Hayrettin Gücin 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 Hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 Hayırlı olsunTeşekkür ederim. Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. [emoji3478]Çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Hayırlı olsun; kazasız, belasız, cezasız günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 6 Nisan 2022 Paylaş 6 Nisan 2022 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum. hayırlı olsun güzel günlereÇok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Hayırlı olsun, maşallah, çok güzelTeşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Hayırlı olsun, yalnız cam tavan sürpriz olmuş lafı az kalır bence. Olay olmuş bayram olmuş. 😁 Sürpriz dediğimiz 1 depo yakıt hediye olur. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 KaZasız belasız inşallah, güzel günlerde kullanılsın, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Hayırlı olsun, yalnız cam tavan sürpriz olmuş lafı az kalır bence. Olay olmuş bayram olmuş. [emoji16] Sürpriz dediğimiz 1 depo yakıt hediye olur. Haklısınız, teşekkür ederim. KaZasız belasız inşallah, güzel günlerde kullanılsın, hayırlı olsunAllah razı olsun, çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğyle 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğyleAllah razı olsun, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Yaşasın, artık yalnız değilim. Forumda bir karoq daha var[emoji3526] güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Dizelleri, beygir farkından olsa gerek benzinliye göre daha hantal evet. Benimki 1.5 benzinli, atiklik gerektiğinde hiç üzmüyor. Elektrikli bagaj kapağı varsa, kamiqi hiç aramazsınız. Ebat olarak zaten aratmayacak. Bagajı oldukça geniş. Ben ekstra adaptif cruise taktırdım. Önden çarpışma asistanı da geldi onunla. Çok çok memnunum. Güzel bir seçim, gerçi skodaya aşinaymışsınız, fazla söze gerek yok. Cam tavan için mutlaka uv korumalı bir film yaptırın derim. Llumar olabilir. Yazın perde kapalı olsa bile çok yakıyor. Perde biraz ince çünkü. Naçizane tavsiyem.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 Hayırlısı olsun skoda iyidir 2 sene den fazla kahrımı çekti daha ne olsun 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 8 Nisan 2022 Yazar Paylaş 8 Nisan 2022 Yaşasın, artık yalnız değilim. Forumda bir karoq daha var[emoji3526] güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Dizelleri, beygir farkından olsa gerek benzinliye göre daha hantal evet. Benimki 1.5 benzinli, atiklik gerektiğinde hiç üzmüyor. Elektrikli bagaj kapağı varsa, kamiqi hiç aramazsınız. Ebat olarak zaten aratmayacak. Bagajı oldukça geniş. Ben ekstra adaptif cruise taktırdım. Önden çarpışma asistanı da geldi onunla. Çok çok memnunum. Güzel bir seçim, gerçi skodaya aşinaymışsınız, fazla söze gerek yok. Cam tavan için mutlaka uv korumalı bir film yaptırın derim. Llumar olabilir. Yazın perde kapalı olsa bile çok yakıyor. Perde biraz ince çünkü. Naçizane tavsiyem..Bende sevindim karoq çu olmanıza. İyş dileklerine teşekkürler. Cam tavana film işini bende düşünüyorum. Hatta yazılım yaptırmayıda düşünmeye başladım. Hayırlısı olsun skoda iyidir 2 sene den fazla kahrımı çekti daha ne olsunTeşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Oktay Göktaş yazdı: Yaşasın, artık yalnız değilim. Forumda bir karoq daha var[emoji3526] güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Dizelleri, beygir farkından olsa gerek benzinliye göre daha hantal evet. Benimki 1.5 benzinli, atiklik gerektiğinde hiç üzmüyor. Elektrikli bagaj kapağı varsa, kamiqi hiç aramazsınız. Ebat olarak zaten aratmayacak. Bagajı oldukça geniş. Ben ekstra adaptif cruise taktırdım. Önden çarpışma asistanı da geldi onunla. Çok çok memnunum. Güzel bir seçim, gerçi skodaya aşinaymışsınız, fazla söze gerek yok. Cam tavan için mutlaka uv korumalı bir film yaptırın derim. Llumar olabilir. Yazın perde kapalı olsa bile çok yakıyor. Perde biraz ince çünkü. Naçizane tavsiyem.. @Oktay Göktaş size özel mesaj attım , bakarmısınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts