Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Slmlr dostlar,1 yılın bitiminde kamiq i 14 k km de sattık. Vavacars a takaslı devrettik. Yerine yaklaşık 1 ay gibi süren sıkıntılı süreç ile yeni aracımız KAROQ Premium cam tavanlı 1.6 TDI dsg 2020 beyaz 37 k km de aracımızı aldık. Karoq u 3 defa opsiyonladık fakat alımı bir türlü gerçekleştiremedik. Sonuçta oğlumun üst düzeyle yazışmaları ile araç alınabildi. Yaşattıkları sıkıntı içinde 500 tl lik yakıt hediye ettiler. Aracı alıma gittigimizde gördük ki araç cam tavan buda bize süpriz oldu. İlanda görsellerde ve açıklamalarda belirtilmemiş idi. Şuan İzmir de seramik kaplaması yapılıyor. Bende bekliyorum.Kamiq den sonra araç agır dabanlı geldi, kamiq 1.0 olmasına ragmen çok atakdı. Karoq hem agır hemde dizel olunca e bende henüz pedala alışmayınca... Fotodaki de araç değişiklerimin müsebbibi Oğlum Tarık Cemal bu araç daki etken sebeb çocuklarının daha rahat yolculuk yapması. 31 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. Hem geç hem de güç olmuş ama olan güzel olmuş. Ağız tadıyla binersiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güzel olmuş cam tavanlı gelmesi. Ne güzel de yazmışsınız kelimeleri Jantlara kan mı bulaşmış 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 güle güle kullanın bende yazıyı okumadan diyorum hocam arabayı alınca nasılda gençleşmiş 1 Yorum bağlantısı
Talha Burak Ertem 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın, sağlıkla ve mutlulukla... 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güzel olmuş cam tavanlı gelmesi. Ne güzel de yazmışsınız kelimeleri Jantlara kan mı bulaşmış [emoji4] Jantlar yamuk dediler nasıl düzelecek dedim kan akıtcan dediler akıttık. Espri bir yana adetimizdir. Evin önüne gelmeden hayır hasenat işi bitmiş olur hamdolsun. Hayırlı olsun. Güzel seçim. Teşekkür ederim Hıayırlı olsun güle güle kullanın :nazar:Allah razı olsun rabbim de sizlere kalbinizin güzelliklerini ihsan etsin Hayırlı olsun. Hem geç hem de güç olmuş ama olan güzel olmuş. Ağız tadıyla binersiniz inşallah. Evet aynen dediğiniz gibi oldu. Oğluma karşı çok mahcup oldum süreçte ama sonu güzel oldu hamdolsun. Tşkkr ederim güle güle kullanın [emoji4] bende yazıyı okumadan diyorum hocam arabayı alınca nasılda gençleşmiş Tşkkrlr. Ne yani ben intiyarmıyımküne gencecik insanım. 62 nedir ki? 4 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın, sağlıkla ve mutlulukla...Tşkkr ederim Hayırlı olsun Sağolun iyi dileklerinize. Hayırlı olsun.Tşkkr ederim. Hayırlı olsun güle güle kullanın, sağlıkla ve mutlulukla...Çok çok tşkkr ederim Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. Güzel seçim. Teşekkür ederim. 4.Skodamız ile yola devam. Hayırlı uğurlu olsun, maşallah.Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. [emoji3478]Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Güle güle kullanın Hayrettin abi, çok şık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç ikinci el ama 3 kere neyi opsiyonlattınız, sonra neler oldu ben anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela VermesinAmin tşkkr ederim Güle güle kullanın Hayrettin abi, çok şıkEyvallah, tşkkr ederim Maşallah kazasız belasız kullanın.Amin rabbim herkese kaza bela vermesin Hayırlı olsun..Çok sağolun Maşallah Kazasız Belasız Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç ikinci el ama 3 kere neyi opsiyonlattınız, sonra neler oldu ben anlamadım [emoji4] Bizde baştan anlamadik. Aracı site üzerşnden almak için 2 k kapora veriyorsunuz satın al butonu ile almak isteyince alamadık.her defasında kapora geri iade ediliyordu. Girişimden sonra araç satıştan kaldırıldı bize haber verildi ve satışa kondu. Anında tekrar rezerve ettik ve ödemeyi yaptık. Araç Ankarda imiş İzmire getirildi ve aldık sanıyorum içerden biri almak istiyordu. Ama benim oğlan baskın çıktı saolsun aldık. Hayırlı olsun.Tşkkrler Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınÇok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts