Ersen Tapan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun Furkan. Mersonun bagajına sığar bu 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Furkan Avcı yazdı: Bende Sedona 345 var 2018 model, ama bazen zaman kısıtı oluyor kısa mesafe işlerde, keyfi olan durumlarda bisikleti kullanıyorum, bisiklet candır. Sizin bisikletin lastikleri yol lastiğiymiş. Bendeki dağ lastiği. Biraz yoruyo belki ama şuan memnunum. Eskiyince az dişli bi lastiğe geçerim belki. Bisiklet candır 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun pek güzel bir modelmiş, canlısını da bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Ooo az yakarda bu. Çalınma riski, çalınmasın diye yapılan bağlanma sökme işleri, Dışarda başına bişey gelirmi, birisi üstüne oturuz falçata atarmı korkusu yüzünden motorsiklet almıyorum. Çalınabilecek bir muhitte oturuyorsan kilit vs fayda etmez, 30 saniyede açıyorlar en iyi kilidi. Çalıştırmadan götürüyrlar. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Kasko şart bu memlekette. @Mehmet Ozyurekemmi bunun kasko kaç kuruş tutar imm 2.500.000 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. Çok güzel tercih. Pcx candır. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun Furkan, yapılabilecek en güzel tercihi yapmışsın. Ehliyet sınırını 125 cc yapsalarda şu yakıt zamlarından sonra herkes alıp binebilse keşke.. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Artık araba kullanmak büyük külfet oldu. Arabayı satıp şöyle bişey alasım var. Güle güle kullanın. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Herkese hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 dizlik, kaval kemiği koruma, ve tam korumalı eldiven..... içten kendi korumalı montlar çok pratik oluyor, korumaları çıkartıp normal mont gibi de kulanıyorsun mevsiminde, tur camı monatjı önemli yoksa çok titriyor sinir bozucu. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: dizlik, kaval kemiği koruma, ve tam korumalı eldiven..... içten kendi korumalı montlar çok pratik oluyor, korumaları çıkartıp normal mont gibi de kulanıyorsun mevsiminde, tur camı monatjı önemli yoksa çok titriyor sinir bozucu. Bir de kur korumalı vadeli hesap oh gelsin . 5 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Bir de kur korumalı vadeli hesap oh gelsin . Korunmak önemli 😀 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Abi hayırlı olsun, güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Kasko kolay.. yaparız. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Furkan mantıklı seçim. Eskişehir insanı motorlu sürücüye saygılı. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Motordan düşmemiş kişi, henüz düşmemiş kişidir.. Kazasız kullan inşallah.. 1 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Şehir içinde bizim kocaoğlanı gezdirmek bayağı zor, uzun zamandır aklımda olan ama çok kararsız kalıp bir türlü almadığım/yapmadığım işi sonunda yaptım. Motorsiklet konusunda pek bir deneyimim yok, sadece rahmetli babamdan kalan 2007 Honda CGL-125 i Karamürsel'e gittiğimde kullanıyorum. Alt komşum 3-4 ay önce aldı aynı motordan, çok memnun 2.1-2.3 litre/100 km yakıt harcıyor. Gidişi ve görünüşü de iyi demişti. Bende birazda onun aklına uydum yaptım bir delilik. Henüz sadece alıp getirip garaja koydum, Kask ve alarmlı kilit siparişi verdim sadece. Emmi'den de trafik sigortasını yaptık [emoji4] Arkadaş bir dünya aksesuar varmış, al al bitmez... [emoji4] Sırt dayama, çanta, egzoz koruma, elcik koruma, koruma demiri, depo koruma, tur camı, o bilmem neyi bu bilmem nesi..... Deneyimlerimi zamanla paylaşırım.... Şimdilik temsili bir fotoğraf koyayım, detaylı fotoğraf çeker eklerim. Rabbim kaza bela vermesin, esirgesin.Valla ben bana kalsam hemen alacamda oğlanı aşamıyom.Ama bir duyum aldım dediler ki "hocam Tarık kendi motora geçmesin diye sana engel oluyor" bakalım şimdi o cenahtan yürümeyi planlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Furkan Avcı yazdı: Şehir içinde bizim kocaoğlanı gezdirmek bayağı zor, uzun zamandır aklımda olan ama çok kararsız kalıp bir türlü almadığım/yapmadığım işi sonunda yaptım. Motorsiklet konusunda pek bir deneyimim yok, sadece rahmetli babamdan kalan 2007 Honda CGL-125 i Karamürsel'e gittiğimde kullanıyorum. Alt komşum 3-4 ay önce aldı aynı motordan, çok memnun 2.1-2.3 litre/100 km yakıt harcıyor. Gidişi ve görünüşü de iyi demişti. Bende birazda onun aklına uydum yaptım bir delilik. Henüz sadece alıp getirip garaja koydum, Kask ve alarmlı kilit siparişi verdim sadece. Emmi'den de trafik sigortasını yaptık Arkadaş bir dünya aksesuar varmış, al al bitmez... Sırt dayama, çanta, egzoz koruma, elcik koruma, koruma demiri, depo koruma, tur camı, o bilmem neyi bu bilmem nesi..... Deneyimlerimi zamanla paylaşırım.... Şimdilik temsili bir fotoğraf koyayım, detaylı fotoğraf çeker eklerim. teker rulmanı ucuzdur hem.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Bir de kur korumalı vadeli hesap oh gelsin . paramız bol ki savuruyoruz Servet Aydın yazdı: Eskişehir insanı motorlu sürücüye saygılı. garipsemiştim, orada yığınla motor görrüm sandıydım, sayıları inanımaz az 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Motorda cc azaldıkça tüketim artar. Hele scooterse iyice artar. 50cc olunca surekli tapagaz kullanmak zorunda kaliyorum. Bu da tuketimi arttiriyor.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun, zamanında paket servis yapmıştım Hondanın farklı bir modeli ile çok keyifliydi. Bunun sürüşü daha rahat ve keyiflidir 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts