Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Merhabalar, araç yaklaşık bir ay önce yağ damlatıyordu servise götürdüm yağ karterinde damlatıyor dedi. Karteri komple değişmeme rağmen çok olmamakla birlikte her park ettiğimde max. 3-4 damla görüyorum konuyla ilgili acil bilgi verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 moptorun şanzımanla birleştiği yerdeki keçe/contadan kaçıyor bu tip şeyler. yada, daha basit, intercooler hortumunda yada intercoolerde çatlak oluyor, yada sadece bir basit oring bozuk oluyor oradan yoğunlaşıp alta damlıyor. jeep de benzer birşey oldu. o jenerasyondaki mercedes motorunun yağ soğutucusu V motorun ortasında içte pahalı bir onarım ama yapılması gerekiyor. oringleri bozuluyor. aldım ve değiştirttim. 2 gün sürdü. sorun azaldı ancak kesilmedi. tekrar kurcalarken intercoolere giden oring in de yırtık olduğunu gördüm ve değiştirttim sorun iyice azaldı. şimdi kamyon şanzımanı gibi olan otomatik ile motorun birleşiminde kaynaklı terleme devam ediyor. bence bakmaya değer. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 servis çok ciddi bi şey değil dedi.arabanın performansındada bi sıkıntı yok ve herhangi bi uyarıda vermıyor. sizin söylediğiniz işlemler ne kadar sürdü.cevabınız için çok teşekkürler bu arada Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: moptorun şanzımanla birleştiği yerdeki keçe/contadan kaçıyor bu tip şeyler. Arka krank keçesi oluyor adı. Değişimi için şanzıman inmeli. Duster'da başıma gelmişti 2 kere. 2 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 anladım. işlem ne kadar sürer peki bi günde hallonur mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 yağ damlatan karter için karteri mi değiştirdiniz? alttan darbe mi almıştı? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Emrullah ELGİT yazdı: anladım. işlem ne kadar sürer peki bi günde hallonur mu? Arka krank keçesi ise evet 1 günde hallolur. Keçenin maliyeti 100TL, işçiliği 500tl falan olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: işçiliği 500tl falan olacaktır. servis aç abonen olayım ağzından bal damlıyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Emrullah ELGİT yazdı: servis çok ciddi bi şey değil dedi.arabanın performansındada bi sıkıntı yok ve herhangi bi uyarıda vermıyor. sizin söylediğiniz işlemler ne kadar sürdü.cevabınız için çok teşekkürler bu arada benim motorun çok alengirli. ondan 2 gün sürdü. normalde 5 6 saatlik iş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: servis aç abonen olayım ağzından bal damlıyor yahu Orantısal rakam veriyorum orada ben 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Emrullah ELGİT yazdı: servis çok ciddi bi şey değil dedi.arabanın performansındada bi sıkıntı yok ve herhangi bi uyarıda vermıyor. sizin söylediğiniz işlemler ne kadar sürdü.cevabınız için çok teşekkürler bu arada eğer akıtma yok ise, günde 1 2 damla ise, Restore markalı yağ kaçak kesici sıvıdan deneyin. Araç çalışıp sürekli sıcaklık olduğu takdirde müthiş iyi iş yapıyor. https://www.hepsiburada.com/restore-motor-yag-sizinti-onleyici-250-ml-p-OTRSTMYSO07?magaza=ÜÇESHIRDAVAT&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6817-Oto.shop.camp6657744429adgr78728107666&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGgwqUrsTiIA2Y0j-_TDDmV4dyXREldlw0nFcVa_swPlHBHm3fwcnLcaAijWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds zaten kaçak kesilirse veya azalırsa asıl sebebinin keçe olduğunu, kesilmez ise yırtık oring, kırık yada çatlak boru veya intercooler olduğunu görürsünüz. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yağ damlatan karter için karteri mi değiştirdiniz? alttan darbe mi almıştı? Evet karterde çizikler vardı ufak sürtünmelerden dolayı. usta contasında sızdırma var dedi komple değişmesi gerektiğini söyledi. sağ-sol amartisör bilyaları,karter değişimi ve bakımlarıyla birlikte toplamda 1580 tl ödedim. 25 Mart 2022 tarihinde Emrullah ELGİT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Orantısal rakam veriyorum orada ben müşterisine göre fiyat budurrr 2 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: eğer akıtma yok ise, günde 1 2 damla ise, Restore markalı yağ kaçak kesici sıvıdan deneyin. Araç çalışıp sürekli sıcaklık olduğu takdirde müthiş iyi iş yapıyor. https://www.hepsiburada.com/restore-motor-yag-sizinti-onleyici-250-ml-p-OTRSTMYSO07?magaza=ÜÇESHIRDAVAT&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6817-Oto.shop.camp6657744429adgr78728107666&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGgwqUrsTiIA2Y0j-_TDDmV4dyXREldlw0nFcVa_swPlHBHm3fwcnLcaAijWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds zaten kaçak kesilirse veya azalırsa asıl sebebinin keçe olduğunu, kesilmez ise yırtık oring, kırık yada çatlak boru veya intercooler olduğunu görürsünüz. anladım.teşekkür ederim yanlız bu yağı burda temin etmem mümkün yakıt istasyonları v.s bulabilirmiyim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 internetten alın bence. ben benzincide bunlardan hiç görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: ise evet 1 günde hallolur. Keçenin maliyeti 100TL, işçiliği 500tl falan olacaktır. Arka krank keçesinden dolayı olduğunu nasıl anlarım. açıkcası pek güvenim kalmadı,daha önce bu tür sorunlarla karşılaşmıştım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 bakarak anlarsınız. karter muhafazası sökülecek balata spreyi ile temizlenip silinecek. sonra ertesi gün bakacaksınız. 2 Yorum bağlantısı
Emrullah ELGİT 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: bakarak anlarsınız. karter muhafazası sökülecek balata spreyi ile temizlenip silinecek. sonra ertesi gün bakacaksınız. Doğan Arşiray yazdı: bakarak anlarsınız. karter muhafazası sökülecek balata spreyi ile temizlenip silinecek. sonra ertesi gün bakacaksınız. anladım.çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Emrullah ELGİT yazdı: Arka krank keçesinden dolayı olduğunu nasıl anlarım. açıkcası pek güvenim kalmadı,daha önce bu tür sorunlarla karşılaşmıştım. O bölgede kaçak varsa kesin anlamanın yolu şanzıman sökülerek bakılmasıdır ancak araçtan araca bu durum değişir. Bazı araçlarda Doğan bey'in dediği gibi, ufak bi temizlik sonrası da anlaşılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts