İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Arabam.

Hayrettin Gücin

Recommended Posts

Hayrettin Gücin
Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
:nazar: Hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. [emoji3478]
Çok teşekkür ederim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Hayırlı olsun; kazasız, belasız, cezasız günlerde kullanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Teşekkür ediyorum İsa bey.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bahadır Taşpolat

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah :nazar:
Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum.
hayırlı olsun güzel günlere
Çok teşekkür ederim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı olsun, maşallah, çok güzel
Teşekkür ediyorum.
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Hayırlı olsun, yalnız cam tavan sürpriz olmuş lafı az kalır bence. Olay olmuş bayram olmuş. 😁 Sürpriz dediğimiz 1 depo yakıt hediye olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

KaZasız belasız inşallah, güzel günlerde kullanılsın, hayırlı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı olsun, yalnız cam tavan sürpriz olmuş lafı az kalır bence. Olay olmuş bayram olmuş. [emoji16] Sürpriz dediğimiz 1 depo yakıt hediye olur. 
Haklısınız, teşekkür ederim.
KaZasız belasız inşallah, güzel günlerde kullanılsın, hayırlı olsun
Allah razı olsun, çok teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğyle
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Yaşasın, artık yalnız değilim. Forumda bir karoq daha var[emoji3526] güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Dizelleri, beygir farkından olsa gerek benzinliye göre daha hantal evet. Benimki 1.5 benzinli, atiklik gerektiğinde hiç üzmüyor. Elektrikli bagaj kapağı varsa, kamiqi hiç aramazsınız. Ebat olarak zaten aratmayacak. Bagajı oldukça geniş. Ben ekstra adaptif cruise taktırdım. Önden çarpışma asistanı da geldi onunla. Çok çok memnunum. Güzel bir seçim, gerçi skodaya aşinaymışsınız, fazla söze gerek yok.
Cam tavan için mutlaka uv korumalı bir film yaptırın derim. Llumar olabilir. Yazın perde kapalı olsa bile çok yakıyor. Perde biraz ince çünkü. Naçizane tavsiyem..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlısı olsun skoda iyidir 2 sene den fazla kahrımı çekti daha ne olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Yaşasın, artık yalnız değilim. Forumda bir karoq daha var[emoji3526] güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Dizelleri, beygir farkından olsa gerek benzinliye göre daha hantal evet. Benimki 1.5 benzinli, atiklik gerektiğinde hiç üzmüyor. Elektrikli bagaj kapağı varsa, kamiqi hiç aramazsınız. Ebat olarak zaten aratmayacak. Bagajı oldukça geniş. Ben ekstra adaptif cruise taktırdım. Önden çarpışma asistanı da geldi onunla. Çok çok memnunum. Güzel bir seçim, gerçi skodaya aşinaymışsınız, fazla söze gerek yok.
Cam tavan için mutlaka uv korumalı bir film yaptırın derim. Llumar olabilir. Yazın perde kapalı olsa bile çok yakıyor. Perde biraz ince çünkü. Naçizane tavsiyem..
Bende sevindim karoq çu olmanıza. İyş dileklerine teşekkürler. Cam tavana film işini bende düşünüyorum. Hatta yazılım yaptırmayıda düşünmeye başladım.
Hayırlısı olsun skoda iyidir 2 sene den fazla kahrımı çekti daha ne olsun
Teşekkür ederim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Oktay Göktaş yazdı:

@Oktay Göktaş size özel mesaj attım , bakarmısınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...