarya alarak çözdüm problemimi, hala daha kullanıyorum telefonumu. Yaklaşık 5 bin TL cebimde kaldı. 

Kendi üretmediğimiz teknolojiyi bilinçsizce tüketmenin sonucu fakirliktir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bence değer üstünden yapalım bunu. Herkes telefonunun güncel değerini işaretlesin. Çünkü telefonlar en fazla 4-5 sene içinde değiştirilmek zorunda bırakılıyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Serkan Toker yazdı:

ch337 mesaj alır ama göndermez. 688 daha iyi hocam, sms bazen lazım oluyor..

unuttum... ama 337 kasa kalitesi farklı. klips vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Önceden 2 yılda 1 değiştirirdim artık yeni telefonu eşime alıp onun telefonu ben alıyorum.

Özel telefonum Samsung M10 2019 Ağustos ve Neredeyse hiç kullanmıyorum.

İş telefonum (Şirket) Ekim 2019 Samsung A30 hep yanımda olur.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Tarih hatası
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Mehmet Göktürk yazdı:

unuttum... ama 337 kasa kalitesi farklı. klips vs.

Neyse ki benim gibi hafızası kuvvetli kara yağız bir Anadolu delikanlısı var. Az kalsın sms gönderemeyecektiniz.. Kısa antenli bir 688 benim çekmecede yatıyor hala..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Herkes telefonunun güncel değerini işaretlesin

hangi birim den?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Sani Gerşon yazdı:

Bende hayatımda hiç ikinci el almadım. Ucuz alırım, sıfır alırım.

O stratejiyi eşim tercih ediyor ben 2. el hırpalanmış, mazisi olan, yorgun cihazları seviyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

hangi birim den?

MTV :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Yurtdışından katılım anketi bozar mı :) 2021 Haziran da hanıma, Temmuz da kendime 12 Pro Max aldım. 6 ay dayanabildim bu ucuzluğa. 950€ idi. 7 ve 8 plus işimizi görüyordu aslında. Hem bizim yerli cihazlar değerlenince hem de burdakiler ucuz olunca değiştirdik gitti.. Pasaport kaydı zart zurt derdi yok, bam bam kullanıyosun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

tanıtıldıkları zamanlarda sırasıyla 5s, 6, 6s 64 gb, 7 128 gb, -samsung- note 8 ve oppo reno 2z aldım. 2z'nin üzerinden 2 yıl geçti galiba, çok memnunum. note 8 kardeşimde, 7 babamda, onlar da memnunlar.

6s 64 gb, öncekilere göre km taşıydı, 7'yi jet black renk, tasarım, işlemci, hafıza gibi gene kendimce ciddi sebeplerden almıştım, özellikle küçük almıştım hatta. bir yıl sonra note 8 ve 2 yıl sonra da 2z. note 8 devrim gibi bir şeydi iphone'dan sonra, o dönem kılıf, ekran filmi sevmediğim için 2 yıl sonunda ekranla vedalaşmıştık, yoksa o da daha giderdi, o zaman da 2z'yle tanışmazdım. şans.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

16 - 05 - 2019 samsung galaxy a70 128gb ama ömrünü tamamladı gibi.

1 aydır Samsung Galaxy S20 FE 256GB 8GB takip ediyorum her geçen gün fiyatı artıyor. Bu gidişle milli piyangodan para çıkarsa alabileceğiz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Wish tamamen çakma. Aman kimse bi şey almasın inanıp.

Buna nasıl izin veriyorlar anlamadım ya. Evet tabi doğru.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...