İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Arabam.

Hayrettin Gücin

Recommended Posts

Çağrı Alaf

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. ☺️🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayrettin hayırlı olsun default_nazar.gif
Eyvallah, tşkkr ederim.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. [emoji3526][emoji3478]
Çok sağolun.
:nazar: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.
Amin inşllh, sağolun
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Amin, teşkkr ederim.
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Guzel gunlerde, sevdiklerinizle saglikla binin.. Bundan sonraki araciniz da Kodiaq olsun 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hayrettin Gücin yazdı:

Bizde baştan anlamadik. Aracı site üzerşnden almak için 2 k kapora veriyorsunuz satın al butonu ile almak isteyince alamadık.her defasında kapora geri iade ediliyordu. Girişimden sonra araç satıştan kaldırıldı bize haber verildi ve satışa kondu. Anında tekrar rezerve ettik ve ödemeyi yaptık. Araç Ankarda imiş İzmire getirildi ve aldık sanıyorum içerden biri almak istiyordu. Ama benim oğlan baskın çıktı saolsun aldık. TşkkrlerÇok teşekkür ederim

ne güzel sistem valla. Hayırlı olsun tekrardan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Guzel gunlerde, sevdiklerinizle saglikla binin.. Bundan sonraki araciniz da Kodiaq olsun [emoji846]
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Önce kodiaq idi. Vazgeçtik, şimdi de iyiki karoq dedik, çünkü bayagı bi ambalaj farkı var. Birde bağ bahçe işlerinden ötürü bu yetsin şimdilik

ne güzel sistem valla. Hayırlı olsun tekrardan
Tansu bey gerçekten sistemleri güzel merkezi olan ilde kapıda teslimatda var. Şimdilik tek sıkıntı aracı göremiyorsun. Fakat öyle fotoları kusurları yazıyorlarki mesela ben biçoğunu hala göremedim. Bizce yok olanları bile foto ile belgeliyorlar.
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Bu süreçte gelinimin Mitsubishi L200 ünü kullandım. Bayagı bir terbiye oldum 2500 motor yakmasın diye sağdan sağdan tin tin tin yolculuk yaptım. Nerdese karabasanlara gircektim. Bide her akşam torunların servisi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Hayrettin Gücin yazdı:

Slmlr dostlar,
1 yılın bitiminde kamiq i 14 k km de sattık. Vavacars a takaslı devrettik. Yerine yaklaşık 1 ay gibi süren sıkıntılı süreç ile yeni aracımız KAROQ Premium cam tavanlı 1.6 TDI dsg 2020 beyaz 37 k km de aracımızı aldık. Karoq u 3 defa opsiyonladık fakat alımı bir türlü gerçekleştiremedik. Sonuçta oğlumun üst düzeyle yazışmaları ile araç alınabildi. Yaşattıkları sıkıntı içinde 500 tl lik yakıt hediye ettiler. Aracı alıma gittigimizde gördük ki araç cam tavan buda bize süpriz oldu. İlanda görsellerde ve açıklamalarda belirtilmemiş idi. Şuan İzmir de seramik kaplaması yapılıyor. Bende bekliyorum.
Kamiq den sonra araç agır dabanlı geldi, kamiq 1.0 olmasına ragmen çok atakdı. Karoq hem agır hemde dizel olunca e bende henüz pedala alışmayınca... Fotodaki de araç değişiklerimin müsebbibi Oğlum Tarık Cemal bu araç daki etken sebeb çocuklarının daha rahat yolculuk yapması. 6c622d913def3a843f98bdc3fe9f8143.jpg8ac52397ada49f6e160e92df5e58a67b.jpg

hayırlı olsun.. jilet masallah 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
hayırlı olsun.. jilet masallah [emoji3478]
Şuan 5 bıçaklı gibi oldu mşllh. E seramiği yedi ya
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Hayrettin Gücin yazdı:
Alpay Sumer yazdı:
hayırlı olsun.. jilet masallah emoji3478.png

Şuan 5 bıçaklı gibi oldu mşllh. E seramiği yedi ya

Seramik iyidir abi 🧿

Ayrıca bende babama diyorum Cocuklar rahat etsin değis benim arabayı ama umursamiyor 😂 Yöntem ögrenmem lazım 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Seramik iyidir abi [emoji3478]
Ayrıca bende babama diyorum Cocuklar rahat etsin değis benim arabayı ama umursamiyor [emoji23] Yöntem ögrenmem lazım [emoji23]
Valla yöntem öğrenirken elinde cepte olmalı ama. [emoji23][emoji8]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Hayrettin Gücin yazdı:

Valla yöntem öğrenirken elinde cepte olmalı ama. emoji23.pngemoji8.png

Elimi kırar.. Alçıya alırlar beni 😂

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

hayırlı uğurlu olsun.

1,6 daha süratli dir her şekilde zamanla alışırsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Hocam, hayırlı olsun.

Kazasız belasız günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hocam, hayırlı olsun.
Kazasız belasız günlerde kullanın.
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Amin
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cam tavan opsiyonunu ıskalamışlar büyük şans olmuş :nazar: çok şık seçim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Yine yeni aracınız hayırlı olsaun, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Seramik kaplama gerçekten uygunmuş yakın olsa hiç kaçırmazdım. 2019 haziranda yaptırdığım seramiğe bir kez yenileme/bakım kürü uyguladım üç yıla yaklaştı halen güzel görünüyor ama 850 gayet iyi bir rakam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Yine yeni aracınız hayırlı olsaun, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Seramik kaplama gerçekten uygunmuş yakın olsa hiç kaçırmazdım. 2019 haziranda yaptırdığım seramiğe bir kez yenileme/bakım kürü uyguladım üç yıla yaklaştı halen güzel görünüyor ama 850 gayet iyi bir rakam.
Çok teşekkür ediyorum.
Seramikten önce araç tertemiz detaylı temizlik ile gelmişti. Ama seramik den sonra dedimki araç temiz değilmiş.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter

Hayırlı Olsun , Allah tekerini düz bastırsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Hayırlı Olsun , Allah tekerini düz bastırsın.
Amin, Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...