Selim Kaya 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Yatırım hesabını 25 Şubat 'ta açıp 26 Şubat 'ta işlem yapıldığı belirtilmiş. 26 Şubat Cumartesi günü ve piyasalar kapalı. Dolayısıyla senet alınıp satılamaz. Açığa işlem yapmak için kredilendirilirken zaten açığa işlem yapamayacaklarını biliyor olmaları gerek. Kimin aklına gelir de dener ki bunu? Vakti zamanında da Y2K vardı. Bankamatik tokatlama derdine düşenlerin haberleri dönüyordu hep. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Recep Selim Kaya yazdı: Yatırım hesabını 25 Şubat 'ta açıp 26 Şubat 'ta işlem yapıldığı belirtilmiş. 26 Şubat Cumartesi günü ve piyasalar kapalı. Dolayısıyla senet alınıp satılamaz. Açığa işlem yapmak için kredilendirilirken zaten açığa işlem yapamayacaklarını biliyor olmaları gerek. Kimin aklına gelir de dener ki bunu? Vakti zamanında da Y2K vardı. Bankamatik tokatlama derdine düşenlerin haberleri dönüyordu hep. bazı insanlar boş boş şeyler deniyor. Yani mantıklı olmayan şeyleri deneyen mantıksız insanlar aramızda @Çağlar Bayur parayı isterse uzay boşluğuna yollasın. Kaçarı yok geri verecek hepsini Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaçarı yok geri verecek hepsini kaçarı var, banka ile anlaşıyorsun.... detaylar ocakbaşında 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Erdem Doğan yazdı: Şöyle bi açığı kuzen ile keşfetsek, foruma arazi bile alırız. Alırmıyız? @Mustafa Tüfekçi Yaz; domates, susam, peynir, haşşaş, cancanli ambalaj kağıdı bi de para sayma makinası 💸💸💸💸💸💸 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaçarı var, banka ile anlaşıyorsun.... detaylar ocakbaşında Mustafa Tüfekçi yazdı: Yaz; domates, susam, peynir, haşşaş, cancanli ambalaj kağıdı bi de para sayma makinası 💸💸💸💸💸💸 Yamuk olacakmış hissi var. Detaylar ocakbaşında. Gerçi havalar da ısındı ama ramazan geldi yavv Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ı ama ramazan geldi yavv salgın yokkken her iftar etkinliğimiz ocakbaşında idi, çorba ile başlar, katmer ile bitrirdik, araya pirzolalardan halı yapar serperdik.... zengin zengin işler işte 2 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 ilk okuduğumda vizyonsuzluğun bu kadarı demiştim. Tamam doğru değil ama 300 bine araba almak için eft yapacağına coin al, 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: salgın yokkken her iftar etkinliğimiz ocakbaşında idi, çorba ile başlar, katmer ile bitrirdik, araya pirzolalardan halı yapar serperdik.... zengin zengin işler işte Salgın bitti bence yine yaparız. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Bu elemanlar ile uygulamadı açıktan sorumlu yazılımcının bir ilişkisi var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Salgın bitti bence yine yaparız. Salgın mi ne salgını . Salgın ne arar la forumda.biz yıllardır girip çıkarız öyle bişi görmedik Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yamuk olacakmış hissi var. Detaylar ocakbaşında. Gerçi havalar da ısındı ama ramazan geldi yavv Bizde yamuk olmak hocaaa, yamugh geometri de olur Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu elemanlar ile uygulamadı açıktan sorumlu yazılımcının bir ilişkisi var mı acaba ? Tam anlayamadım da diyor ki açığa satış gibi bişi yapıp yatırım bakiyesi yapıyor. Hisse sattı ise i kadar o hangi kağıtmis da tahtacısi uyanmamis Çağlar Bayur yazdı: salgın yokkken her iftar etkinliğimiz ocakbaşında idi, çorba ile başlar, katmer ile bitrirdik, araya pirzolalardan halı yapar serperdik.... zengin zengin işler işte Salgın değilde beni bu mazot fiyatları bitirdi. İzmit İstanbul arası yol+mazot 300 TL 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Bu olay benimde başıma geldi. Yıl 1999 Bir bankadan kart geldi, çalıştığım kurumda herkese dağıttılar. Üzerinde Kartal olan KK felan da verdiler. Çanakkalenin güzel bir bahar gününde hanımla el ele tutuştuk, sahile gittik. Dondurma yiyeceğiz. Eyvah para yok. Gideyim hem para çekeyim, hemde yeni gelen kartın şifresi halledeyim dedim.Başka bir bankadan parayı çektim, bu kartın atmsine kartı taktım. Bakiyeye gözüm ilişti. Normalde 0 olmalı. 9.156.320.000.000 yazıyor. (Eski TL yenisi ~9milyon). (Yıl 1999 kaç ev kaç arsa kaç araba ediyor.) Hiç oralı olmadım, sanırım dedim kendi kendime, hesap açmak için yatırılmış görünen para. Sondaki 0 larda kuruş felan. Eğer öyleyse dedim, 10tl yani 10milyon çekersem "vermemesi lazım" dedim. Çektim verdi. Tada, sondaki sıfırlar kuruş değil. Hemem ATM deki telefona sarıldım. -Para benim değil -Sizin -Hayır değil -Hayır sizin -Şugün şunu satmışsınız bugün bu yatırımdan gelmiş bu para. -iyi maden yarın bankaya gideyim. Sabah izin aldım gittim, kimseye birşey de demiyorum. Normal gişeden sıra aldım. Veznedeki hanımefendiye yaklaştım. -Hesabımda 9 trilyar milyon para var ve benim değil -Müdür bey... Akşama kadar kebaplar, tatlılar, ama güvenlik hiç ayrılmıyor. Problem bulundu, işlem düzeltildi. Birinin yatırım hesabını benim kart ile eşleştirmişler. Nasıl olur bilmiyorum tabi. 2 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Erhan Doruk yazdı: ilk okuduğumda vizyonsuzluğun bu kadarı demiştim. Tamam doğru değil ama 300 bine araba almak için eft yapacağına coin al, 16 milyarın var. Git 1 milyon ver bir tane passat al en azından. Gitmiş 300 bin liralık bmw almış. 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Bu olay benimde başıma geldi. Yıl 1999 Bir bankadan kart geldi, çalıştığım kurumda herkese dağıttılar. Üzerinde Kartal olan KK felan da verdiler. Çanakkalenin güzel bir bahar gününde hanımla el ele tutuştuk, sahile gittik. Dondurma yiyeceğiz. Eyvah para yok. Gideyim hem para çekeyim, hemde yeni gelen kartın şifresi halledeyim dedim.Başka bir bankadan parayı çektim, bu kartın atmsine kartı taktım. Bakiyeye gözüm ilişti. Normalde 0 olmalı. 9.156.320.000.000 yazıyor. (Eski TL yenisi ~9milyon). (Yıl 1999 kaç ev kaç arsa kaç araba ediyor.) Hiç oralı olmadım, sanırım dedim kendi kendime, hesap açmak için yatırılmış görünen para. Sondaki 0 larda kuruş felan. Eğer öyleyse dedim, 10tl yani 10milyon çekersem "vermemesi lazım" dedim. Çektim verdi. Tada, sondaki sıfırlar kuruş değil. Hemem ATM deki telefona sarıldım. -Para benim değil -Sizin -Hayır değil -Hayır sizin -Şugün şunu satmışsınız bugün bu yatırımdan gelmiş bu para. -iyi maden yarın bankaya gideyim. Sabah izin aldım gittim, kimseye birşey de demiyorum. Normal gişeden sıra aldım. Veznedeki hanımefendiye yaklaştım. -Hesabımda 9 trilyar milyon para var ve benim değil -Müdür bey... Akşama kadar kebaplar, tatlılar, ama güvenlik hiç ayrılmıyor. Problem bulundu, işlem düzeltildi. Birinin yatırım hesabını benim kart ile eşleştirmişler. Nasıl olur bilmiyorum tabi. Ben buraya takıldım. 9 trilyar milyon Kuzu kalem pirzolalarla hat sanatını icra eden büyüklerimizi sahalarda görmek isteriz. Onlar bilir trilyar falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Yıl 1999 btc siz yıllar Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Teleffuz bile edemiyoruz,düşünün. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Sen milyon milyar sen parayı naptın 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Açıklamanın sonu çok iyi değil mi yahu... Cezaları hafiflesin diye "sonunda bu parayı devlete vericektik" demişler... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: btc siz yıllar tam yapmaları gerekenmiş harbiden, btc al, soğuk fiziksel cüzdana at ve bas git ülkeden, bye bye Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Bu tür olaylar hep olabilir. sonuç da sistem veya insan hatası. Ben inanıyorum forumdaki çoğu arkadaşın başına gelse, Muhittin bey gibi hiç dokunmaz bankayı haberdar ederlerdi. Bu para dolu bir çantayı bulup sahibine teslim etmekle aynı. (diğer öneriler bence espri) . Kısaca niyet önemli. Benimde başıma gelmişti. Yatırım hesabım bu kadar kallavi değilse bile , epey fazla gösteriyordu. Tabi tüm şirket beni çok iyi tanıyor. Aradım hesap fazla gözüküyor dedim, baktılar yok dediler bakiye doğru, ısrar ettim iyi bakın dedim, yine doğruladılar isterseniz gönderelim dediler. Tabi dokunmadım . 3 gün sonra aradılar, "kem küm yanlışlık olmuş, sizin dediğiniz doğru" diye, iade ettim. Biraz da forumu aile gördüğüm için acık övüneyim. Uzun yıllardır, finans piyasalarındayım. elimden akla zarar rakamlar geçti. Bu kurtlar sofrasına ,sorsanız, benim için tek bişi derler. "gördüğünüz, göreceğiniz en dürüst kişidir." "herkesin bir fiyatı vardır denir" ama Kısaca , şükür beni hiç bir rakam bozmadı. Gerçi bunun övünülecek de bir tarafı da yok. Olması gereken O. 11 Yorum bağlantısı
Hamit inan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: milyon ver bir tane passat al en azından. Gitmiş 300 bin liralık bmw almış Fakirliğin gözü kör olsun. Hayaller bile ufak 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hani olmaz ya, bir gün ıssız bir yolda giderken bir çanta dolusu Franklin bulmak en büyük kabuslarımdan biridir. Kara para mı, çalıntı mı, kaynağının ne olduğunu bilmediğin para. Harcasan harcayamazsın, bozdursan bozduramazsın. Vicdan ve ahlak olayını hiç söylemiyorum bile. Zor işler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: tam yapmaları gerekenmiş harbiden, btc al, soğuk fiziksel cüzdana at ve bas git ülkeden, bye bye Neden gitsin ki. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Size atık kağıdın içinden çıkan 100 bin yeşil parayı anlatmadım dimi. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Fatih Keskin yazdı: Size atık kağıdın içinden çıkan 100 bin yeşil parayı anlatmadım dimi. Ben biliyorum. Başkan, King'in Eurolarının yerini bulsak, niyeti bozarmayız dersin. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 3 sene kadar önce cuma günü hesabım olan bir bankadan mesaj geldi akşam saatleri, adınıza şubemizde sterlin hesabı açılmıştır diye. Haberim yok, 1 sterlinim bile yok. 3-5 dk sonra tekrar bir mesaj , hesabınıza 277 bin sterlin giriş yapılmıştır diye. Dedim ne oluyor, bi anormallik var ama mevzuyu anlamıyorum.müşteri hizmetlerini arıyorum, detay bilgi veremiyoruz, şubenizle görüşün diyor. pazartesi sabah 9 da girdim bankadan içeri, ingilterede faaliyet gösteren bir firma direkt adıma göndermiş. firmanın adı bir yerden tanıdık ama çıkartamıyorum. Google a sordum firmayı, bir akaryakıt firmasıymış ama tonajlı çalışıyorlar, gene çözemedim. Akşam saat 24 ü geçmişken düştü jeton, o tarihten en az 2-3 sene evvel çalıştığım firmanın alacağı için işlem başlatmıştım, ödemek akıllarına yeni gelmiş. Açıklama da yok havalede. Sabah hemen eski çalıştığım firmaya gidip, dedim sizin şu firmadan alacağınız vardı ne oldu ödediler mi diye sordum. Yoo ödeme yapılmadı dediler finanstan. Dedim başımın gözümün sadakası olsun, ben ödeyeceğim, alın kartımdan çekin. Ağızları açık kalakaldı finans birimi.. ödedim. Sonra izah ettim, derin bir sessizlik üstüne kahkahalar.. 6 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts