Furkan Avcı 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Şehir içinde bizim kocaoğlanı gezdirmek bayağı zor, uzun zamandır aklımda olan ama çok kararsız kalıp bir türlü almadığım/yapmadığım işi sonunda yaptım. Motorsiklet konusunda pek bir deneyimim yok, sadece rahmetli babamdan kalan 2007 Honda CGL-125 i Karamürsel'e gittiğimde kullanıyorum. Alt komşum 3-4 ay önce aldı aynı motordan, çok memnun 2.1-2.3 litre/100 km yakıt harcıyor. Gidişi ve görünüşü de iyi demişti. Bende birazda onun aklına uydum yaptım bir delilik. Henüz sadece alıp getirip garaja koydum, Kask ve alarmlı kilit siparişi verdim sadece. Emmi'den de trafik sigortasını yaptık Arkadaş bir dünya aksesuar varmış, al al bitmez... Sırt dayama, çanta, egzoz koruma, elcik koruma, koruma demiri, depo koruma, tur camı, o bilmem neyi bu bilmem nesi..... Deneyimlerimi zamanla paylaşırım.... Fotoğraflar 40 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun.Gülerek, kazasiz belasız kullan 🧿 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Kazasız belasız kullan Furkan ,iyi seçim yapmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Kader ortağım benim. Hayırlı mübarek olsun. Güle güle kullan İnşallah. Rabbim kazalardan belalardan nazarlardan esirgesin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun, motorun akaesuarlarindan önce, sürücü aksesuarları tamamlanmalı. 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. Merso sahipleri bile motura geçtiyse... 😁 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 hayırlı uğurlu olsun denk getirebilsem bende güzel bi bisiklet alasım var 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Ooo az yakarda bu. Çalınma riski, çalınmasın diye yapılan bağlanma sökme işleri, Dışarda başına bişey gelirmi, birisi üstüne oturuz falçata atarmı korkusu yüzünden motorsiklet almıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun, Allah kazadan korusun 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun Furkan. Ölmeden yapılacaklar listemde.😍 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun Furkan. Kaskın kalitelisini al, bir de motor ceketi. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun tipi çok güzelmiş. Kazasız belasız kullanın inşallah Ali Gök yazdı: denk getirebilsem bende güzel bi bisiklet alasım var Geçen sene Nisan ayında giriş seviyesi donanıma sahip ön amortisörlü, ön arka hidrolik disk frenli 29" dağ bisikleti almıştım 2.700 TL'ye. Tam zamanında almışım şuan aynı bisikleti internette 5 küsür bin'e gördüm. 1 sene olmadan 2'ye katlamış. Ama alırken çok bisikleti, bisikletçi ile her gün whatsapp'tan yazışıyordum geldi mi bisiklet diye. Pandemiden dolayı üretimde sıkıntı vardı fabrikada. Gayet memnunum bisikletten havaların ısınmasını bekliyorum. Bundan sonra kısa mesafe her yere bisikletle devam Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanırsınız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun. 🧿 Ekipman olmadan kullanma. Bir dost. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çok keyifli mekine, şehiriçi kullanımı kıvraklığı çok güzeldir. Güzel günlerde kullan.. 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Guzel gunlerde kullanin insallah🧿. Scooter larin krali... 2.1~2.3lt tuketim efsane. Benim 50lik capuccino 2.8lt yakmiş son depoda... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Çok yakışıklı. Kazasız belasız kullanın. Çok hevesleniyorum bunlara, sonra vazgeçiyorum. Sanırım hiç motorsiklet tecrübem olmadığı için. Belki bir kere tadını alsam vazgeçemeyeceğim. Bunlarda Honda mı, Yamaha mı? Detaylı bilgi var mıdır? Başladım yine kaşınmaya Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı olsun, Bir kaç zamandır bende araştırıyorum. Mevcut durumda alınacak en mantıklı scooter olduğunu düşünüyordum. Yakıt tüketimi rakiplerine göre aşırı uçurum olmasada daha az. Aynı zamanda uzun ömürlü bir motorsiklet. Kısa bir tecrübe etme şansım olmuştu hemen hemen x max tadında diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 hayırlı olsun güzel bi seçim yapmışsınız, Bodrum da çok tercih edilen bi motor, çeyrek altın gibidir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Çok yakışıklı bunlar birde aynı tip yamahanın bir modeli var X li bir şey o da Aman dikkat motosiklette kaporta vücut, mümkün olan en iyi montu almanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2022 Yazar Paylaş 24 Mart 2022 Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Merso sahipleri bile motura geçtiyse... 😁 Hiç sorma hocam, S i şehir içinde kullanırken baktım, boş yere yakıt harcatıyoruz Bu GoldWing in (motorun S class ı sanırım) ön hazırlığı diyelim de façayı bozmayalım ( şaka ya) Ali Darbaz yazdı: Ooo az yakarda bu. Çalınma riski, çalınmasın diye yapılan bağlanma sökme işleri, Dışarda başına bişey gelirmi, birisi üstüne oturuz falçata atarmı korkusu yüzünden motorsiklet almıyorum. Eskişehir'de nispeten daha güvenli. Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Furkan. Kaskın kalitelisini al, bir de motor ceketi. Kaskı Orta seviye LS2 aldım. Çeket şimdilik almadım düşünüyorum. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun tipi çok güzelmiş. Kazasız belasız kullanın inşallah Geçen sene Nisan ayında giriş seviyesi donanıma sahip ön amortisörlü, ön arka hidrolik disk frenli 29" dağ bisikleti almıştım 2.700 TL'ye. Tam zamanında almışım şuan aynı bisikleti internette 5 küsür bin'e gördüm. 1 sene olmadan 2'ye katlamış. Ama alırken çok bisikleti, bisikletçi ile her gün whatsapp'tan yazışıyordum geldi mi bisiklet diye. Pandemiden dolayı üretimde sıkıntı vardı fabrikada. Gayet memnunum bisikletten havaların ısınmasını bekliyorum. Bundan sonra kısa mesafe her yere bisikletle devam Bende Sedona 345 var 2018 model, ama bazen zaman kısıtı oluyor kısa mesafe işlerde, keyfi olan durumlarda bisikleti kullanıyorum, bisiklet candır. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. 🧿 Ekipman olmadan kullanma. Bir dost. Evet abi, direk garaja koydum, kask vs gelmedi daha Tevfik Işık yazdı: Guzel gunlerde kullanin insallah🧿. Scooter larin krali... 2.1~2.3lt tuketim efsane. Benim 50lik capuccino 2.8lt yakmiş son depoda... 2.3 lt yi görünce yok artık demiştim. Tamer Topaç yazdı: Çok yakışıklı. Kazasız belasız kullanın. Çok hevesleniyorum bunlara, sonra vazgeçiyorum. Sanırım hiç motorsiklet tecrübem olmadığı için. Belki bir kere tadını alsam vazgeçemeyeceğim. Bunlarda Honda mı, Yamaha mı? Detaylı bilgi var mıdır? Başladım yine kaşınmaya Bana yamaha nın yedek parçası ve servisi daha pahalı demişlerdi. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Mart 2022 Paylaş 24 Mart 2022 Tevfik Işık yazdı: Guzel gunlerde kullanin insallah🧿. Scooter larin krali... 2.1~2.3lt tuketim efsane. Benim 50lik capuccino 2.8lt yakmiş son depoda... Motorda cc azaldıkça tüketim artar. Hele scooterse iyice artar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts