İçeriğe Yönlendir

2022 HayatONDA PCX-125

Furkan Avcı

Recommended Posts

Ersen Tapan

Hayırlı olsun Furkan. :nazar:

Mersonun bagajına sığar bu :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Hayırlı olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermesin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Furkan Avcı yazdı:

Bende Sedona 345 var 2018 model, ama bazen zaman kısıtı oluyor kısa mesafe işlerde, keyfi olan durumlarda bisikleti kullanıyorum, bisiklet candır.

Sizin bisikletin lastikleri yol lastiğiymiş. Bendeki dağ lastiği. Biraz yoruyo belki ama şuan memnunum. Eskiyince az dişli bi lastiğe geçerim belki.

Bisiklet candır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun pek güzel bir modelmiş, canlısını da bekliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Ooo az yakarda bu. Çalınma riski, çalınmasın diye yapılan bağlanma sökme işleri, Dışarda başına bişey gelirmi, birisi üstüne oturuz falçata atarmı korkusu yüzünden motorsiklet almıyorum. 

Çalınabilecek bir muhitte oturuyorsan kilit vs fayda etmez, 30 saniyede açıyorlar en iyi kilidi. Çalıştırmadan götürüyrlar.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
İlkay Başaran yazdı:

Kasko şart bu memlekette.

@Mehmet Ozyurekemmi bunun kasko kaç kuruş tutar imm 2.500.000 :D :D

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Hayırlı olsun. Çok güzel  tercih. 

Pcx candır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hayırlı olsun Furkan, yapılabilecek en güzel tercihi yapmışsın. Ehliyet sınırını 125 cc yapsalarda şu yakıt zamlarından sonra herkes alıp binebilse keşke..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Artık araba kullanmak büyük külfet oldu. Arabayı satıp şöyle bişey alasım var. Güle güle kullanın. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Herkese hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim :flowers::flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

dizlik, kaval kemiği koruma, ve tam korumalı eldiven..... içten kendi korumalı montlar çok pratik oluyor, korumaları çıkartıp normal mont gibi de kulanıyorsun mevsiminde, tur camı monatjı önemli yoksa çok titriyor sinir bozucu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

dizlik, kaval kemiği koruma, ve tam korumalı eldiven..... içten kendi korumalı montlar çok pratik oluyor, korumaları çıkartıp normal mont gibi de kulanıyorsun mevsiminde, tur camı monatjı önemli yoksa çok titriyor sinir bozucu.

Bir de kur korumalı vadeli hesap oh gelsin .

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
İlkay Başaran yazdı:

Korunmak  önemli 😀

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay

Abi hayırlı olsun, güle güle kullan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kasko kolay.. yaparız. :)

Hayırlı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Furkan mantıklı seçim. Eskişehir insanı motorlu sürücüye saygılı.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Motordan düşmemiş kişi, henüz düşmemiş kişidir.. 

Kazasız kullan inşallah.. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
Şehir içinde bizim kocaoğlanı gezdirmek bayağı zor, uzun zamandır aklımda olan ama çok kararsız kalıp bir türlü almadığım/yapmadığım işi sonunda yaptım. Motorsiklet konusunda pek bir deneyimim yok, sadece rahmetli babamdan kalan 2007 Honda CGL-125 i Karamürsel'e gittiğimde kullanıyorum.
Alt komşum 3-4 ay önce aldı aynı motordan, çok memnun 2.1-2.3 litre/100 km yakıt harcıyor. Gidişi ve görünüşü de iyi demişti.
Bende birazda onun aklına uydum yaptım bir delilik.
Henüz sadece alıp getirip garaja koydum, Kask ve alarmlı kilit siparişi verdim sadece. Emmi'den de trafik sigortasını yaptık [emoji4] 
Arkadaş bir dünya aksesuar varmış, al al bitmez... [emoji4]
Sırt dayama, çanta, egzoz koruma, elcik koruma, koruma demiri, depo koruma, tur camı, o bilmem neyi bu bilmem nesi.....
Deneyimlerimi zamanla paylaşırım....
Şimdilik temsili bir fotoğraf koyayım, detaylı fotoğraf çeker eklerim.

Honda-PCX125-2021-3-850x527-1.jpg

Rabbim kaza bela vermesin, esirgesin.
Valla ben bana kalsam hemen alacamda oğlanı aşamıyom.
Ama bir duyum aldım dediler ki "hocam Tarık kendi motora geçmesin diye sana engel oluyor" bakalım şimdi o cenahtan yürümeyi planlıyorum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Avcı yazdı:

Şehir içinde bizim kocaoğlanı gezdirmek bayağı zor, uzun zamandır aklımda olan ama çok kararsız kalıp bir türlü almadığım/yapmadığım işi sonunda yaptım. Motorsiklet konusunda pek bir deneyimim yok, sadece rahmetli babamdan kalan 2007 Honda CGL-125 i Karamürsel'e gittiğimde kullanıyorum.

Alt komşum 3-4 ay önce aldı aynı motordan, çok memnun 2.1-2.3 litre/100 km yakıt harcıyor. Gidişi ve görünüşü de iyi demişti.

Bende birazda onun aklına uydum yaptım bir delilik.

Henüz sadece alıp getirip garaja koydum, Kask ve alarmlı kilit siparişi verdim sadece. Emmi'den de trafik sigortasını yaptık :) 

Arkadaş bir dünya aksesuar varmış, al al bitmez... :)

Sırt dayama, çanta, egzoz koruma, elcik koruma, koruma demiri, depo koruma, tur camı, o bilmem neyi bu bilmem nesi.....

Deneyimlerimi zamanla paylaşırım....

Şimdilik temsili bir fotoğraf koyayım, detaylı fotoğraf çeker eklerim.

Honda-PCX125-2021-3-850x527-1.jpg

teker rulmanı ucuzdur hem.... :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

:rofl: paramız bol ki savuruyoruz

Servet Aydın yazdı:

Eskişehir insanı motorlu sürücüye saygılı.

garipsemiştim, orada yığınla motor görrüm sandıydım, sayıları inanımaz az

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
İlkay Başaran yazdı:

Motorda cc azaldıkça tüketim artar. Hele scooterse iyice artar.

50cc olunca surekli tapagaz kullanmak zorunda kaliyorum. Bu da tuketimi arttiriyor..

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı uğurlu olsun, zamanında paket servis yapmıştım Hondanın farklı bir modeli ile çok keyifliydi. Bunun sürüşü daha rahat ve keyiflidir :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...