Mehmet Ozyurek 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: Size atık kağıdın içinden çıkan 100 bin yeşil parayı anlatmadım dimi. Acil buluşmalıyız. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Sene 2005, Ankara'da öğrenciyim. Bankadan para çekeceğim, bankamatik sırası bekliyorum kartla oynarken elimde kartı kırdım. Ertesi gün şubeye gittim. Para çekeceğim dedim. Veznedeki hanımefendi ne kadar dedi. Nüfus cüzdanımı verdim "90 Milyon" dedim. Bana bi baktı, eli ayağına dolaştı. "Ama o kadar meblağ şubede yok ki." dedi. Sonra hemen kimlik bilgilerimden hesabıma ulaştı. "Haaa. 90 liraymış." dedi. Parayı verdi . Bu da böyle bir anımdır. 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Haşmet Güngör yazdı: Ben biliyorum. Başkan, King'in Eurolarının yerini bulsak, niyeti bozarmayız dersin. Konu king olunca akan eurolar durur Mehmet Ozyurek yazdı: Acil buluşmalıyız. Gebeze deki evimiz de buluşalım 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Bu konu anlatıldığı gibi olamaz. 16 milyar. 1 küsür milyar dolar Adamın ciğerini sökerler. Başka bir iş var bunun içinde. Tabii hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz gerçekte ne oldugunu. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 İbrahim Arslan yazdı: Bu konu anlatıldığı gibi olamaz. 16 milyar. 1 küsür milyar dolar Adamın ciğerini sökerler. Başka bir iş var bunun içinde. Tabii hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz gerçekte ne oldugunu. Tek kalemde 16milyar TL işlem yapılmamış. 300-500 derken toplamı bu rakam. Sağa sola dağıtmaya başlamışlar. Hepsini götürememişlerdir zaten. Saadet zinciri gibi ilk girenler kazançlı çıkmış olabilir, son gelene arifeyi gösterip bayramı yaşatmazlar Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 6 milyarını dağıtır peşinde olanlara, 10unu da çatır çatır yerler. Namuslu filmi geldi aklıma. Aklını kullanırsa hapis yatmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts